Новите ни козметични похождения 12

• 56 670
  • 691
  •   1
Отговори
# 435
А някоя от вас използвала ли е минералния фондьотен на Мейбълин?Преди известно време една провадавачка ми каза,че бил за зряла кожа и това ме възпря да си го взема, така ли е? Simple Smile

# 436
Cristalls, нe съм чувала подобно нещо. И аз по едно време исках да го купувам, но добре, че се отказах. Нещо тази марка не ми попада, не знам защо така се получава. Потърси представянето на продукта в сайта на фирмата. Там със сигурност ще разбереш истината по въпроса.

# 437
snejinka много е хубава спиралата.
Много благодаря, но за теб хубава, за мен лоша дето има един лаф  Wink Та в какъв аспект е хубава. Аз обичам спирали, които правят обем, не толкова дължина и да не пускат свръх много, защото всичко става като едно петно, трябва да са разресани. Например спиралата, която имам и съответно не ползавам на Макс Фактор - False Lash Effect  е ужасна - с огромната сичетка, която е повече предимство, отколкото недостатък http://beautycosmetic.biz/images/mffalselasheffectwatrproof.jpg изобщо не разресва, спластява и пуска страшно много. Та така, тази на Лореал отговаря ли на изискванията ми?

# 438
  • София
Аз тъкмо исках да попитам тези от вас които са си взели от новата спиралка на Лореал, коя от двете обемни спирали им е по-добра?
Тази в златната опаковка-с Ева Лонгория в рекламата или другата-колагеновата. Thinking
Едната я гледах в ДМ има пластмасова четка-а аз май на тях не им се кефя много, защото май само разресват мигли Close.
Ама, който няма никакви, няма и какво да разресва, нали така?! Laughing
Та да чуя и вашите отзиви. Thinking

# 439
# 440
  • София
Лу, какви са тези красотиMr. Green

# 441
  • Belgium
Това ще е първият ми опит със сертифицирана  био козметика  Wink

# 442
Маските на Cattier са много добри. Имнам тази, която е за проблемна кожа с чаено дърво и мента и е страхотна, пробвах мостри и на тази със зелена глина за смесена и мазна кожа - също е разкошна. Даже скоро смятам нея да си купя.

# 443
  • София
Дано ти харесат  Peace Маската на Катие знам, че е хубава, от мостра. На другата марка пробвах също мостри, прекалено леки ми бяха кремчетата, иначе са супер  Hug

# 444
  • Belgium
Моята кожа е чувствителна и всички продукти, които взех са за такава кожа - маска, крем и тоник.

Надявам се да ми понесат добре  Laughing

# 445
  • Стара Загора
От понеделник това

Използвах ги един път ,но още не мога да преценя до колко съм доволна от тях.

# 446
# 447
Това ще е първият ми опит със сертифицирана  био козметика  Wink
моляте кажи какви са другите два продукта и какви са горе долу цените, че и аз мисля да се ориентирам към биокозметика, а за маската вече знам, само чакам да свърши моята, за да си я купя  Wink

това от днес, пише че е със слънцезащитен филтър, термална вода и без парабени и с подаръци - термална вода, мини мляко 3 в 1 и мини тоник за чувствителна кожа в прозрачен несесер
до 10 ноември всички фон дьо тени на Виши в определени аптеки в София вървят с този подарък  Laughing

# 448
  • София
Matt finish transparent base на Radiant, но не мога да намеря снимка в нета  Sad В черна тубичка е, продавачката много ми я препоръча, каза дори, че е по-добра от тази на Лумене, цена-15,80 лв Peace

# 449
  • София
Лосиончето е много хубаво!На моята кожа чудесно се отразява.
anbibian,ФДТ-на и аз си го взех лятото на промоция с млякото 3 в 1 като подарък,от което не очаквах много (щом като го пробутват като подарък),но за мое голямо очудване грешчах,много ми харесва и като го свърша бих го повторила отново.

Общи условия

Активация на акаунт