Юли 2006 - 96

• 31 985
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Ох Ели милото Юл, бързичко да и минава  Hug ние сме така за 1 ден и прави бронхит, но аз си го знам. Мисля, че ако не бяхте спрели Вентолина няма да стане така, но ... като се обърне каруцата пътуща много са казали старите хора. Важното е бързичко да и мине  Praynig Praynig Praynig

Дидито(ако не се лъжа) ти писа за гризането на ноктите... аз също опитах с горчиви лекарства ( т.е. с горчив лак),, но не помогна. При нас един ден аз му режа ноктите на краката и той ръфа ръцете.... събрах ноктите и му ги подавам
аз - Ето хапни си нокти, тъкмо съм ти ги изрязала и няма да се мъчиш
Криси - гл;еда  Shocked Rolling Eyes гледа и мига неразбиращо
Аз пак много сериозно- Ето де хапни си
Криси - те са гадни, имат микроби
Аз - ами те са същите като тези дето ръфаш, давай хапвай си и продължавам да му ги подавам
Само се потресе и повече не е ръфнал ръка, вече месец си режа нокти всяка седмица.  Peace
Малко е гадно, но свърши работа  Naughty

# 286
Дани, може и от вентолина да е, незнам,.може и да си е имала ooooh!,ама на АБ и да стане отит се чудя Rolling Eyes вече е много по-добре,ядосва ме,аз съм даже по-зле май., само смъркам ooooh!и едвам преглъщам ракията Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Голяма идея това с ноктите Peace пък и щом върши работа,така така,трябва такъв подход за да разберат понякога какво вършат Crazy Flutter

# 287
  • някъде
Бързо да се оправя Юленцето!
Ние от утре сме на градина, да видим докога Crazy
Нанни как е малкия, има ли подобрение Praynig
Нан, когато детенце ти е здраво ти е чудно как другите дават лекарства на децата си, но когато ти боледува през седмица и когато от кашлица обръща на бронхит и не може да се излекува цял месец е малко по-различно....но всеки си гледа детето както смята за добре PeaceИ мен ми е неприятно да го тъпча със всякакви глупости Tired
Как давате клеевата тинктура? Thinking
Нашият тати май ще остане за повече време, а не само за 1 седмица Tired Sad

# 288
  • София
 Hug
Клеевата тинктура я давам сутрин в чаша вода, около 50гр. 4-5 капки, ако започне да се разболява и вечер по толкова.
Ели, баба ти и тя образ, като теб  Joy
А Юлчето, мисля че те разбирам. Понякога имам чувството, че като се разболее Цеци и от едно, та друго, та трето и няма свършване  Tired
Ей, Дю, помислих, че си започнала работа, а ти хайманосваш с приятелка  Hug
Дидито, бързо оздравяване и на вас  Hug
Данито, страшен метод си измислила за отказване от гризкането на нокти, но щом дава ефект, браво  Peace

Цеци днес е на детска градинка, дано болести не ни хващат  Praynig
Вчера ми вика, мамо, защо тук в Септември ми викат "софиянски"  hahaha
Сега сме семейство Феноменални- тати е господин Феноменален, мама е Еластина, а той е Бързачето. Каза, че трябва да си родим момиченце, защото във филма Бързачето има и сестричка  Wink

# 289
Нанче съболезнования за дядо ти!

Нани, потресох се и същевременно ми стана много мъчно. За съжаление българската действителност е такава.

Ели, дано се оправя Юл и да минава гадния вирус!

Аз съм вкъщи пуснах си отпуска една седмица и сега ще спя и ще лежа. Миналата ходих болна на работа, защото се разболя шефката и аз я замествам когато отсъства. Направо се влачех като парцал и си лягах в 8 вечерта. Добре че майка беше тука та гледаше Лора а и покрай нея домакинската работа. Гадния вирус го прекарахме всички. Павлин се тръшна направо с гнойна ангина и 39Т, та си пи АБ. Ние с Лора идентично - възпаление на ларинкса, гърло и подуване. Но минахме само с антихистамини и Умкалор. Аз след това се бях и изприщила по езика и цялата лигавица, нещо като херпангина се е получило явно. Ама така не ме е боляло гърло и уста от не помня кога.

Деска, тези мечета дето ги откри се оказаха супер попадение! Лора ги изпапка вече и аз се чудя сега да вземаме ли пак или да направя малко почивка? А за антихистмините си абсолютно права. Лора не беше пила откакто изкара схемата с онези за астмата, които се пиеха 3 месеца, как се казваха...  Лошото е че сега се наложи. Ние направо се бяхме подули и двете, не можехме да дишаме. Първо Лора, после аз. Едната нощ, така съм хъркала, че Лора казала на Павлин: Тате не мога да спя, мама много хърка. На следващия ден ми се обажда по телефона и вика: Мамо, аз сега разбрах че не само дебелите и стари хора хъркат, а ЯВНО и болните. Така съм се смяла.

Хайде стига за болести, да сме здрави си пожелавам, както и на всички вас! Сега ставам да се оправям и излизам да си харесам боти, че се каня от месец.

