Новите ни козметични похождения 12

• 56 603
  • 691
  •   1
Отговори
# 30
Амра, попридобих впечатления вече. Никакне е лош продуктът. Не изсушава прекалено много. Слагам го на цялото лице, макар само т-зоната да ми е проблем. Веднага попива и изсъхва. Отгоре слагам каквото си слагам - или слънцезащитен, или нощен крем. До вчера (т.е. 2-3 дни)  го ползвах с тонирания крем на Диор (от тестер) и ставаше много хубаво сияйно, без омазняване (защото без този серум Диорът е един лъскав, лепкав, гаден...). Вчера бях с фон дьо тен на Кларинс (този с 15 часовото действие). ИЗкарва над 10 часа без да мръдне с този серум отдолу. Днес съм без грим, но някак започна по-сухо да ми се усеща лицето, леко ми опъва. Явно трябва да не се прекалява със серумчето, ако кожата не е мазна. Иначе най-общо казано - матира задоволително, лъцето изглежда свежо, не лъсва, някак по-бъстър изглежда тена така. Порите ги посвива, но чак да го свие хубаво - засега не забелязвам. Макар че не съм с много големи пори на Т-зоната - средна работа са. Много ми харесва нощем като го ползвам под нощния си крем, че не ми става мазно лицето, както без него. А това си е плюс, защото не се цапа косата така.
Мерси много Simple Smile Hug  Много добре звучи това, което казваш! Точно такова нещо ми трябва и на мен, защото не мога да открия перфектния дневен крем - или ще е много приятен като се сложи на лицето, но проблемът му е, че лъщи или пък ще матира добре, но ще е прекалено сух.
А като се слага под друг крем, тогава този другия крем въобще може ли да проникне в кожата и да окаже някакво влияние или матиращия серум прави филм върху кожата и не позволява на другите продукти да проникнат се чудя.
Наскоро си купих един минимизиращ порите крем Loreal Derma genese Pore minimiser, който е много приятен крем, но много бързо ми се залъсква лицето като го сложа. Затова ми се върти в главата или да си взема матираща база за грим и да я слагам отгоре върху крема /с цел да тушира залъскването от него/ или да взема серума на Bioderma за под крема Thinking

# 31
Само на мен ли тази пудра ми мирише гадно.  Grinning Но иначе е хубава - приятна текстура.

Има нещо такова ,но пък е много добра, хем покривна ,хем няма брашнян ефект и не се напластява по финните бръчици.

# 32
Малко покупки от Лондон-

Доволна! Mr. Green

Последна редакция: пт, 01 окт 2010, 19:21 от Stardust*

# 33
  • USA, Steak State
Stardust* Можеш ли да намалиш огромната снимка на Римел?

# 34
# 35

# 36
  • USA, Steak State
Шампоан и балсам от тази серия
Придобивките ми от БГ

Последна редакция: нд, 03 окт 2010, 02:56 от TheBlackWidow

# 37
  • София

Последна редакция: пн, 04 окт 2010, 10:07 от kopche

# 38
  • Стара Загора

# 39
Цял кашон продукти за тяло на The Body shop. Crazy

# 40
  • Belgium

Е, ти нищо не каза  Crazy

Честито, кажи какво има в кашона  Laughing

# 41

Е, ти нищо не каза  Crazy

Честито, кажи какво има в кашона  Laughing
Боди лосиони, душ гелове, масла за тяло, балсами за устни, сапуни.... запасяване яко. Кога ще дойдат в България да не влачим като мравки от чужбина? Всички дойдоха, само тези се правят на важни.

# 42
Малко съм недоволна от покупките си днес.  Confused

Този термозащитен спрей на Syoss. Харесвам шампоаните и балсамите им, но след като се напръсках и започнах да се суша косата ми стана някак по-суха и от обикновено и много по-заплитаща се. Сякаш има някакъв стилизант в него от типа на лака, а продавачката каза, че няма и на опаковката не е посочено да има. Някой имал ли е такъв проблем с този спрей?

Отдавна бях хвърлила око на фон дьо тена и пудрата от тази серия на Мейбълин. Фон дьо тена е с много приятна, нежна и хидратираща структура, но поне за мен не е достатъчно покривен за съжаление..  Sad

Blush Самобръсначката наистина е страхотна - оставя кожата перфектно гладка и не я дразни. Имам забележка към комплекта - на него пише че съдържа една самобръсначка, една стойка и едно резервно ножче, а нямаше резервно ножче вътре. Външната опаковка е така направена, че за да се отвори трябва да се счупи пласмасата от долу до горе така че просто няма как да са я отмъкнали в магазина. Явно са я запечатели без резервното ножче в завода още. Писах на адреса за оплаквания и коментари на жилет.. едва ли ще ми обърнат внимание, но ще видим. На някой случвало ли му се е нещо подобно?

# 43
И моето беше така. Те под "самобръсначка" разбират самата дръжка Simple Smile

# 44
  • USA, Steak State
И моето беше така. Те под "самобръсначка" разбират самата дръжка Simple Smile

Точно така, ползвам го от 2 години и си спомням, че имаше само едно ножче вътре.

Общи условия

Активация на акаунт