Звездни компромати-78 част

• 49 277
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
# 496
  • Русе/София
  bouquet

# 497
Инфантилна, съгласна съм с много неща от поста ти, но когато имаш деца ще разсъждаваш една идея по-различно Wink

# 498
  • София
Инфантилна, съгласна съм с много неща от поста ти, но когато имаш деца ще разсъждаваш една идея по-различно Wink
То и без деца, ако ти дойде до главата, също не е приятно! Първата реакция е да ти се прииска да убиеш виновницата, чак след време ти се избистря, че не тя е главният виновник  Peace Както и да е - не го пожелавам на никого  Peace

# 499
Да, предполагам, че един ден ще разсъждавам различно. Имам пример до себе си, приятелката ми, която се омъжи, а с която навремето бръмчахме заедно без да имаме задръжки към женени мъже сега изведнъж започна да го намира за много неморално и да ми прави забележки. Имам чувство, че като съветва мен по темата някак си се успокоява и се застрахова спрямо бъдещи нейни съперници.
 Аз също съм искала да "убивам" съперница и съм я наричала как ли не ( предполагам, че е в този форум вече, ако чете нека ме извини) и именно затова го намирам глупаво. Все пак съм била малка и съм мислела, че прекрасният ми любим е бил подведен от някакъв "боклук". Ама вие не сте никак малки и трябва да ви е ясно, че за неприятностите с мъжете ви сте виновни само вие двамата, не николетите и анджелините.

# 500

Красота  Heart Eyes ей това му викам истински мъж, а не досега споменаваните в темата Валери, Веско, Неста.........

На г-жицата абитуриентка единствено къщата ми хареса  Heart Eyes

# 501
Неста аз го взимам, ако не го искате Simple Smile

# 502
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Неста аз го взимам, ако не го искате Simple Smile
Как да не го искаме, и той, и Малдини не остават без кандидатки  Sunglasses
Аз съм добра душа и съм готова да го деля, стига нощите да са мои  Crazy

# 503
Аз съм си заплюла Доронин, ама Наоми няма да го даде без бой. Sad
 Wink

# 504
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Тя и лошо бие, гледай да се измъкнеш с леки травми  Laughing

# 505
koki1, помагам ти в боя срещу Наоми...ще хвърляме телефони, ще скубем екстеншъни нямаш проблем!  Mr. Green
(а като го откраднем ще се разберем някак си  Laughing )

# 506
  • София
http://podtepeto.com/article.php?id=3408

hahaha  За наша Ника много мъже въздишат Joy

# 507
Аз съм си заплюла Доронин, ама Наоми няма да го даде без бой. Sad
 Wink

Уф....изобщо не му отива тази жена... Confused

# 508
Много неприятни,да не кажа грозни думи за Николета.
Била развалила едно семейство...то ако беше много солидно нямаше тя да е пречка да си остане такова,нали така?
И кой знае точно как стоят нещата с Валери и Алисия,какво като имали дете...не се разбират,имат проблеми,не могат да намерят консенсус - чао,всеки по пътя си.
Николета ми е приятна,изключвайки чупките,стойките,хвалбите/бизнес й го изисква,за да е все в устите на хората/ за мен е най-обикновено момиче с нейните любовни трепети /кой няма такива/ с жаждата за успех в живота,с хъса да направи нещо с живота си.
Скачала от легло на легло...ами да скача,това си е нейна работа.Имала силикон и била проста - проста,проста,но не чака мама,тати да й дадат 10 лв джобни за седмицата докато по цял ден си чати на Макбука.
Дори сега пратих рикуест за приятелство в Фб.

И да не е спам,че се изприщвам от такива 'голи',умопомрачителни постове
Macia Cross & family
http://people.premiere.fr/var/premiere/storage/images/public/pho … che_diaporama.jpg
http://people.premiere.fr/var/premiere/storage/images/public/pho … ble_diaporama.jpg
http://people.premiere.fr/var/premiere/storage/images/public/pho … imi_diaporama.jpg

# 509
  • София
Снимките на Неста ми напомниха за един мой любим италиански футболист:
 Паоло Малдини
със семейството си

още си го бива  Heart Eyes Heart Eyes
последно  Heart Eyes

За мен това е един от най-красивите мъже в света  Blush Heart Eyes Благодаря за снимките   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт