Раждане в Окръжна болница-София - 2010 г.

• 214 401
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте,

Поздравявам всички избрали Окръжна болница и пожелавам много леко раждане и само хубави спомени от там, защото аз имам само хубави спомени от раждането си и вниманието на всички лекари, неонатолози, анастезиолози и прочее там. Родих преди 3 години там при д-р Братоева - невероятен човек и специалист. Условията ен бяха много хубави, но факта че бебче си беше при мен още от следващия ден и минавах аи ни питаха през 2 часа дали сме добре, справяме ли се, обясняваха ни за кърменето и всякакви въпроси, които имахме - това беше по-важното. Вече е ремонтирано цялото отделение, така че дори този проблем вече не е актуален. Още тогава си знаех, че наложи ли ми се пак да раждам няма да се замисля и ще отида там и така и възнамерявам да стане живот и здраве декември, когато дойде време за раждане на второто ми съкровище.
Наистина от сърце пожелавам на всички да останат с толкова позитивни емоции от пребиваването си в окръжна и толкова спокойно да тръгнат към болницата за раждане, както аз съм готова да тръгна когато стане време  Hug  bouquet Hug  Heart Eyes

# 46
detrixa много хубав пост    bouquet
Благодаря за позитивната емоция и енергия която споделяш  Hug
леко бременнене и успешен финал и на теб  Hug Hug Hug

# 47
  • София
и аз съм благодарна за споделеното,ве4е 4акам момента с нетърпение Hug

# 48
момичета предварително се извинявам за тъпия въпрос, но да попитам за да се подготвя навреме. Колко нощници ще ми трябват за родилно  newsm78
хубав и спокоен ден  Hug

# 49
Мама Муминка, ще ти трябват 3 бр. нощници. Леко раждане!

# 50
Nikitali благодаря, приготвила съм 2, но ще закупя още една.
хубав ден  bouquet

# 51
Аз бях с две. Няма да те върнат ако не носиш три Simple Smile Все пак само три дни ще стоиш там. Аз бях 6 дни, но докато носех едната, мъжът ми вземаше другата за да я изпере и ми я носеше чиста. Не се вкарвай в разходи за ненужни и грозни нощници. Гледай да се отварят отпред, било с копчета или връзки, за да ти е лесно кърменето.

# 52
И аз съм си приготвила две. Макар че ще съм със секцио. Смятам и аз така да правя - да давам на мъжа ми и да ми я връща чиста. Не бих искала точно сега да давам пари и да това, и без това не ми харесва да нося нощница и после вкъщи подозирам, че няма да ми трябват.

# 53
И аз в къщи не ползвам нощници, тези които съм купила са с копчета и са специално за целта. Истина е обаче, че са грозни  Laughing, но важното е да свършат работа.
хубава вечер   bouquet

# 54
Мама Муминка, наистина не си давай паричките за още една нощница. Аз ти написах 3, защото така ми бяха казали на мен в болницата. Но не виждам проблем в това да ти ги перат у вас и да си занесеш 2.

Нана, знаеш ли дали д-р Жекова е отпуска тази седмица?

# 55
  • София
Нямам инфо за момента. По-късно ще пиша.

# 56
запис, моя термин е за 17 ноември

# 57
  • София
Жекова е отпуска до 25 октомври. Но естествено, когато има избор на екип е на линия.

Последна редакция: пн, 11 окт 2010, 17:47 от nana77

# 58
Майчета, днес купих памперси и мокри кърпички, но се замислям - ще купувате ли и по един пакет да си имате при вас - в стаята? Нали дават бебенцата през цялото време при майките - да си ги преповиват ... Или ги вземат за смяна на памперси ...

# 59
  • София
Когато бебето го донесат в стаята при майката, носят и съответният пакет памперси.

Общи условия

Активация на акаунт