Новите ни козметични похождения 12

• 56 620
  • 691
  •   1
Отговори
# 570
Олеле,на мен всички ми я нахвалиха. Thinking Confused

# 571
  • Belgium
Олеле,на мен всички ми я нахвалиха. Thinking Confused

Стардъст, спокойно, аз я ползвам, а съм с много чувствителна кожа. Действа добре, но понеже е почистваща, я ползвам по-рядко.

Така че може и да ти се отрази добре.

# 572
  • София
Цитат
Тая маска такива петна ми докара
Сериозно !? Много я хвалят и мислех по-натам да я пробвам. Ползвала съм измиващото от тази марка от мостра, супер беше  Rolling Eyes

# 573
Ами аз имам нужда от почистване,че тука от тва сирене кожата ми стана ужасна. TiredДано да ми се отрази добре-утре ще я пробвам и ще докладвам. Peace

# 574
Ами аз имам нужда от почистване,че тука от тва сирене кожата ми стана ужасна. TiredДано да ми се отрази добре-утре ще я пробвам и ще докладвам. Peace
И моята кожа от сиренето е кофти.Аз я купих понеже ми я хвалеха,но на мен ми се отрази много зле.Но маските на L'Occitane ми действат супер.

# 575
Хм,може да пробвам тях тогава другия път.

# 576
  • In The Middle Of Nowhere

# 577
# 578
# 579
  • София
Момичета, да ви питам нещо. Слагате ли си крем на шията? И ако да, то същия, като този на лицето или специален серум някакъв?  Rolling Eyes Усещам, че еластичността на кожата ми там е започнала да намалява. Моля дайте съвет!  Praynig

# 580
Аз винаги си слагам на шията,че даже и мъъъничко на ушите,че са ми много сухи.Давай смело! Peace

# 581
  , но ексфолиант с екзотични плодове и мирише страхотно  Heart Eyes
http://new-era-shop.com/index.php?main_page=product_info&cPa … ;products_id=1248   шампоан с витамини
http://www.kokona.net/products.aspx   маска за коса
  сенки Lovie  в цвят 22 и едно лакче, пак на същата марка

Frig,откъде намери ексфолианта на "Христина"? А сенките на Lovie са страхотни, аз също си взех от тях на изложението "Произведено в България", имаше по 1 лв и по 2 лв, страхотни наситени цветове.

# 582
  • София
Аз винаги си слагам на шията,че даже и мъъъничко на ушите,че са ми много сухи.Давай смело! Peace
Hug Ама понеже сега съм с кремове за мазна кожа (щото нещо ме ядосва кожата ми  Crazy), дали не трябва да си взема нещо антиейдж за шията?  Thinking

# 583
potrebitel4e , от същото изложение го взех.
Христина имат и магазин , който се намира на ул. Г.Раковски и Е.Йосиф /до пожарната/.  Peace

# 584
potrebitel4e , от същото изложение го взех.
Христина имат и магазин , който се намира на ул. Г.Раковски и Е.Йосиф /до пожарната/.  Peace

Те бяха ли на изложението? Как съм ги пропуснала?

Общи условия

Активация на акаунт