Новите ни козметични похождения 12

• 56 739
  • 691
  •   1
Отговори
# 60
# 61
- Viva pink  + две пили

# 62
# 63
Letsgo, сподели за четката -  от къде, каква е цената и разбира се хубава ли е? Благодаря Simple Smile

# 64
Кокетке, видях я в едно козметично магазинче в старозагорския мол и я взех заради компактния размер за 3лв. Нямам забележки за качеството засега. С мек и нежен косъм, но плътна. Хубаво нанася фдт-на, но нямам нерви да я ползвам за цялото лице. Може би ако беше двойно по-широка. Ползвам я основно за носа, отстрани на носа и под очите. Особено отстрани на носа понякога фдт-нът ми застава някак около порите и ги прави да изглеждат широки и трябва да поразтъркам повече. С четката нямам този проблем, но фдт-нът ми е за мазна кожа и стои по-сух, мазничките фдт-ни мисля не правят така. А под очите не винаги се справям само с леко потупване,налага се също да поразтъркам и колкото и да внимавам кожата се разтегля. С четката този неприятен момент си го спестявам  Peace

# 65
  • София
Момичета препоръчайте ми хубава минерална пудра,в момента съм с тази , но мисля че тя не е минерална, а и ми идва малко светла, а нямат по-тъмен цвят.Благодаря много  Hug

# 66
# 67

Първото не е много хубаво, мирише точно на дъвка, нищо общо с тестера. Другите две са страхотни.

# 68
  • Стара Загора
Nicimici, аз я имам пудрата на Орифлейм и не е лоша, но наистина не е покривна. По-скоро е за подчертаване. Иначе съм много доволна от минералния фдт на Ейвън, който е под формата на пудра, но от Коледа насам както си го взех го няма по каталозите, дори в нетна не са го пускали. За пудра ползвам тази на Констанс Карол и съм много доволна от нея. От 6-7 години не я сменям.  Peace Струва около 4 лв.  Peace Плюс това стига за 1 година, на мен поне де.  Laughing

# 69
# 70
# 71
# 72
  • В къЩи.
ив4енцето- 91 пудрата на Констанс Карол,става ли за самостоятелно ползване или не е толкова покривна? Има ли прекален пудрен ефект(брашнен)? И последно въпросче; кой номер ползваш?

# 73
  • Стара Загора
Да, става за самостоятелно ползване. За мен е достатъчно покривна. Аз я нанасям с четка за пудра ( тази - ) и не ми се получава брашнян ефект. Аз съм с бяла кожа и ползвам 3 номер - TRANSLUCENT в комбинация с фдт на Импала 2 номер, но май ще се наложи да вдигна с 1 номер, че от лятото имам лек тен.  Peace Иначе четката за фдт ми е тази за 2 лв. просто неможе да е по-добре. Косъма е страхотен, равен, не стои някаква опърпана. Лесно се измива. Много по-равномерно си нанасям фдт с нея и не ми става на петна, както когато нанасям с пръсти.  Peace

# 74
  • София
  Heart Eyes Мнооого вкусно!

Общи условия

Активация на акаунт