Златна есен идва вече, с глас се смее юлското човече!

• 22 562
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
  • Stavanger, Norway
Аз се извинявам, че все се оплаквам... Embarassed На моменти се чудя аз ли съм нервна майка или бебето мие  ревливо  newsm78 Или съм нервна, защото той реве  Thinking Тъкмо си мислех, че тези дни е по-спокоен и днес се нарева на воля, ама както той си знае  #Cussing out
a.l.e.n.a , вие поне като се движите ви харесва. Мен всички ме съветват: "Вози го в количката и той ще мълчи!"
Какво ще мълчи  ooooh! Той като си ревне и нищо не е в състояние да го спре докато не си изреве рева  Confused

# 646
cvetulka  Hug И ние сме така в количка, напоследък почна да се поозърта и по-малко да реве, ама то пък я времето се застуди, я нещо друго ни пречи да излизаме и пак отвикне. А навън изобщо не спи. Даже да е заспала движи ли се количката се събужда, наблюдава известно време и после рев. Може да заспи само ако е много изморена и количката не се движи. Пък сега докато я навлека с космонавта и се събужда, та и от нас с рев излизаме...

Днес пък реши да откаже бибата. И не ще да спи, иска да суче, пък си хапна до повръщане...  ooooh! Нослето й е запушено от вчера, уж е по-добре сега, но тя е много неспокойна и постоянно търси да суче. А като дам гърда само си ръфва колкото да се унесе и заспи, мръдна ли край, ококорва се и пак рев. И не ще бибка  newsm78

# 647
  • Stavanger, Norway
Абе да не е от променящото се време  newsm78 И ние днес сме по-нервни от обикновено  Tired

# 648
Цветулка, Скарли, Алена, като разказвате как се будят малчовците ви, като спрете количката, а някои даже изобщо не искат да стоят вътре, си спомням как бях с първото ми дете  Crazy Трябваше непрекъснато да сме в движение с него, спре ли количката, се буди веднага. Правехме си среща с други майки, те седнали на пейка, говорят си, бебетата им спят, аз правя кръгчета около пейката, за да спи моето дете и да мога да си говоря с тях. Беше лудница!  Twisted Evil

Така че, Цветулка, ти си нервна, защото бебето реве, както и обратното. Искам да кажа, че са взаимосвързани нещата, но това е нормално. Не се упреквай, дребосъците растат и се променят, днес реве, утре ще се вози в количката спокойно или ще спи цял ден и така Simple Smile

Ние утре заминаваме на Боровец с двете деца. Дано не е твърде дъждовно, че да се наразходим на воля. Ще нося малкия в слинг, а имаме и едно специално съоръжение, което е за носене на бебето точно по разходки зимата в планината. Освен да го извадя и да го пробвам как ще се чувства Борис вътре  Thinking

Та няма да ме има до петък-събота, прегръдки на всички и спокойни и усмихнати бебчовци ви пожелавам! Simple Smile  Hug

# 649
  • в 1001-та нощ
Хубаво изкарване - дано времето Ви се радва   bouquet

преди, като беше по-малък - не разбираше дали е на 1 място или в движение .....сега обаче - съвсем си разбира ....

# 650
   Вашите бебоци имат ли гъдел?
   Забелязах, бебката се хили от сърце,когато я пипна по ребърцата.  Laughing

# 651
Аз и мислех,че само ние ревем като обезумели в количката Tired
Какво е това чудо,не знам newsm78Каката спеше по 6 ч на вън,беше супер,по-цял ден разходки.Тоя дЗвер реве като обезумял,ако се събуди в количката.
Днес пак-излязохме,помрънка,заспа и след 40 мин се събуди с кански рев.Реве със затворени очи,да не вижда  и крещи с  пълна сила да не чува като му говориш Twisted Evil

# 652
Няма ден с ден еднакъв, ние имаме нова мода приспиваме се на ръце, преди на цица.
За количката, още отначало почти не спи в нея, но като я бутам изкарва известно време без рев, но спра ли олеле. На касата в магазина дори ме пуснаха да мина отпред, че бяхме надули гайдата. Simple Smile

# 653
За потенето-  потим се най-много по крачетата, чак чорапите си мокри. Вече се чудя какво да му обувам.
Крачетата и ръчичките ни са почти постоянно студени, но педито каза че било нормално.

В количката и ние ревем яко като сме будни. Единственото което ме спасява е бял шум или шум от сешоар, които му пускам от телефона. Лошото е че онзи ден ми падна батерията и да не ви казвам как съм препускала до вкъщи  #2gunfire.

От вчера реве като го местя от едната гърда на другата и не иска да засуче #Crazy. Ама ревем та се късаме. Чудя се дали не е кърмаческа стачка newsm78. А  снощи след къпането засука след 15 мин. борба. Лошото е че като му дам шишето с вода веднага се успокоява. Дано отмине по-бързо че е ужас  #2gunfire

# 654
ето тази таблица съм си я принтирала и залепила на хладилника аз:) http://docs.google.com/Edit?tab=edit&docid=dhhp7557_0kdknj7

# 655
Марита, и мен линкчето на други, не бебешки, теми ме размисли. То за това е и толкова интересно.

Селма, и Калоян има гъдел. По гърдичките и под мишниците най-много. Много се кикоти докато го мия и мажа там Simple Smile Такива са слудуриии тези бебета. Направо ми идва да го нацелувам ей сега, но спи и ...няма да си го причиня.

И при нас се потят краката.
И при нас се плюе биберона или се реве с него в устата, когато нещо не му изнася, а аз не мога да разбера какво  newsm78 За щастие за сега тези моменти са наистина много малко.
Като прочетох днес какво сте писали и съм много по-спокойна - всичко ни е като на останалите бебета Simple Smile

Струва ми се, че това 3 месеца е наистина преломен момент. Изведнъж вече е много пораснал мъника.

Благодаря за предложенията за йога - ще поразгледам да видя как е.

# 656
а моя син още не се смее с глас:( нещо,като възклицания издава,но не се смее:( когато преди няколко дена го направи за пръв път си помислих,че до ден,два е готов,но ето...може даже и семдица да е минала,а още не се смее.дали е показателно това за развитието му? гледам май вече всички се смеят.

и още нещо да питам.прави ми впечатление,че почти всички деца акат рядко.в смисъл не често.започнах и това да се чудя.моето дете ака много често и всеки ден! например до сега днес е акал 4 пъти,като последните два в разстояние на един час сигурно.а това нормално ли е?

и още нещо Mr. Green все още не си е отворил ръчичките и неможе да пипа играчки.опитва се,но с юмрук ги пипа.кой още е така или всички ги отвориха?

ще питам лекарката аз по всички тези въпроси,ако са вс етака докато идем на лекар де.

# 657
  • При моите мъже...
Спокойно Маритка,
моя мъж е същия, а уж е по-голям;) към описаното от теб мога да добавя, че и сълзи още няма;) всяко дете се развива различно Peace

# 658
моя поне сълзи има хахахах

# 659
Моя и той сълзи няма Simple Smile Иначе от мъжа ми знам, че бебетата били малко като маймунки - тоест копират. Аз откакто ми го каза все му се кикотя на малчо и при нас има ефект Simple Smile В момента дори си стои на друсащия стол, а когато е обърна към него и му се ухиля и той започва да се кикоти.

Общи условия

Активация на акаунт