Звездни компромати-78 част

• 49 222
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Тази никога нямаше да я позная.

# 346
Е, добре, хващаш се сега за думата - по бански по-добре ли ти звучи, по гащички, шортички...
Все е с вдигната и вееща се в ръцете и рокля, няколко клипа назад се върни и ще видиш все едни и същи движения - вдигнати в ръцете поли и ги развява с характерно кълчене.

Да, хванах се за бельо, защото беше писала- все по бельо.
Движения полички и прочие, не съм коментирала. Аз клиповете й много добре знам - предният е с дълъг панталон, дълга рокля, и бански. И все пак е на плаж. Както и да е, за бельото викам, да не съм пропуснала някой неин клип.

Цъ, Янита от Сървайвър е.

Божеееее, това истина ли е????? Тя се е обезорбазила. ooooh! Няма ли някой да й врътне два шамара. ooooh!

# 347
Има една песен на Мария която много ми харесва. Самата тя ми харесва като визия в този клип, нищо че прилича на 15 годишно момиченце  Laughing
И гласът й е различен, въобще все едно това не е Мария с налятия силикон на всякъде.

http://www.vbox7.com/play:34a1f6dd

# 348
Съжалявам, че ще ви уплаша, но намерих още една нейна снимка след метаморфозата  ooooh!

# 349
  • София
Не съм запозната с творчеството на Мария или някоя друга от нейния занаят, но пуснах клипа без звук заради Асен Блатечки  Heart Eyes. Изглежда супер вулгарно и се кълчи ужасно, а устните й въобще не искам да коментирам- по-добре да носи хирургическа маска.

Леле, тази другата девойка трябва да осъди пластичния си хирург, как може човек да си причини това... ooooh!

# 350
Има една песен на Мария която много ми харесва. Самата тя ми харесва като визия в този клип, нищо че прилича на 15 годишно момиченце  Laughing
И гласът й е различен, въобще все едно това не е Мария с налятия силикон на всякъде.

http://www.vbox7.com/play:34a1f6dd

Е, нормално да ти прилича на 15-годишна, това й е първата песен, на 17 години е някъде.

# 351
Съжалявам, че ще ви уплаша, но намерих още една нейна снимка след метаморфозата  ooooh!

Confused Confused Confused Ужас...

# 352
Много сладко хлапе е била Мария. Да, но времето минава, хората се променят, растат, модата се променя. Не смятам, че сега изглежда зле, напротив ( с изключение на устата). Променяла се е през годините, показвала е различен стил, за разлика от една Лияна, която и преди 10-12 години изгледжаше по същият проскубан начин.

# 353
И аз изгледах клипа без звук - имах чувството, че е запис от 20 секунди, който се повтаря постоянно - едни и същи движения прави..накрая дето се метна в тва легло..много глупав клип  Naughty

А Андреа къде точно я има в Мисия Лондон, че нещо съм я пропуснала newsm78

# 354

Понеже не се сещам за друг неин клип по бельо, поне няколко години назад, може ли да ми ги покажеш тия всички клипове, за които казваш, че е все по бельо.  bouquet

тук пак има сцени по бельо
http://www.youtube.com/watch?v=JJmIlMjUum0&feature=related

# 355
Гледахте ли Станция Нова?
Коя е новата отчаяна съпруга?

# 356
А гледахте ли Нашите момичета, аз днес успях да го гледам и съм меко казано отвратена от Мариана Маринова. Не знам дали има персона от БГ хайлафа, която да ме дразни толкова много, че да предизвика такава агресия в мен, направо ми идва да я нокаутирам, ако я видя, а това хич не ми е присъщо  Shocked

# 357

Понеже не се сещам за друг неин клип по бельо, поне няколко години назад, може ли да ми ги покажеш тия всички клипове, за които казваш, че е все по бельо.  bouquet

тук пак има сцени по бельо
http://www.youtube.com/watch?v=JJmIlMjUum0&feature=related

А ти прочете ли ние какво сме писали? Става въпрос за скорошен клип, а не за клип, който е снимам преди почти 6 години.

Понеже видях, че някой е писал за участието на Елеонора от ББ в чалга клип, да кажа, че певеца на който е клипа е новото й гадже.

# 358
# 359
Гледахте ли Станция Нова?
Коя е новата отчаяна съпруга?

Цитат
"Станция Нова – наистина нова" е мотото, под което започва вторият сезон на 8-часовия, вече неделен, блок на Нова телевизия.

така 4е утре Peace

Общи условия

Активация на акаунт