Искам да ви попитам кога трябва да започна да посещавам болницата.Терминът ми е през април.
Някой трябва ли да ми даде направление,за да отида там.Между другото вероятно ще раждам със секцио.а бе въобще какъв е реда и стъпките по които трябва да премина.
Предварително благодаря на всички които ще отговорят на въпросите ми.
Благодаря ви!
След като ти дадат направление и обменна карта от ЖК, тогава отиваш в болницата - това се прави 45 дни преди термин. Освен направлението трябва да носиш и последните изследвания от ЖК и копие от картончето с кръвната група. Ако мислиш да си с избор на екип, избраният лекар ще ти каже кога да ходиш за запис на тонове (обикнвено по веднъж седмично се ходи, с наближаване на термина се сгъстява) и ще уточните какво е необходимо за секциото.
Ок благодаря ти,само още нещо с направлението отивам в болницата и трябва да търся определен доктор ли,този който съм си избрала или в определен кабинет и от там ще ме насочат.
Всички сте страхотни тук,има какво да се научи.
Благодаря ви предварително!
за кога ти е насрочено секциото?
Трябваше на 23.01, но нямаше май място и го сложиха на 25.01. Аз писах по-горе, някъде на 11.01 ходих и д-р Жекова ми насрочи датата. Трябваше да ми правят тест за алергии и уж затова толкова късно. Аз съм доволна, че е толкова близо до термн, така винаги съм искала
Дано и бебчо да тръгне самм.
но когато аз раждах рехабилитатора точно това ми показваше,как да ставам,как да сядам и разни малки упражнения!!!!Но изобщо не се притеснявай,болката минава и отшумява