На 2 години ставам вече - казва ОКТОМВРИЙСКОТО човече

• 41 022
  • 751
  •   1
Отговори
# 120

Честит Рожден Ден на Боби, Алек, Вики/на патеричка/ и на Стефано!
Да са здрави, щастливи и много игриви!

# 121
Аз след малко ще водя малката на ясла и после до обяд ще си почивам.Ех че кеф Simple Smile

# 122
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ  Heart EyesДА СА ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ И ПОСЛУШНИ И ИГРИВИ newsm59 nbirthday newsm67  bigdance2 Tada

# 123
Честит Рожден Ден на Вики, Алек,  ( на патерици  Embarassed ), Стефано  newsm59     ura  Gift
Да са живи, здрави, много весело децтво са мнооого игри и по- малко бели  Laughing

# 124
  • Пловдив
Благодаря ви момичета, за хубавите пожелания. Аз мноооого отдавна не съм се включвала, но пък ви следя редовно Wink

Алек не беше много за празнуване, защото от известно време мъкне някакъв вирус, та хич не е розово положението. Стигна се до антибиотик, температурата изчезна, всичко уж наред, обаче сополите не спират и не спират. И днес сме на УНГ, защото нещо не е както трябва. Дано всичко да е наред Praynig

Пробвахме се на ясла - кошмарен резултат. До такава степен се стресира, че все още като чуе за яслата с децата и започва да пищи. Не стана при нас. Хубавото е, че не беше наложително, просто се надявах, че там ще му е по-интересно и забавно, щото цяла зима ни чака само двамка по цял ден да се гледаме.

Все още е с памперс, нямам представа до кога ooooh! И с биберона до кривата круша сме стигнали. А бе, отвсякъде сме назаднали. Аз като чета другите дечица колко напред с материала са и ме хваща срам направо. И с говоренето същата хава - на някакъв си негов език дърдори и всички ме питат какво казва /че нали майките разбирали всичко/ а аз само  newsm78 и така.

# 125
Аз на бързо да ви питам за тези които пуснаха дечицата на ясла дали знаете какъв е срока на васермана, че аз го направих но отложихме яслата за ноември и сега не знам дали пак трябва да се прави. Такава мъка ми е с това взимане на кръв,....

# 126
  • Горна Оряховица
Честит рожден ден на Стефано!

Да е жив и здрав,да расте умно,весело и добро дете! Щастливо и безгрижно детство!  newsm59 hbday newsm67

# 127
Ниелче, очите ти от щастие да греят,
в сърцето ти любов да затрепти
и всички птички на света да пеят,
защото днес празнуваш със
Стефано ти.  bouquet  bouquet  bouquet

Елипепова, 6 месеца за възрастни, но за деца може и три да е.

# 128
Ех, че красива тема, пълна с пожелания и честитки!
Честит рожден ден и от мен на съфорумчетата Боби, Алек, Вики (на патеричка) и на Стефано!
Remember Me /преди Vlubena нали/, дано всичко е ОК при УНГ-то и да се оправя бързо Алек. И Митко си иска памперс за голямата нужда, не мога да го накарам да седне и туй то. Даже още не иска да яде сам нищо, тази вечер за първи път от много време си вземаше сам пуканки. Страх го е да не се изцапа ooooh!
Митко изкара пневмония (уж, не им вярвам твърде), но беше с висока температура 2 дни. 10 дни му слагаха Терцеф и инхалации, накрая с желание ходеше и не го беше страх. Това му е първият АБ, но за сметка на това силен и венозно... Без да ходи на ясла, а в яслата почти всички деца са се разболяли от същия вирус по същото време. После аз се разболях, но го карам на крака.
Митко отведнъж се отпусна да говори, опитва се и повтаря всичко, което чуе - от микровълнова до абокат Laughing
Събирате ли снимки от РД за празничното колажче?

# 129
Ох, душичка.... Sad И моята кака носи много вируси у нас, но да чукна на дърво, спират до гърлото...
И Камелия взе да се отпуска и вече казва повечко неща, но онзи ден детенцето, с което си играят и имат три дни разлика, като му се обадихме за рождения ден, каза на чист ясен бг език - Нина, искам подалаци за лодения ден #Crazy JoyНие сме много далеч от този ясен говор, но разбираме всичко.
Аз имам проблем с яденето на косми #Cussing out Каквото напипа на земята ( в смисъл косъм) веднага почва да си ближе ръката докато го изяде. Много кавги имаме с тази работа, а не мога да чистя всеки ден ooooh! Днес като ака сутринта, като й се подаде един дълъг от дупето, направо полудях. Отрязох го до дупето, защото не смея да издърпам, дори лекичко. Одеве сам си падна на банята. Много ме е страх нещо да не заплете вътре, макар че и доки каза, че няма проблем. Crazy

# 130
Честит Рожден Ден на Хриси,Стела и Петър  newsm59  Gift  bigdance2
ПОжелавам им да са вечно здрави като диаманта, вечно усмихнати като слънцето   bouquet

# 131
  • Бургас
Добро Утро Grinning

Честит Рожден Дан на Хриси,Стела и Пътър Heart Eyes

Кали да гушнеш малкия герой от нас с Никито Hug
Дано повече не се налагат АБ Praynig

А за вирусите и яслата,ми аз си мисля,че не е правопропорционална връзката.
Никито ми се разболяваше и преди яслата и в нея/сополки,покашляне/.
Много от нашите приятелчета ,които НЕ са на ясла също се поразболяха,
а дечица от групата са си здравички/пу-пу/.
Та си мисля,че е нещо от сорта на може да се разболее,
ама може и да не се разболее newsm78

# 132
 nbirthday на Стели и Пепи!
Да са здрави, щастливи и много подаръци!

Ето да почерпим за Хриси:

# 133
Честит празник на Хриси, Петър и Стела! От сърце им пожелавам мнооооого здраве, усмивки, безгрижно детство и любовта, която имат да ги съпътства през целия им живот! newsm59 newsm59 newsm59

Аз черпя за голямото мече. Днес става на 7.

# 134
    На 14 октомври Алек стана на 2 год.Да е жив, здрав и да радва мама и тати! newsm59

Общи условия

Активация на акаунт