# 290
  • През девет земи в десета
Синеоче и нашите свършиха,но ще купувам,че знам ли ги плодовете зимата колко имат витамини,берат ги месец преди да ги пуснат на пазара. Thinking домашните вече са на привършване Tired
Между другото в ДМ-а има много яки хранителни добавки с Ехинацея,ще ги разгледам този път по обстойно.
Ели,ако решиш пак да водиш детето на лекар,но различен от този,който постави на Юл инжекция при последния преглед е много важно да се осведомиш какво в действителност е съдържала инжекцията.Ако е Урбазон,той все пак действа на принципа на подтискане на имунната система. Peace

# 291
  • somewhere over the rainbow
Клеевата тинктура се дава по 1-2 капки на година възраст. Ние даваме сутрин на гладно по 7-8 капки в нещо - най-често прясно мляко. Понякога след градина де, но по веднъж на ден. Даяна много обича и мед и все ме подканя да й давам. Искам - вика - да ми купите 1 буркан само за мен. Ама истински, не от магазина:)). И тя чула Laughing
Ааа, Диди, никой не е против лекарствата - пази Боже да ги няма! Против безразборното изписване съм Wink
Къде е твоят мъж? Thinking

# 292
  • някъде
Аз до вчера давах бронхо-ваксом /който се пие по схема- общо три месеца, като се пие 10 дни, 20 се почива и т.н./ дали мога да давам и клеевата newsm78
Моят мъж имаше незакрита банкова сметка в Италия, от която всеки месец банката си тегли определена сума и трябваше да се закрие, защото парите вече свършиха и се начислват големи лихви.....и понеже брат му тази седмица идва да си прибере децата и жената Сашо мислеше да го използва на връщане, но са му предложили работа и сигурно ще остане за известно време Rolling Eyes

# 293
  • somewhere over the rainbow
Диди, той за хубаво ще остане, не се кахъри.
Това бронхо не го знам какво е, но не вярвам клеевата да му пречи нещо, тя не е лекарство Thinking

Аз си кукам сама тук, П и брат ми отидоха на мач в Ловеч и ги чакам. Тъкмо да прегледам форума.

# 294
Честит Имен ден на всички ,които имат повод днес!
Специално за сладък Друнди ,Миме да ти е жив и здрав и малко по малко щурав Heart Eyes!

Аз до вчера давах бронхо-ваксом /който се пие по схема- общо три месеца, като се пие 10 дни, 20 се почива и т.н./ дали мога да давам и клеевата newsm78
и аз мисля ,че няма проблем. А за бронхо-ваксона ,моите наблюдения не са положителни. давах няколко години поред на Марти ,когато ходеше на детска градина.честно казано само където го пи детето ,нямаше никакъв ,амам никакъв ефект. но всяко дете е различно. аз сега им давам елексирите на д-р Хлебаров и много съм доволна за сега. Peace

# 295
Честит имен ден на всички, които днес празнуват!
Днес е празник и няма да ви се оплаквам  Naughty Желая ви лек и успешен ден! Обичкам Ви!

# 296
  • Варна
Димитров ден е! Честито на всички празнуващи,Свети Димитър да ви закриля!Нека да пази и моето Прекрасно момченце Praynig

Почерпете се за негово здраве Grinning

Не съм ви чела момичета,днес надявам се да наваксам.На свеки и правят втора операция в св"Петка" и я чакам да дойде.

Прегръщам ви всички Hug

# 297
Жоржи да Ви е жив и здрав именника! И на всички други които днес празнуват

Макар здравето да не е всичко-без здраве всичко е нищо! Peace Най- вече да сте здрави,и да стане щастлив и горд батко на здраво бебче!Когато му дойде времето Peace

Не се ли разбра пОла? И аз го бях разбрала като полА онзи път,и седя и се блещя ква е таз полА newsm78 Mr. Green Mr. Green

Аз съм малкооо по-добре,ударих си един горещ душ,дано не се довърша #Crazyама утре вече трябва да се весна в унито да прочета таз прословута лекция newsm78 първа  бях, а сега са минали 6-7 колеги ужас...ама пусти болести #2gunfire
 Юл и тя е по-добре.Сега мисля да измисля кой да я гледа да не ходи на ДГ? newsm78Още не мога да измисля,предложих да търсим гледачка, моя вика че той щял да я гледа hahaha

Диди от бронховаксом няма много доволни,моя приятелка го даваше,пак си боледуваха,аз давах едно друго пак по схема ама нъцки,даже го спрях като ми направи двоен отит,и спрях,сега дори спрях и ехинацеята,спрях и клеевата даже е в казана,давам аз клеева ,давам ехинацея,давам осциококцинум и пак се разболя и то лошо,и всичко прекратих.Иси какво даваш ти ? newsm78  В Токуда ми казаха да не давам клеева, че било силен алерген.Казаха да спра за малко ехинацеята ,че в момента пие много неща,и аз спрях и осциококцинума, вече нищо няма да давам,само плодове и витамини Crossing Arms

Нанни,я питай твоя мъж, понеже тоз нашия лаптоп е от евтините Whistling Wink ама е от чужбина,дали няма да си го намерят и да го потърсят,така преди върнахме един телефон,беше купил от един съсед и му се обадиха от полицията, че е краден,сега тоз лаптоп е така евтин, че си е 10000% такъв,кво можем да му сменим,освен да не го ползваме с нета newsm78 newsm78

Аз си направих един буркан с мед, орехи и лимон,Юл не го ще тва,аз ще се калявам,и търсим басейн,да ходим да плуваме двете newsm78 мъжо ни е дал краен срок да се взимаме в ръце, че сме били кекави,а плуването било хубаво за всичко  Peace

# 298
  • София
Малък Друнди,честит ти празник.Да си здрав и силен и да си носиш името с чест и достойнство.
Жоржи и на теб честит празник,много радост да ви носи вашето момченце.

Днес е почти национален празник,така че със сигурност има и други празнуващи.Честито на всички и едно голямо наздраве.

# 299
  • През девет земи в десета
Ели,могат да ви хванат по МАС адреса на вградената мрежова карта,но в зависимост от модела на лаптопа(ако е по-нов,с по-ново дъно )би трябвало да може да се промени адреса на Лан картата.За Уиндоус имам идея как става,но за МАК ОС Naughty Другия вариант е да я смените.

Общи условия

Активация на акаунт