Новите ни козметични похождения 12

• 56 585
  • 691
  •   1
Отговори
# 45
Малко съм недоволна от покупките си днес.  Confused

Този термозащитен спрей на Syoss. Харесвам шампоаните и балсамите им, но след като се напръсках и започнах да се суша косата ми стана някак по-суха и от обикновено и много по-заплитаща се. Сякаш има някакъв стилизант в него от типа на лака, а продавачката каза, че няма и на опаковката не е посочено да има. Някой имал ли е такъв проблем с този спрей?

Отдавна бях хвърлила око на фон дьо тена и пудрата от тази серия на Мейбълин. Фон дьо тена е с много приятна, нежна и хидратираща структура, но поне за мен не е достатъчно покривен за съжаление..  Sad

Blush Самобръсначката наистина е страхотна - оставя кожата перфектно гладка и не я дразни. Имам забележка към комплекта - на него пише че съдържа една самобръсначка, една стойка и едно резервно ножче, а нямаше резервно ножче вътре. Външната опаковка е така направена, че за да се отвори трябва да се счупи пласмасата от долу до горе така че просто няма как да са я отмъкнали в магазина. Явно са я запечатели без резервното ножче в завода още. Писах на адреса за оплаквания и коментари на жилет.. едва ли ще ми обърнат внимание, но ще видим. На някой случвало ли му се е нещо подобно?

Моя приятелка ползва спрея. Казва, че е мн доволна. Ако мога да ти помогна - пръскай на отделните кичури преди да изправяш и то от по-голямо разстояние. Когато предварително си сресала косата си, не виждам защо ще заплита. Аз понякога и направо като я напръскам със спрея я реша.

# 46
Много съм доволна и от 3-те продукта.  Heart Eyes

# 47
  • Belgium
Долс, сподели моля те за шампоана малко по-подробно  Laughing

За каква коса е, какво прави и т.н  Laughing

# 48
  • София
Мими, кажи моля те, как е маската търн ъраунд на Клиник? Какво прави на лицето?
Между другото, не можах да се стърпя и да не си купя фон дьо тена Анти блемиш сълюшън. Уж го пробвах от тестер наскоро и си ми правеше видими фини линии... и все пак го купих. Траен е, уцелих си цвета, но някак от близо се вижда , а и си ми прави линии под очите (не слагам от него около очите, слагам коректор на Сисли, обаче под коректора надолу фон дьо тенът подчертава иначе нямащи линии. Явно там кожата ми е суха и също и около устата... Т.е. този фон дьо тен определено не става за по-сухи кожи. Въпреки това съм доволна, защото пък лицето ми не лъсва по цял ден. Като се слага база в по-сухите места, почти се тушира лошият ефект.
Още към придобивките - спирала Иса Дора бюлд ъп екстра волюм. Хубава е.

# 49
  • София
Пилинг за лице с кайсия и лак за нокти.

# 50
И моето беше така. Те под "самобръсначка" разбират самата дръжка Simple Smile

Точно така, ползвам го от 2 години и си спомням, че имаше само едно ножче вътре.

Хм, под razor не би трябвало да разбират само дръжката:

Вижте тази например:

http://www.amazon.co.uk/Gillette-Venus-Womens-Razor-Pack/dp/B000 … 38/ref=pd_sim_d_6

Казват, че има 1 razor + 2 refill blade cartridges. Аз съм си я купувала от БГ и си имаше две резервни ножчета плюс това върху самата самобърсначка. Razor според мен е самобръсначката, но с ножчето включително.
 newsm78

# 51
# 52
Мими, кажи моля те, как е маската търн ъраунд на Клиник? Какво прави на лицето?
Между другото, не можах да се стърпя и да не си купя фон дьо тена Анти блемиш сълюшън. Уж го пробвах от тестер наскоро и си ми правеше видими фини линии... и все пак го купих. Траен е, уцелих си цвета, но някак от близо се вижда , а и си ми прави линии под очите (не слагам от него около очите, слагам коректор на Сисли, обаче под коректора надолу фон дьо тенът подчертава иначе нямащи линии. Явно там кожата ми е суха и също и около устата... Т.е. този фон дьо тен определено не става за по-сухи кожи. Въпреки това съм доволна, защото пък лицето ми не лъсва по цял ден. Като се слага база в по-сухите места, почти се тушира лошият ефект.
Още към придобивките - спирала Иса Дора бюлд ъп екстра волюм. Хубава е.

