Звездни компромати-78 част

• 49 211
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Е то на едната снимка, дето някой се припозна с Владо, не е ли точно въпросния Галин  Wink? И когато са били заедно двамата (Владо и Мария) нито един не е бил във връзка, доколкото съм запозната, но допускам, че има и по-запознати  Peace

# 691
# 692
Дам и аз мисля, че е Галин..

Тъй като сега в 1 излизам и ще се върна чак надвечер, искате ли да пусна сега темата  или някой по-късно да я пусне?

# 693
Русият от снимката ли е Галин?

# 694
Не, черният, а русият е мис Бони.

# 695
Хубав е Simple Smile

Мария  Преслава Преслава  я мислех за висока, а тя май е дребничка

# 696
# 697
Незнам дали е пускано ... Поредна простотия във фолка!  Sick
http://-spam082-/n/dokude-mozhe-da-stigne-prostotiyata-na-edna-c … vachka.27508.html

# 698
http://izvesten.com/content/view/262/53/ - Голи снимки на Риана  Shocked

# 699
Старички са.
Сега разглеждам във фейсбук профилите на фолк певици, определено мисля че Преслава е пипала лицето си, но не мога да преценя какво точно. А Анелия фигурира като Анелия Динева. Запазила е фамилията на бившия си съпруг?

# 700
Старички са.
Сега разглеждам във фейсбук профилите на фолк певици, определено мисля че Преслава е пипала лицето си, но не мога да преценя какво точно. А Анелия фигурира като Анелия Динева. Запазила е фамилията на бившия си съпруг?

Анелия Динева не е истински профил. Емилия Динева също, както и Алисия Божинова, и още куп други.
 Преслава също няма истински профил, повечето профили като цяло на певиците са фалшиви.
Истински са- Anelia (Official), Maria (Official), като има и личен, за който е даден в описанието ако не се лъже- Maria Andonova (такива има поне 5, само един е истинският), Emilia Valeva, Kamelia (Official), Andrea (Official), като има и личен, но изгубих кой е, сред толкова фалшиви. Azis (Original), Емануела Еми пък е на Емануела. На Магда е Magda Stoqnova. Raina Terziiska пък е личният на Райна. Има и още, но на първо четене за тези се сетих.

# 701
Старички са.

Да, съгласна съм че Преслава си е пипала нещо и според мен това е носа.
В сравнение с преди и сега има разлика, дори и минимална, и в комбинация със свалените килограми...направо е друг човек. Преди преличаше на селска буца, не че сега е голямата красавица, но за нейния бранш си изглежда точно както трябва.

# 702
Джони Деп на снимачната площадка на "Карибски пирати 4, Гринуич, 1-4 октомври
http://johnnytim.com/temaj/gallery/2010/1_10/all.html
http://johnnytim.com/temaj/gallery/2010/4_10/all.html

# 703
Старички са.

Да, съгласна съм че Преслава си е пипала нещо и според мен това е носа.
В сравнение с преди и сега има разлика, дори и минимална, и в комбинация със свалените килограми...направо е друг човек. Преди преличаше на селска буца, не че сега е голямата красавица, но за нейния бранш си изглежда точно както трябва.

Аз пак ще споря. Mr. Green
Носът й със сигурност не е пипан, все си е един и същ гърбав. Ако го беше пипала, щеше да махне тази гърбица. Според мен просто се бъркате от снимките обработени с фотошоп, а не гледате такива са от участия и прочие. Пускам снимки, гледайте само носа

преди  сега още една в профил и още една последна в профил

пак сега- това на оправян нос ли прилича?  още  още

# 704
Това не е ли истинският профил на Преслава? Аз от общи познати попаднах, нали си изписва, когато имаш с някого, а единият е редактор на списание.

Общи условия

Активация на акаунт