Златна есен идва вече, с глас се смее юлското човече!

• 22 560
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
и аз опитвах на този принцип да го накарам да се смее.работи при гукането.като му загукам и той веднага почва,ама....не се смее:) е поне се усмихва мнооого широко и кудкудяка:)

# 661
  • IT
марита микеле се смее най-често с глас на баща ми, той само като му каже:'чочо' и той се ухилва.
понякога си разтваря ръчичките да хване, но и той удря по-често с юмрук.

# 662
Селме, юнакът има гъдел - на коремчето и крачетата  Peace

С глас почти не се смее.

Ръчичките си ги разтваря и даже хваща разни неща ако му ги сложа в ръката.

Buggy, вчера май се простудихме малко.
И аз вечерта не се чувствах добре, но се спасих с горещ душ, парацетамол и чайче  Peace
Дано да се размине и при теб  Hug

Маритке, и моя бебо ака по няколко пъти на ден напоследък. Не се тревожи за тези неща  Peace

Janiza, благодаря за линка. Страшна тема, ще се включа  Joy

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 21:14 от Danito_d

# 663
Лили няма гъдел, пробвали сме я навсякъде. Поне мога да си играя с ходилцата колкото си искам  Heart Eyes (аз самата имам страшно много гъдел и мразя! да ме гъделичкат). И никога не съм забелязвала да се поти  newsm78, а имахме няколко жегави периода (и цялата тази седмица го дават да е над 30 градуса  ooooh!).

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 22:46 от Juturna

# 664
Здравейте мамита!

Влизам да ви почерпя, че днес и нашата Йоанка стана на 3 месеца!   party023
Честито и на всички празнуващи днес! Да са ни много здрави и усмихнати малките човечета, та и ние покрай тях  Mr. Green А аз да си пожелая, освен да е здрава и усмихната, да започне да спинка нощно време маааалкичко повече, да заспива в нормално време и да плачка мааааааааалкичко по-малко  Joy  Mr. Green

Иначе, за гъдела, май не съм забелязала да има, освен по стъпалцата, лекичко  Simple Smile
За захвата, посяга към играчки, лови ги ако и ги сложа в ръката и веднага към устата  Mr. Green
За потенето, и Ани се поти, по главичката, докато я кърмя.
А сълзички, има  Wink
За спането в количката, ние да чукна на дърво, май основно там спим, особено ако сме на вън Peace

# 665
Добро утро! Днес Крис става на 3 месеца. Колко бързо лети времето. Почерпете се виртуално   party023
Честито и на малките сладури, които и те заедно с нас имат месечинки!

Ние също имаме гъдел по коремчето и под брадичката. Голям смях пада. Крис се смее с глас от около 2 седмици. Е не всеки път, но вече все по често.
Ръчичките му са отворени и хваща разни неща, дори се е научил да си вади бибата в ръчичка от устата и да си пъха другата ръка в устата.
Относно потенето, поти се когато яде по главичката, но не всеки път. Не се притеснявам за това.
И сълзи имаме от самото начало почти.
Крис обожава разходките навън с количката. Колкото и да реве само като излезем от входа и веднага млъква. Може да спи там по 3-4 часа.

Момичета, след малко тръгваме за Нова Загора, да си видим родата и ще се върнем в събота. Сега има и панаир там, дано времето да е хубаво. Гледайте да не изпишете 100 теми докато ме няма.  Simple Smile Хубави дни ви желая!

# 666
Добро утро, честита месечинка на Йоанка на Ягодка, честито и на бебоците с месечинки днес, Алессандро на Маритка и останалите, с Маритка бяхме с един термин и ето нейния навърши три месеца, а мойта въшка едва ги подкара.
Ние гукаме, ама скоро май ще сменим плочата трябва да се сменя памперс, май има произведение Mr. Green

# 667
4естито на вси4ки които имат месе4инки днес да са ви живи и здрави бебоците много да ви слушкат и радват!

за потенето не съм забелязала да се поти ина4е си се смеем много с глас дайе и мен разсмива а за хващането от еди месец някаде се нау4и да хваща сам си дърпа игра4ките и дрънка с дрънкалките и другото което ме озада4и е 4е  може сам да си държи шишетата вади си го пъха си го като реши 4е е спрял да по4ива  Crazy и със бибата сме така жадия оглежда я и пак си я пъха в устата  baby_neutral

# 668
и ние днес имаме месечинка,честито и на нашите астрални близнаци да са ни живи и здрави малките сладурчета.  newsm38  ura
Марти е много кисел вчера цял ден сукне малко и се унесе тъкмо го сложа в кревата и хайде пак рев.Тази нощ комай през час карахме по същия начин.Незнам от нослето ли е така кисел или има друга причина Thinking

# 669
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Добро Утро!  Hug

party023  Да почерпим и ние, че днес ставаме на 3 мес.  newsm44  
Честито и на всички бебоци и мами, които празнуват месечинки днес! Да са ни здрави и послушни чаветата и голеееми да порастнат!

