(аз самата имам страшно много гъдел и мразя! да ме гъделичкат). И никога не съм забелязвала да се поти
, а имахме няколко жегави периода (и цялата тази седмица го дават да е над 30 градуса
). 

Хубави дни ви желая!
и със бибата сме така жадия оглежда я и пак си я пъха в устата

Да почерпим и ние, че днес ставаме на 3 мес.

И ние след 2 дена ставаме на 3 месеца. Все симислех, че до третия месец нещата с разходките и коликите ще са се променили, ам атам няма никаква еволюция
Обаче бебчо е много порастнал, така че...Важното е, че пуска най-сладките усмивки на света, когато иска (най-много гука, когато му сменям памперса и особено когато е акал
).
Опипва ми лицето и ми хваща съвсем преднамерено носа. На активната гимнастика има еднокотенце с топче, което трябв ада се завърти за да започне да свири. Донесоха ни гимнастиката преди 10 дена. Още първия ден схвана, че трябва да завърти топчето, което мен ме изуми, защото очаквах, че ще му трябва поне месец за тази дейност
Голям умник расте
Спокойно се протяга към различни играчки, задържа ги за малко в ръцете си. Най-активен е с тензухчето - трие си очичките като му се спи, успешно го слага в суатат си и го гушка 
Гъдел имаме навсякъде. Най-много по вратлето и под мишничките. След баня голямо гънене и усмихване пада като го пипна там
Писука, но не се смее с глас. 
.Но беше за известно време и после се успокои,сега с Алекс нямам проблем.
Дано се променят нещата скоро,че много гадно така 

,смеем се с глас от седмица някъде.

бебоците да бъдат много здрави и да слушкат

Препоръчани теми