Новите ни козметични похождения 12

• 56 582
  • 691
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Bubble, благодаря ти, спести ми един разход  bouquet
E,дано и Пролет се произнесе,това е моето мнение,не го приемай като окончателно Wink

# 631
Една моя приятелка,която се занимава с професионален грим ми препоръча тези палитри за сенки  Heart Eyes Поръчах си ги в петък и пристигнаха преди малко.Тя ми ги похвали много,остава само аз да ги тествам  и да ви дам мнение за тях  Laughing Flutter Ето тези 6 палитри си поръчах  Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: вт, 23 ное 2010, 10:12 от modelche

# 632
  • София
Маската на Рене Фуртере е много хубава! Обаче за кондициониране на нетретирана коса. Косата има обем, блясък, ухае хубаво, омеква, не се омазнява допълнително. Не е за изрусена или много топлинно обработвана. За третирана коса или Окара –боядисана коса, или картам –много суха. Но за силно увредена коса не препоръчвам Рене Фуртере и фито.  Трябва нещо по-силно - вижте в темата за професионалната козметика за коса.

# 633
modelche,откъде поръча палитрите на Слийк?Аз имам 2,ама искам още. Heart Eyes

# 634
  • София

И каква е цената на 1 бройка? Изглеждат страхотно!!!  Heart Eyes Със силен блясък ли са и как са като наситеност и трайност?  bouquet

# 635

Поръчах ги чрез тази моя приятелка,която е професионален гримьор.Тя ги поръчва от самия сайт на марката! Peace
Ако искаш пиши ми на лични,аз ще се прибирам скоро и мога да ти донеса! Wink

# 636

И каква е цената на 1 бройка? Изглеждат страхотно!!!  Heart Eyes Със силен блясък ли са и как са като наситеност и трайност?  bouquet
Цената на 1 бройка е 8.50euro  Peace Не само изглеждат страхотно,те са страхотни  newsm44
Както вече казах на едно момиче-Моята приятелка ми ги сравни с палитри на Mac.Значи тези на Mac с едно нанасяне почти не пигментират,а тези на Sleek само с едно нанасяне пигментиране страшно много(3-4 пъти трябва да нанесеш тези на Mac за да се получи същото). Heart Eyes Някои цветове са матови,а тези които имат блясък не бих казала,че са с толкова силен блясък  Peace
  bouquet
Нека все пак даде мнение и Stardust   bouquet

# 637
Мдаа,сенките са страхотни,невероятно качество и цветовете са жестоки! Heart EyesАз си ги взех от Лондон по 6 паунда палитрата,но ако ги има в Германия,ще ги потърся и там да си взема още,че имам път в този район за Коледа. Peace

# 638
# 639
Аз също бих си взела 2 палитри от тези, ако намеря от къде да поръчам  Thinking изглеждат страхотно и са евтини доста  Crazy

# 640
2 броя от тези и това серум за избелване на кожата, дано помогне  Praynig

# 641
  • София
Палитри на Слийк съм виждала в английският и бей  Peace. И от сайта им може да се поръчва, поне до английски адрес със сигурност ( от там превозвач). Пише,че доставят и до Европа, но линкът към списъкът с държави, не работи, така че не е ясно ние там ли сме.. newsm78  http://www.sleekmakeup.com/EN/index.aspx

# 642
От вчера Heart Eyes

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 09:59 от modelche

# 643
Моделче, много хубави лакове, но май не са от БГ Rolling Eyes
От мен това Simple Smile

# 644
  • Стара Загора
От мен 87D   Crazy

Общи условия

Активация на акаунт