Новите ни козметични похождения 12

• 56 598
  • 691
  •   1
Отговори
# 15
  • Belgium
Борислава, откъде купи тампоните за очи с крастваица?  Laughing

От мен:

П.П. TheBlack Widow, мерси за темичката Simple Smile

# 16
Тониращ крем на Alverde и парфюм на Herve Leger - Femme

# 17
  • София
Амра, попридобих впечатления вече. Никакне е лош продуктът. Не изсушава прекалено много. Слагам го на цялото лице, макар само т-зоната да ми е проблем. Веднага попива и изсъхва. Отгоре слагам каквото си слагам - или слънцезащитен, или нощен крем. До вчера (т.е. 2-3 дни)  го ползвах с тонирания крем на Диор (от тестер) и ставаше много хубаво сияйно, без омазняване (защото без този серум Диорът е един лъскав, лепкав, гаден...). Вчера бях с фон дьо тен на Кларинс (този с 15 часовото действие). ИЗкарва над 10 часа без да мръдне с този серум отдолу. Днес съм без грим, но някак започна по-сухо да ми се усеща лицето, леко ми опъва. Явно трябва да не се прекалява със серумчето, ако кожата не е мазна. Иначе най-общо казано - матира задоволително, лъцето изглежда свежо, не лъсва, някак по-бъстър изглежда тена така. Порите ги посвива, но чак да го свие хубаво - засега не забелязвам. Макар че не съм с много големи пори на Т-зоната - средна работа са. Много ми харесва нощем като го ползвам под нощния си крем, че не ми става мазно лицето, както без него. А това си е плюс, защото не се цапа косата така.

# 18
  • София
Лу, хидратиращата половинка от комплектчето на ИВ роше не ти ли люти някак на очите? Аз като бях по-млада ползвах цялата им хидратираща серия (направо си ползвах всичко каквото беше подходящо за мен - гримове, за тяло, за лице...). Вместо нощен крем си слагах тънък слой от хидратиращата маска и бях много доволна, като изключим че ми лютеше на очите (а не слагах около очите от нея, тя просто си се разнася сама).

# 19
ексфориант за лице и тяло
любимия гланц
спиралата , за втори път , много съм доволна от нея !

ПП и шампоан , сега го взех от фризьорката

Последна редакция: пт, 01 окт 2010, 15:15 от mmmshushy80

# 20
  • Стара Загора
mmmshushy80, гланца наистина е страхотен. Доста траен е. Само това, че е лепкав малко повече не ми допада. Спиралата наистина прави много хубави миглите, на бала ме гримираха с нея, странно защо се ронеше.  #Crazy
От днес:

# 21
  • Belgium
Лу, хидратиращата половинка от комплектчето на ИВ роше не ти ли люти някак на очите? Аз като бях по-млада ползвах цялата им хидратираща серия (направо си ползвах всичко каквото беше подходящо за мен - гримове, за тяло, за лице...). Вместо нощен крем си слагах тънък слой от хидратиращата маска и бях много доволна, като изключим че ми лютеше на очите (а не слагах около очите от нея, тя просто си се разнася сама).

Ами не ми люти изобщо, аз веднъж съм го ползвала. А не ти ли се запушваха порите като сложиш маска вместо нощен крем?  Thinking

# 22
  • София
Не запушваше. Тогава маската беше между крем и гел като консистенция, не вярвам да са я променили много... Аз и сега спя с маска за лице, но на Лиерак и макар да е много мазна, не запушва пори.

# 23
  • Belgium
Пролет, ти си ми N1 по козметични експерименти просто  Wink

Лошо няма, щом ти се отразява добре. Консистенцията е като на плътен крем, но на мен да ми стои на лицето по-дълго би ми дошло в повече. Като маска си е ок  Laughing

# 24
  • София
Пролет, ти си ми N1 по козметични експерименти просто  Wink

И на себе си също съм така  Joy Мъжът ми твърди, че козметичните фирми трябва да ми плащат за това, че експериментирам с техните продукти...

# 25
Само на мен ли тази пудра ми мирише гадно.  Grinning Но иначе е хубава - приятна текстура.

# 26
  • Бургас
Ellie-A и на мен ужасно ми миришише,но пък пудрата не е лоша Simple Smile

# 27
  • София
Борислава, откъде купи тампоните за очи с крастваица?  Laughing

Ремедиум Wink

Мерси за отзивите за дезодорантите   bouquet

# 28
  Иве , ами може би самата спирала е била вече стара , защото аз моята я нанасям в 7.30 сутринта и до 22.00 вечерта няма нащо съществено да се е изронило .... а сигурно и танците са били бурни , като знам Радневци как са  Wink
  По повод гланца , да има го този момент с лепкавото усещане , но понеже съм пушач и не мога да подновявам често слоя съм свикнала и много ми харесват , вече 2 години не се отказвам от този вид.

# 29
Само на мен ли тази пудра ми мирише гадно.  Grinning Но иначе е хубава - приятна текстура.

аз не съм усещала да смърди гадно, но ми допадаше много като пудра, не я ползвам само защото, нямат достатъчно светъл тон за моята кожа, иначе бих я предпочела

Общи условия

Активация на акаунт