Звездни компромати-78 част

• 49 108
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
те май повечето фолк певици са с лоша кожа - резултат от нощния живот в опушените заведения и недоспиване. Преди дни гледах Мария, май пак в предаването на Росен Петров, прави туршия ала Мария в някакво село, и на дневна светлина кожата й беше ужасна - много пъпчици по цялото лице, особено на челото.

# 571

Да де, ама едно е да си дадеш детето на майната си, друго е да ти го гледат при теб, пък дали е баба или гледачка, няма значение. И аз снощи се замислих за децата - ми детето на Анелия си е в Сф, ходи на градина съм ААУ (аз два пъти в годината гледам Гала, но вижте какви важни неща научавам).

Дам, и на Мария малката ходи на градина вече, и си е при тях в София, бабата като помага е при тях. На Галена също й помага майка й, но не е взела Стефчо в Смядово, а тя е отишла при тях в Търново. Есил също си го гледа в София, не в Хасково, и т.н. Естествено, най-нормалното нещо е от време на време и те да ходят при бабите, но от време на време.
Но те си знаят, защо са решили така. Всеки сам си решава в крайна сметка как да си гледа детенце.

# 572
На мен пък ми стана много тъжно, когато бабата разказваше как детето ставало сутрин и като видело колата (май?) на майка си, започвало да се радва "Мама е горе". Тъжна работа. Но щом са решили да е така, сигурно си имат причини хората.

# 573
# 574
Анелия е много хубава тук, а Мая е страшна, ама буквално.

# 575
# 576
Тази Мая работи в Лас Вега като сервитьорка.
Просто е ужасна на външен вид.

# 577
Соня Немска с отворено писмо, до всички медии  Mr. Green

“Искам официално да заявя, че от днес, 4 октомври, моята “приказка” с Денислав Минев окончателно приключи. Това решение дойде много трудно и бих казала мъчително, но като всяка жена и майка, с достойнство ще продължа по пътя си сама. По повод всичко, което се изписа и изговори в медиите, искам да кажа, че чувствата ми са били истински и съм направила не един и два компромиса в името на връзката си, но съдбата ми показа правилния път, по който стигнах до истината.Затова от днес, моля, всички медии да не свързват името ми с този човек. Като майка не мога да допусна детето ми да чете за изкуствено създадените конфликти между мен, Денислав и неговите приятелки. Считам, че ще проявите разбиране и ще уважите правото ми на личен избор.

С уважение: Соня Немска”

# 578
Много модерно стана това с писмата  Laughing

# 579
Много ми беше важно да знам, благодаря ти, Соня, че сподели. Друга песен пееше преди 1-2 седмици, добре, че и е дошъл акъла в главата най-сетне, че беше станала смешна.

# 580
Ей тия отворени писма беее, модерна работа. Mr. Green
Остана ли някой от "известните" ни личности, който да не е написал такова писмо? ooooh!

# 581

Sick Тази пък каква е. Андреа поне в лице не е така плашеща  Crazy
   Емилия и аз я гледах вчера при Росен Петров. Не ми направи кой знае какво впечатление - нито лошо, нито добро. Но пък на сватбата с бившия й изглежда умопомрачително  Crazy както и той всъщност, не бях го виждала  Laughing
   Вярно голяма мода станаха тези отворени писма  Joy Сега ще спя спокойно вече

# 582
  • Пловдив
Момичето от клипа на Торнадо чипс мисля,че е Блага Митева. Към днешна дата тя изглежда така:

http://www.facebook.com/?sk=messages&tid=1426233937567#!/pho … amp;ref=fbx_album

# 583
Соня Немска сигурно си е взела хапчетата и е проумяла,че Денислав не я ще. До вчера бленуваше за сватба  Laughing

# 584
Соня Немска сигурно си е взела хапчетата.

По-скоро чичо Митко й е скръцнал със зъбки. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт