Поздравявам всички избрали Окръжна болница и пожелавам много леко раждане и само хубави спомени от там, защото аз имам само хубави спомени от раждането си и вниманието на всички лекари, неонатолози, анастезиолози и прочее там. Родих преди 3 години там при д-р Братоева - невероятен човек и специалист. Условията ен бяха много хубави, но факта че бебче си беше при мен още от следващия ден и минавах аи ни питаха през 2 часа дали сме добре, справяме ли се, обясняваха ни за кърменето и всякакви въпроси, които имахме - това беше по-важното. Вече е ремонтирано цялото отделение, така че дори този проблем вече не е актуален. Още тогава си знаех, че наложи ли ми се пак да раждам няма да се замисля и ще отида там и така и възнамерявам да стане живот и здраве декември, когато дойде време за раждане на второто ми съкровище.
Наистина от сърце пожелавам на всички да останат с толкова позитивни емоции от пребиваването си в окръжна и толкова спокойно да тръгнат към болницата за раждане, както аз съм готова да тръгна когато стане време
Все пак само три дни ще стоиш там. Аз бях 6 дни, но докато носех едната, мъжът ми вземаше другата за да я изпере и ми я носеше чиста. Не се вкарвай в разходи за ненужни и грозни нощници. Гледай да се отварят отпред, било с копчета или връзки, за да ти е лесно кърменето.