Маската я ползвам вече 3-4 години и като свърши си купувам нова,не искам да я сменям с друга. Правя я веднъж седмично,в неделя за да почистя дълбоко лицето,да махна мъртвите клетки...изглажда много добре кожата,подобрява структурата и,заличава петънца ,белечета и финни линии...също така премахва черни точици,избелва и стяга кожата. Нанасям тънък слой,престоявам с нея около 30мин (и 10 са достатъчни ама аз се заплесвам Embarassed) и след това вместо с ръце с кръгови движения и вода я свалям с навлажнена с мн.топла вода хавлиена кърпа или ръкавичка,с кръгови движения без много да натискам и да жуля. След това изплаквам с топла вода,попивам и слагам Тотъл Търнараунд крем за през нощта.И двете са много икономични и ми стигат за около 8-10 месеца.
Относно фдт-ена...незнам какво да ти кажа Thinking по принцип всички матови фдт-ени имат качество(или недостатък) да подчертават линии, бръчици,белечета...тези с отразяващи частички и по кремообразни (които лъскат) ги правят по незабележими.Това е от отразяването на светлината. Аз нямам такъв проблем,нямам все още линии и бръчици а и кожата ми бие по скоро на мазна отколкото на суха (комбинирана е),но знам какво имаш на предвид. Например фдт-ена на Ланком е по лъскав и мазничък и с него кожата изглежда по гладка и равна но пък лъщи.Какво може да направиш-ами,база както казваш отдолу или светлоотразяваща пудра отгоре.Бих ти препоръчалана Колистар-невероятни са Peace Добре го разклащай преди употреба (аз направо и хвърлям един кючек на опаковката Laughing) и сложи нужното количество на ръката,от външната част на дланта като размесваш с пръст хубаво преди да нанесеш на лицето (така един вид го загравяш и той се нанася по лесно и е по равен) на проблемните места недей да напластяваш. Пробвай и пиши пак Peace

# 53
Здравей мими23,днес бях на една консултация ,анализ на кожата.Излиза,че което най не съм предполагала го имам.Пори и нужда от добър пилинг.Кои продукти може да ми препоръчаш?Купих си този на Clinique Pore minimizer refining serum:
http://www.clinique.de/product/1688/5665/Pflege/Poren/Pore-Minim … -Serum/index.tmpl
Тази марка ми харесва общо взето.От кой скрaб или пилинг си доволна  bouquet

# 54
Здравей мими23,днес бях на една консултация ,анализ на кожата.Излиза,че което най не съм предполагала го имам.Пори и нужда от добър пилинг.Кои продукти може да ми препоръчаш?Купих си този на Clinique Pore minimizer refining serum:
http://www.clinique.de/product/1688/5665/Pflege/Poren/Pore-Minim … -Serum/index.tmpl

Серума е хубав Peace
Маската за която говоря по горе също е като скраб,води се с дермабразио-ефект.
Другото,кото ползвам е аспиринената маска - аспирин с мед Peace  ...не може да не си чела за нея из форума Grinning

# 55

От химическия и лазерния. Grinning И аз си мразя порите на носа и се бях разтърсила и гледах този серум на клиник, но като се поразтърсих още повече, прочетох, че за съжаление размера на порите е до голяма степен генетично заложен и козметичните продукти могат само краткотрайно да ги "постегнат". Добър и по-траен ефект имали химическия и лазерния пилинг, защото излющват по-дълбок слой кожа. Обяснявам си го с това, че порите (поне по наблюдения над моите) са малко под формата на фунийка и дълбокия пилинг все едно отрязва най-горната й част и гърлото й остава по-малко. Но предполагам, че с времето пак си придобиват генетично заложената форма и дълбочина..

# 56
  • София
Мими,   bouquet
Аз така го слагам фон дьо тена, както го описваш, само че на вътрешната страна на дланта  Crazy
Колистар имаш пред вид фон дьо тените или пудрите. Пудрите им са брокатени и ми пречат на лещите... (ама и от мен по-голям каприз няма). Все се чудя на фон дьо тените на Пупа и Колистар - хубави ли са?

# 57
# 58
към него подарък това:

# 59
Долс, сподели моля те за шампоана малко по-подробно  Laughing

За каква коса е, какво прави и т.н  Laughing

Пише, че шампоана е за тънка и слаба коса, която ще стане силна и лесна за разресване.  Mr. Green
Аз си взех шампоана и маската, много хубаво миришат и наистина я разресах лесно, моята е с кичури и много се сплита и накъсва иначе. Това мога да кажа засега, защото съм ги ползвала само 2 пъти.

Общи условия

Активация на акаунт