Златна есен идва вече, с глас се смее юлското човече!

• 22 563
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
  • в 1001-та нощ
Честита месечинка на бебчовцте, родени днес! Hug

Не мога да си спомня коя мама беше ходила на спа процедура и беше много доволна? Или ако можете да ми препоръчате някой спа център, защото ми се иска да направим подарък на една приятелка за РД. Hug

vtrendy беше ходила

аз мога да препоръчам DreamSpa&Fitness , Inergy, Царско село тези - ако ще ходи на СПА, ако е за масаж само е вече друго

# 631

Здравейте, здравейте!

Денис също се поти по главичката, особено ако суче по-дълго и аз бърша с тензухче на всички страни раздвижвам косата и стават уникални прически хехехех.

Нистина времето минава бързо, Тайре, Денис е заченат на 17,10 и аз не мога да повярвам как мина времето....и вече имаме смеещи се, ритащи и хващащи играчки "гукащи" малки бонбончета.

# 632
Моята играчка днес не е смееща се, а плачеща  Crazy
Плюс това ми спря и водата и нямаме асансьор, което установих след 1/2 час обличане, приготвяне и рев  Joy

Ама няма пълно щастие  Peace
Хубаво, че днес не съм се заключвала  Joy

Ушите винаги ги мокри баща му, понеже той го къпе.
За потенето- не се потим.

Добре, че играчката ми заспа, че и аз душа нося  Mr. Green

# 633
  • При моите мъже...

Ами не знам що я дадох  Embarassed Ама минаха два дена и няма реакция, за сега. Аз имам доста съхранена, ама пак ще ми свиди да я изхвърля...

# 634
Алекса, продават "държачки" за чорапи. Ей така изглеждат: http://goods.gmarket.com.sg/gmkt.inc/Goods/Goods.aspx?goodscode= … 822957&sort=N До колкото разбрах ги продават в магазините на Пре Мама и стрували 11-12 лв. Аз сигурно ще му купя едни, когато научи да си събува чорапите, за да не ми се налага да го обувам по цял ден  Simple Smile

Стоунче, ти беше питала за йога  newsm78 Май има в спортен център "Дема" - тенис кортовете при "Младост" 1А. Със сигурност знам, че имат fat burning yoga там. И в "Малееви" има, ама там ти е малко далечко.

Аз нещо се опитвам да се разболявам. Днес съм на топли чайчета, оксилококцинум и корилазия. Май успях да пресека болестта, защото вече нищо не ме боли. Само носът ми малко тече.
Отивам да простирам, че днес Малчо се прояви достойно - с акането, пишкането и повръщането  hahaha

# 635
Данито, браво на чуството за хумор и мен ме развесели, аз вчера като плака много бях луднала, хубаво е да можеш да се надсмиваш на такива моменти. Hug

# 636
Данито, браво на чуството за хумор и мен ме развесели, аз вчера като плака много бях луднала, хубаво е да можеш да се надсмиваш на такива моменти. Hug

Pucisim, нямам друг избор. Като съм вързана в ръцете и като съм беладжийка какво друго да направя  smile3538
Такава съм си.
Сутринта изсипах и едни овесени ядки на пода, но това ми е малко провинение. По принцип чупя всякакъв вид техника само доближавайки се до нея.
Мъжът ми ми каза да си лягам и да не се доближавам днес до ел. уреди  Joy

# 637
Мирисът и вкуса на кърмата се променят винаги когато се замрази дълбоко (в контейнер). И аз сравнително скоро го установих Simple Smile

Някои деца дори отказват да пият замразена кърма. За да е наистина развалена трябва да е кисела на вкус. Иначе моите контейнерчета от фризера имат един метален мирис, обаче малката пие та й пращят ушите. Досега не е отказвала от тях, не съм й давала много често, но винаги си изпива всичко.
В един форум четох че в пликчетата на Лансинох миризмата не е толкова силна, от тях се изтегля въздуха с ръце като се затварят. Сега съм замразила в такъв плик, но не съм я вадила още да помириша.

# 638
Ето малко за замразяването

http://missby.wordpress.com/2008/01/08/store-milk/

# 639
  • При моите мъже...
на мен само първата кърма ми е в контейнерчета, следващата е в пликчета на Лансинох, ще извадя едно довечера, да видя там как е положението...

# 640
  • в Кошера
Стоунче, ти беше питала за йога  newsm78 Май има в спортен център "Дема" - тенис кортовете при "Младост" 1А. Със сигурност знам, че имат fat burning yoga там. И в "Малееви" има, ама там ти е малко далечко.

Препоръчвам с две ръце точно Fat burning yoga в Малееви  newsm10 smile3501

# 641

Здравейте момичета!

Ето ви нещо да се посмеете.Аз лично се смях със сълзи. Mr. Green

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=519103.0

# 642
  • в 1001-та нощ
август ползвахме кърма, замразена юни и на нищо не миришеше
съхранявана в стерилните пликчета на лансинох

# 643
  • Stavanger, Norway
Ох, пекна слънчице навъни  се втурнах на разходка. Обаче познайте - излязохме пред входа и като се нададе еидн писък  newsm45 smile3511 smile3514 Всички комшии ме гледаха със съжаление, нито биберон го осмири,нито на ръце - НИЩО  Shocked И след 5 мин мъки помолих една комшийка да помогне с количката и хайдеее обратно вкъщи. 5 мин след като сеприбрахме заспа  Whistling Ама аз вече не искам да излизам  Naughty То ще излезем, ще се събуди след 20 мин и ще нададе отново същия писък. Ей, как си мечтая за една дълга и спокойна разходка без ограничения в разстоянията... Praynig Пък той сега дори като е спокоен аз съм като струна да не наддаде онзи ужасяващ неспирен негов рев.... Cry

# 644
  • в 1001-та нощ
и ние излизахме .... заспа веднага, но спра ли да се движа - край - недовлството е неописумео....камо ли да вляза в магазин и на закрито .... ooooh! ooooh! ooooh!
като се прибрахме се събиди моментално

днес е много странен - цял следобед будува, гука по нещо, играе си, гледа си - на няколко пъти ходих да го гледам защо не църка

какво му става днес не знам... newsm78 и сутринта беше така - събуди се в 10 ч, чакам го да се разписка - да яде - ама не, вече в 11ч го взех да го храня....

след обед пак същата работа - чак сега заспа

Общи условия

Активация на акаунт