Новите ни козметични похождения 12

• 56 697
  • 691
  •   1
Отговори
# 405
Това са последните  ми покупки Simple Smile Heart Eyes

# 406
# 407
  • USA, Steak State
Mac eyeshadow  и цвят Brun

# 408
  • Стара Загора

# 409
  • Belgium
Бях обещала да пиша отиви за спиралата на Clinique - харесва ми, много добре разресва миглите, обичам четки-гребенчета. Обикновено под нея слагам Very Sexy на Victoria`s Secret.  Не прави ефект кукленски мигли, но аз и не го търся. Сваля се лесно, не дразни очите. Препоръчвам за ежедневие и за добро подреждане на миглите.

Някой ме питаше за избелващ крем на Биодерма. Те пуснаха нов продукт, концентрат специално за локално действие върху пигментни петна и чух само хубави отзиви за него. Ето го:

И по темата - вчера си взех:

# 410
Лу, можеш ли горе-долу цена да кажеш за този серум на Биодерма?

# 411
  • Belgium
Сега като погледнах са сменили опаковката, ето така изглежда вече, цена онлайн виждам 27, 90 лв:

# 412
# 413
мерси за бързия отговор  Hug

# 414
  към спиралата и чанта подаряват Mr. Green EDT-то само

# 415
  • Бургас
Damaris как е спиралката, вчера и аз я гледах и чантата ми показаха,от която аз не съм очарована ,но спиралата ме интересува Simple Smile))

# 416
Това са последните  ми покупки Simple Smile Heart Eyes

Страхотно, само се чудя дали да я пробвам защото след двойната преди 5 години, всяка следваща на Лореал ми е разочарование(Телскопик, Карбон Блак) и вече се чудя дали да ги пробвам. Моля кажи отзиви.

# 417
  • при моите деца .....

Подхранващ крем за лице

# 418
Damaris как е спиралката, вчера и аз я гледах и чантата ми показаха,от която аз не съм очарована ,но спиралата ме интересува Simple Smile))

И аз се интерсувам, също каква е цената и откъде е? Hug

# 419

Общи условия

Активация на акаунт