? към младите шофьори(КИ) - 7

• 50 192
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
  • област Варна
Дизела не може да изгасне при минаване през локва.
Ааааа то и някой бензинки не гаснат, еле моята. През какви локви съм минавала, мани мани. А в наше село наскоро се появи един голф със шнорхел, много ми е смешен. Явно в доста пресечена местност го карат. Даже се чудя дали не го ползват за подводница в някое по плитко езерце  Joy

# 661
Като започнете с тромав дизел Hug, след 2000 година почти всички дизели са команрейл, а по-новите и дюза помпа и са много далече от тромавостта. На втора се тръгва и на бензинка(редовно съм го правила, особено зимата като забуксува), но си трябва повече газ.
Няма да ми стане Алфичката днес, утре ще ми преберат и кораба-камион и имам две опции-или да взема Пежото на синът ми или да си припомня хубавините на градския транпорт Mr. Green. Гадна работа, много рядко съм без кола и се вкисвам винаги.

# 662
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ами аз много често го чувам при Слави,Иван и Андрей и не на последно мястомама Бошка и Жоро Бекъма.Тея последните много ме кефят.Ама наистина има ли някой който тръгва на 2 или 3?За първи път чувам че не се тръгва със първа.Що така?Изключвам варианта тръгване на втора във сняг или лед.

# 663
Аз съм забелязала че нашият град е бъкан с БМВ-та.Гъч голям и голямо надуване.

# 664
И на втора сме тръгвали, и на ръчна... не е като да не сме правили магарии. За трета не си спомням, което не означава, че не се е случвало.

# 665
Имам в предвид норм. тръгване.

# 666
iv.elina , редовно го правих тръгването на втора на Пежото. Първата не беше синхронизирана и с 2км. да се движиш пак трябваше да я напъвам, та при намаляване до спиране почти си я напъвах на втора редовно. Даже пак с него, на един баир, току що го бях взела и още скоростите ми бяха по-различни от Тойотата(на нея първа беше направо, а на Пежото силно в дясно) и като съм включила трета и то не тръгва и аз дъня газта Mr. Green Embarassed, уау стана, тръгне де, къде ще ходи.

# 667
И аз за нормално тръгване говоря.

# 668
  • при него
Мацки, включвам се с един "пернишки" виц, за поздрав и с най-добри чувства към всички перничани.

На една Пернишка бензиностанция спира джиБ - WV Touareg (волксваген). От джипа слиза някакъв пич, казва на бензинджията какво иска да му налее, а бензинджията гледа, гледа колата и със запнала уста  #Crazy му казва:я
"Абе Бате, много голЕм тоя Голф бе... !"  hahaha

# 669
АРГУН тебе на курса ли те учиха да тръгваш на 2 или със ръчна?

# 670
А добър ден, аз съм замръзнала, защото сутринта с кола, на връщане без  Crossing Arms

Мисля че Аргун има предвид не нормално тръгване, а например да забравиш за ръчната и да си тръгнеш с нея или вместо първа да тръгнеш на 2-ра без да се усетиш коя вкарваш. Аз на курса успях да тръгна на трета и още тогава инструктора ми каза, че съм много талантлива  Mr. Green

Утре трябва да мина технически преглед и даже може да измия колата, да се порадвам на джантите като за последно, защото другия уикенд, ако започне да застудява ще си обувам зимните галошки  Whistling Обаче ще ги обуват мъжете в къщи - гумите са на джанти, балансирани, изобщо няма да се занимавам с гумаджии тая година  Thinking

# 671
Е, аз на курса съм тръгвала само на втора, не мога да се меря с Трейси.

# 672
На втора съм тръгвала и аз, ако ме мързи да вкарам първа. )
Също говоря за нормално тръгване, с повечко газ става номера, никакъв проблем. )
На трета не съм се пробвала все още. )

Карах днес колата на баща ми да и сменят задна биалетка, малееее....докато я закарам повече от 40км.ч не вдигнах. Викам и да ме псуват и да не ме псуват, това е положението...) ама никой не ме е освирквал де.

# 673
ТРЕЙСИ аз със тебе не мога да се сравнявам.Много си якаМного ми е яко със вас..

# 674
....пропуснах да кажа, че след това тръгване и похвалата, че съм талантлива последва "...и следващият път като ми направиш това на колата, по-добре слез и бягай...по-добре, моето момиче....айде сега първа, помниш ли къде е първа, браааааво"  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт