Новите ни козметични похождения 12

• 56 640
  • 691
  •   1
Отговори
# 465
  • София
От днес съм с крема Bioderma AKN, но нещо много бързо лъснах.  Tired Дано да  е някакво съвпадение.  Tired И много щипе.  Confused Някой друг с подобни наблюдения?  Thinking

П.П. reproche , относно кокоса на Балеа - ами не е моят кокос.  Crossing Arms Обожавам миризмата на кокос, а това мирише на някаква гадна захар, като тези сушените кокоси. Sick Толкова байгънесто сладко.  Naughty Виж Грийнланд и Касиопея имат къде по-сполучливи аромати. Иначе лосиончето оставя кожата глдка, както и кремът за ръце, но не понасям миризмата.  Naughty Милото пък го хареса, та му го харизах.  hahaha 

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 15:24 от kashmir

# 466
От днес емулсията от тази серия на Виши
На тестер ми хареса, дано и сега да съм доволна, някоя от вас използвала ли я е?

# 467

500ml за 4лв. Shocked Мирише страхотно и мислех, че е по-скоро body butter, които са си по-тежки, но се оказа, че попива страшно бързо, не е мазно,
 изобщо е разкошно! Heart Eyes
Странно, че имаше лосион 200мл на същата цена, някой ако има и двете да каже каква е разликата?

# 468
  • София

П.П. reproche , относно кокоса на Балеа - ами не е моят кокос.  Crossing Arms Обожавам миризмата на кокос, а това мирише на някаква гадна захар, като тези сушените кокоси. Sick Толкова байгънесто сладко.  Naughty Виж Грийнланд и Касиопея имат къде по-сполучливи аромати. Иначе лосиончето оставя кожата глдка, както и кремът за ръце, но не понасям миризмата.  Naughty Милото пък го хареса, та му го харизах.  hahaha 

И аз преди време гледах точно Грийнланд, но не намерих отзиви и нещо се отказах, а и е малко по-скъпичък, но пък продуктите им изглеждат много съблазнително  Heart Eyes Сега пък Juiciness много похвали Балеа-та, та може би просто трябва да пробвам... А ти какво ще кажеш за Грийнланд, разбирам, че си ползвала техни продукти  newsm78

# 469
 ами сигурно Грийнланд и Касиопея са по-добри, но и цената им е по-висока Simple Smile) за 4 лв е супер, най ме грабна с това, че попива много добре, много мразя да ми е мазно по кожата, както става  с някои кремове  Blush
за миризмата -  да, сладникава е, но на мен ми харесва  Hug

# 470

Момичета да попитам, освен за нощен, ползвате ли го и за дневен крем. Имам някакъв спомен, че някой казваше, че го ползва под дневния  Thinking По принцип пише, че се нанася вечер. Та се чудех как да процедирам newsm78

Това не е крем,а серум...ползва се допълнително към дневната грижа. Някои го слагат под крема,други след него.
Аз лично чакам крема да попие и го слагам след него. Ползвам го само денем,вечер ползвам други продукти... затова, но може и денем и вечер Peace

# 471
Има ли ефект редуктора на пори?Че моите на носа са огромни и трябва да предприема нещо по въпроса.

# 472
  • София
reproche, да ползвала съм Грийнланд, много ми допаднаха, макар и малко по-бързо да свърши. Но ароматът е супер, както и ефектът върху кожата. Но и Касиопея не отстъпват, а са малко по-евтини.  Peace

# 473
мими23, благодаря ти много  Hug Аз също ползвам друг продукт за нощен, а този вчера го сложих под крема, днес върху, ще видя как ми е по-добре  Peace
Stardust*, още нямам впечатления, но след известно време ще споделя  Wink

# 474
# 475
От вчера
Имам едно питане- исках да ми препоръчат крем на Ести и ми препоръчаха Reveleation- на 26г., с кожа която се омазнява в Т зоната- не ми ли е малко рано за такъв крем? Hydrationist няма ли да е по- подходящ? Ползвала съм Супердифенса на Клиник и бях много доволна, но реших да сменя  Thinking

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 13:26 от veselyshko

# 476
  • София
reproche, да ползвала съм Грийнланд, много ми допаднаха, макар и малко по-бързо да свърши. Но ароматът е супер, както и ефектът върху кожата. Но и Касиопея не отстъпват, а са малко по-евтини.  Peace

Благодаря ти!  bouquet Значи скоро ще купя някой от тях!

# 477
  • София
Имам едно питане- исках да ми препоръчат крем на Ести и ми препоръчаха Reveleation- на 26г., с кожа която се омазнява в Т зоната- не ми ли е малко рано за такъв крем? Hydrationist няма ли да е по- подходящ? Ползвала съм Супердифенса на Клиник и бях много доволна, но реших да сменя  Thinking
Виж в темата "Какъв крем ползвате" (май така се казваше). Там писах за Ревелейшън.

# 478
  • USA, Steak State
Не видях тема за почистващи продукти за лице та тук ще си задам въпроса.
От кой измиващ продукт за лице сте доволни- гел, крем, ексфолиант.
Свършва ми гелчето за лице и се чудех какво да си взема.. Вече колко години не съм си взимала 2 пъти един и същ продукт.

# 479
  • София
Еми да ви се оплача, мацки.  Tired Е няма такова лъсване от този Биодерма АКНSick С крем за суха кожа щях да лъсна по-бавно!  ooooh! Възмутена съм. Ще го мъча за нощен.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт