Звездни компромати-78 част

• 49 064
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Някой попита дали при Маги е Юлияна. Не, някаква друга жена е, но не разбрах точно.

# 676
Песента на Райна ми хареса, макар че бях убедена, че е кавър...така ми звучеше, нищо че не ги знам много песните в този бранш  Peace Клипът ми хареса също като замисъл, самата Райна обаче не  Naughty Загрозила се е, а устните ѝ бяха, все едно са ужилени от пчела...подути, хич не ѝ отиват  ooooh!

А Мария не е била играчка на Владо, най-малкото защото той не третира приятелките си като играчки - моля, моля  Crossing Arms

# 677
....признавам си преди време умишлено съм правела грозни коментари за нечий фаворит, за да стане драма  Grinning Но вече не правя така.

Joy Интригантка  Mr. Green /шегувам се  Hug
Кой е Матей Казийски?  Embarassed
Волейболист.

Аманда Пийт

В.Бекъм

Мишел Родригес

Джейсън Стейтъм

# 678
  • Бургас
Напоследък забелязвам, че по снимките на Николета играе яко ретуш. Даже в сесията с Божинов не можах да я позная на места.
Кандидат съпругът на Гага

Последна редакция: вт, 05 окт 2010, 12:11 от Sesana

# 679
А Мария не е била играчка на Владо, най-малкото защото той не третира приятелките си като играчки - моля, моля  Crossing Arms
Бях останала с впечатление, че през това време и двамата са с други връзки, та затова. Може би украшение щеше да е по-точната дума.

# 680
Николета Лозанова в полет на България Еър за Милано.
Представях си я по-висока, всъщност е дребничка. С шоколадов тен, шикарно облечена и усмихната.
На живо изглежда много добре.
Безпристрастно мнение, не съм й фен, но не мога да кажа на бялото черно  Simple Smile
От другата тема- Знаете ли кого видях Simple Smile

# 681
Бях останала с впечатление, че през това време и двамата са с други връзки, та затова. Може би украшение щеше да е по-точната дума.

Мария нямаше друга връзка по това време. Peace

# 682
Обложката на Цвети Янева, която тази вечер има промоция на албума
В статията има линк към фотосесията й.

п.п. Много се извинявам за двата поста един след друг. Peace

# 683
Коко на Ice T  Sick циците и почват от врата.

И малко красота за оправяне на вкуса
Хелена Кристенсен за Ел  Heart Eyes Уникална красавица (сега предполагам, че една съфорумка ще пусне нейни папарашки снимки, преди така правеше Simple Smile

# 684
едно въпросче само - това с тъмните корени, модерно ли е  Thinking

# 685
Ако не се лъжа, в по - младите си години, Мария често споменаваше за гадже Галин, колко много се обичат и т.н.. Даже, май щеше да се жени за него. Бяха ходили тя и той с майка му и баща му в Турция. После пък, излезе новината, че ходи с моя съгражданин - Митко и се и ожениха накрая.  newsm78

# 686
едно въпросче само - това с тъмните корени, модерно ли е  Thinking

И гадните нокти? Thinking

# 687
Ако не се лъжа, в по - младите си години, Мария често споменаваше за гадже Галин, колко много се обичат и т.н.. Даже, май щеше да се жени за него. Бяха ходили тя и той с майка му и баща му в Турция. После пък, излезе новината, че ходи с моя съгражданин - Митко и се и ожениха накрая.  newsm78

Да, с Галин бяха доста време. Но в един период се разделиха, заради работата й, по нейно желание.
Години след това се запознаха с Митко.
А след раздялата с Галин, него го свързваха с майка й. Mr. Green

# 688
... Хелена Кристенсен за Ел  Heart Eyes Уникална красавица (сега предполагам, че една съфорумка ще пусне нейни папарашки снимки, преди така правеше Simple Smile

Първата снимка ми изкара акъла.

# 689
... Хелена Кристенсен за Ел  Heart Eyes Уникална красавица (сега предполагам, че една съфорумка ще пусне нейни папарашки снимки, преди така правеше Simple Smile
Първата снимка ми изкара акъла.
Оле, много съм зле  Joy
ето

Общи условия

Активация на акаунт