За потенето и на Борко му се потят крачетата (ами аз като върху ританката му слагам чорап и отгоре шушон, как няма  Laughing), но това само за през нощта, през деня е с панталонче, чорапки и шушонки. Реших, че щом аз съм с чорапи и си слагам чехли вкъщи, значи и на него му трябва шушон  Mr. Green
За хващането , все още не може да хваща много, много ако го направи ми се струва, че не е целенасочено. Онзи ден си беше изкарал бибата от устата и я държеше в ръчичка и ръкомахаше, но не мисля, че беше нарочно.

Ние с таткото нали се бяхме разбрали да даваме сокчета от 3 мес. , а да захранваме от 4 и сега ще му приготвя първите 5мл. сок от ябълка. Поне е екологична от градината на баща ми, не е пръскана, не е торена 100% еко. Да видим как ще я понесе. Нарочно реших сутрин да дам сокчето, че ако не дай Боже нещо не му понесе да имам време за реакция.  Praynig

# 670
  • Stavanger, Norway
Здравейте! Честито на месечинките тези дни   bouquet И ние след 2 дена ставаме на 3 месеца. Все симислех, че до третия месец нещата с разходките и коликите ще са се променили, ам атам няма никаква еволюция  Crazy Обаче бебчо е много порастнал, така че...Важното е, че пуска най-сладките усмивки на света, когато иска (най-много гука, когато му сменям памперса и особено когато е акал  hahaha).
Двигателна активност - отдавна си хваща и вади биберона  Peace Опипва ми  лицето и ми хваща съвсем преднамерено носа. На активната гимнастика има еднокотенце с топче, което трябв ада се завърти за да започне да свири. Донесоха ни гимнастиката преди 10 дена. Още първия ден схвана, че трябва да завърти топчето, което мен ме изуми, защото очаквах, че ще му трябва поне месец за тази дейност  Shocked Тогава обаче не можеше да координира движенията, а сега вече придържа леко с едната ръчичка, докато с другата върти топчето  Peace Голям умник расте  Heart Eyes Спокойно се протяга към различни играчки, задържа ги за малко в ръцете си. Най-активен е с тензухчето - трие си очичките като му се спи, успешно го слага в суатат си и го гушка  Peace
Потене, гъдел и сълзички - потим се, както казах вече, а от скоро имаме и сълзички, макар, че приличат повече на изпотяване под очичките  hahaha Гъдел имаме навсякъде. Най-много по вратлето и под мишничките. След баня голямо гънене и усмихване пада като го пипна там  rotfImbo Писука, но не се смее с глас.

# 671
Честито на всички бебета и мами и от нас!Да са живи и здрави и все така да ни радват  bouquet
Cvetulka,при нас с баткото беше същото положение около 2-3 месец,страшен рев в количката и като излизахме всички разбираха и бабите от блока само ми даваха "акъл" това направи,онова направи и аз още повече се изнервях ooooh!.Но беше за известно време и после се успокои,сега с Алекс нямам проблем.
Сълзички имаме още от началото,поти се като суче на главичката и повече на крачетата.Редовния номер сега му е да си изважда бибата постоянно и после се нервира,че не може да си я сложи правилно.
Спокоен и слънчев ден ви желая!

# 672
Здрасти мацки Hug

Цветулка и нашата евлюция с коликите и количката кат' вашата hahahaДано се променят нещата скоро,че много гадно така ooooh!

Играчки не хващаме още.Ако сложа в ръката държи,но иначе не.Протяга ръката целенасочено към някоя,но още стиска юмруче и не хваща,само побутва.Вкрава си целият юмрук в устата без проблем,иска да е седнал,а от 2 дни като го държа прав,скача като на бънджи LaughingЕ,по едно-две отскачания де,но ги прави Peace
Сълзички имаме от месец някъде,гъдел има по коремчето LaughingНа 2 пъти се опитвах да му правя масажче за коликите,обаче го е гъдел и така се гъне Laughing
Крещи с пълен глас и после се ослушва от къде е дошъл крясъка hahaha,смеем се с глас от седмица някъде.

Не се поти много,само ако сме кожа до кожа.Сестра му си беше вечно потна,та и до сега врата отзад си е все потен,когато спи ooooh!

Мами,зацапва ли ви още?На мен още ми зацапва по едно петънце кафеникаво.Взех да се притеснявам вече Tired

Честити месечинки на порасналите днес  bouquet

# 673
  • Stavanger, Norway
На мен лохиите ми спряха окончателно до към 40-ия ден  Peace А това с ваденето на биберона и последващия рев и при нас го има  hahaha

# 674
Честито и от нас на всички месечинки Simple Smile бебоците да бъдат много здрави и да слушкат
вчера времето беше супер и се натаманихме за дълга разходка, тръгваме и гледам няма асансйор - и от шестия етаж надолу по стълбите  Laughing Женка не че се събуди като я друсках 6 етажа. Тя като заспи и бомба да падне няма да се смути Simple Smile
разходката си беше супер  Sunglasses
После 6 етажа нагоре - аз с бебочка, таткото с количката
вечерта мускулна треска  Grinning
За хващането - Женка има една висяща крава дето я хваща и пробва да си я вкара в устата .
На консултацията педито каза да почваме със сокчетата, нои аз мисля да поизчакам - засега да си яде кърмичката

Общи условия

Активация на акаунт