Лакове за нокти - тема 14

• 60 321
  • 712
  •   1
Отговори
# 390
А лакове ще носим на срещата нали?  Whistling

лакове, парфюми, гримове ... който каквото иска  Whistling

# 391
  • София
Лу, 103 номер е.
Уф, аз трябва да тръгна с куфар на колелца за тая среща или да си намеря някой млад и секси лако-носач  Laughing

# 392
  • Belgium
Мерси  Laughing

Е, предполагам, че няма да мъкнем всички лакове, ще обсъдим тука, кой какво иска да види примерно  Laughing

Иначе и сватбарска трапеза няма да ни стигне  hahaha

# 393
Освен да помолим милата Бубанка .....
готово  Hug
Много благодаря. Heart Eyes Момичета, гласувайте. Hug  bouquet

# 394
Ето го Ревлончето Flutter

# 395
Много е хубав "кожения диван", аз обаче не го познах, че е той. В шишето не ми изглеждаше никак добре.

Така е, подло се беше маскирал на грозен, добре че прочетох името  Laughing

# 396
  • Варна
Много е хубав "кожения диван", аз обаче не го познах, че е той. В шишето не ми изглеждаше никак добре.

А как му беше името  newsm78

# 397
Ау, среща, много ще се радвам да се запозная с тези които не познавам  Hug
Все едно ми е за дата.

# 398
АААууу,да не изпусна срещата,аз като питах преди време,никой нищо не каза,а сега ще взема да изтърва! Joy
Аз за дата незнам, малко съм вързана,ще с енагаждам!
А червеният диван е страхотен,ще се сдобивам и аз май с него!

# 399
Дам, и аз бих дошла на лаковата среща, но няма да мога. Все пак са си 2часа път само  в едната посока, а и милото ходи с колата на работа и няма да ми я даде...а по автобуси не ми се пътува Confused

# 400

mari6a  ако го има в Бонжура моля те сподели че в това време въобще не ми се разхожда до там Rolling Eyes.

# 401
  • Варна

mari6a  ако го има в Бонжура моля те сподели че в това време въобще не ми се разхожда до там Rolling Eyes.
Разбира се, след малко тръгвам  Hug

# 402

Името му е Ruby Ribbon, вчера вечерта на Славейков имаше май само един останал освен моя  Hug

# 403
много е хубава идеята за лакова среща, само че аз едва ли ще мога да дойда до София...

не знам с какво да се лакирам... нещо не мога да се спра на нито един от 50-те си лака  Crazy

ще чакам някой да сподели за крокитата като се появят

# 404
  • Варна
Няма го кожения диван в Бонжур. Имали били "новата колекция"! Като я видях - лято 2010 - 4 бр. лака  Outta Joint
След работа ще мина през Елитис, там има щанд на Ревлон.

Общи условия

Активация на акаунт