Новите ни козметични похождения 12

• 56 603
  • 691
  •   1
Отговори
# 615
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
запис

# 616
TheBlackWidow , доколкото помня, си представител на Ейвън - погледна ли Red 2000 от серията Ultra Color Rich? То е доста наситено, класическо червено, без частички.

# 617
  • USA, Steak State
TheBlackWidow , доколкото помня, си представител на Ейвън - погледна ли Red 2000 от серията Ultra Color Rich? То е доста наситено, класическо червено, без частички.

Да мила, първо за него се сетих, но няма да мога да го получа на време и търся временен заместител. Иначе 100% ще си го взема.

# 618
Погледни, ако искаш тази серия на Мейбълин. Мисля, че имаше две хубави, матови червени.

http://www.maybelline.com/Product/Lip/LipColor/colorsensational-lipcolor.htm

# 619
  • USA, Steak State
Погледни, ако искаш тази серия на Мейбълин. Мисля, че имаше две хубави, матови червени.

http://www.maybelline.com/Product/Lip/LipColor/colorsensational-lipcolor.htm

Май тази серия не я видях на стелажа им вчера....  Thinking

# 620
  • София
Момичета, знаете ли някъде в Пловдив дали продават козметика на Karaja?  newsm78

# 621
  • София
Modelche, даи отзиви за подрата на YSL: покривност, трайност, фина ли е, миризма и т.н.

От мен това: , но в новата бяла опаковка;

шампоан за обем

# 622
P-r-o-l-e-t все още не съм пробвала пудрата Thinking,само сенките на Artdeco  Peace...определено ми харесват Heart Eyes-трайни са(преди това обаче нанесох база за сенки на Artdeco),не цапат,с лек блясък са...за мен са си супер  Peace
Днес обаче си купих ето тези сенки,които въобще не ми харесват! Naughty #2gunfire Подарявам ги,ако някой ги иска да каже Peace (от Германия са,другата седмица се прибирам в BG)

# 623
# 624
Момичета, знаете ли някъде в Пловдив дали продават козметика на Karaja?  newsm78
Ако имате магазини на Конкорд, мисля имат и онлайн Hug

# 625
Моля те да споделиш за маската PraynigИзползвала съм шампоана и ми хареса и се чудя за маската или пък да пробвам на Фито newsm78

# 626
  • София
Моля те да споделиш за маската PraynigИзползвала съм шампоана и ми хареса и се чудя за маската или пък да пробвам на Фито newsm78
elinor1985,aз също съм я ползвала,ама нещо не останах очарована,очаквах нещо повече

# 627
elinor1985,aз също съм я ползвала,ама нещо не останах очарована,очаквах нещо повече
На мен ми трябва подхранване защото се изрусявам, ти с каква коса си?

# 628
  • София
Ползвала съм маската за тънка коса,пропуснах да кажа.
Ползвам продукти предимно за подхранване или обем,ако търсиш подхранване според мен не е това маската която ти трябва

# 629
Bubble, благодаря ти, спести ми един разход  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт