Новите ни козметични похождения 12

• 56 622
  • 691
  •   1
Отговори
# 555
  • София

Моля те дай отзиви за фдт! Като го видях се сетих, че преди няколко години една колежка използваше фдт на Манхатън и много ми хареса как стоеше на лицето й, но така и не ми каза точното му име?
Имам точно този ФДТ и е хубав.Препоръчвам ти го.

bouquet Благодаря!

# 556
... За каква кожа е? Сподели дали си доволна когато го ползваш.   bouquet

За нормална, струва ми се. Не е нищо особено, просто приятно кремче. Мирише хубаво Wink Много е плътно, но за цяла нощ си попива прекрасно. На сутринта се харесвам Simple Smile  bowuu

Та ще си го ползвам съвсем неангажиращо  Peace

# 557
govern комплекта на Estee Lauder е страхотен- би ли ми казала колко струва и откъде го взе  Hug

# 558
# 559
# 560
  • София
Лу, тази по' ли ти допада от розовата?  Thinking

# 561
  • Belgium
kashmir аз съм ползвала само Hydrabio и тази бебешката.

Бебешката повече ми харесва, а и е повече милилитри на по-добра цена  Peace С грима се справя перфектно  Heart Eyes

# 562
  • София
 Hug Мерси, ще я пробвам.  Peace

# 563
минерална пудра на manhattan

Моля те дай отзиви за фдт! Като го видях се сетих, че преди няколко години една колежка използваше фдт на Манхатън и много ми хареса как стоеше на лицето й, но така и не ми каза точното му име?
Имам точно този ФДТ и е хубав.Препоръчвам ти го.

bouquet Благодаря!

този е с добро покритие, издържа много..само дето не можах да си намеря моя цвят, единият е много светъл, този, с който съм сега ми идва доста тъмен  Rolling Eyes

# 564
  • София

Да използвам темата за да попитам за отзиви за новия ФДТ на Макс Фактор  
Преди няколко дни ми дадоха 2 мострички,утре ще го пробвам и ще споделя впечатленията си, от colour adapt съм много доволна,ще го видим този
Днеска го изпробвах,като по чудо мострата съвпадна с моя цвят,гъста консистенция има,лесно се размазва,средна покривност,както и издържливост,не седи като маска и идеално ми пасна на лицето с една дума допадна ми.Е и по-добри съм ползвала,ама и цената им е била по-добра Simple Smileи този не е никак лош

# 565

Дано ми помогне  Praynig че направих гигантска козметична беля Embarassed

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 23:46 от Меичка

# 566
  • USA, Steak State
Лак за нокти Orly Space Cadet

# 567
# 568
обикновено не пиша в тази тема, защото ме мързи да търся снимки, но днес реших да потърся ревюта за продуките и излязоха и снимки  Laughing

alverde Aqua Waschgel

alverde velvet violet

# 569
Тая маска такива петна ми докара Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт