Волейболните ни национали (тема 2)

• 20 679
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • Някъде там...
Да се смееш или да плачеш този мач...   Joy
Това сега показен протест срещу регламента ли е?  newsm78

# 121
  • София
Бахти, кога друг път ще ми е ТЪПО, че печелим срещу Бразилия  smile3515

# 122
  • MJF
nana77 и аз се чудя как стана този абсурд  Crazy.
Резенде също не помня да съм го виждала кротко седнал  Mr. Green

# 123
  • Някъде там...
Само дето объркаха на Дедко сметките. Ще се наложи да посети първо Флоренция... той се беше засилил към Рим.  hahaha

# 124
Ха, честито на нашите момчета   ooooh!

# 125
  • София
Да, честито. Нашите поне могат да си излязат от тази зала с гордо вдигната глава. Защото играха толкова колкото могат.

Другите пу...ци до днес ги харесвах. От днес обаче не бих могла да го кажа с чисто сърце.

# 126
да се стягаме за Куба - били сме ги
и за испанците - и тях сме били

# 127
  • София
Голям цирк! ..
 Twisted Evil
Като никой път и мен не напусна ентусиазма от победата на нашите, и то срещу кого!,..
Поне малките лъвчета имаха шанса да играят  Hug

Спокойно. На големите тарикати обикновено сметките  им излизат криви. А Господ знае на кого да помогне в труден момент.  Peace

Много точно казано! Praynig

# 128
  • под дъгата
Абсурдна пародия на волейбол от страна на бразилците!!!Ха дано сметките им излезнат криви! Twisted Evil
Поздравления за нашите момчета-представиха се достойно!

# 129
Надявам се накрая да бъде : ХИТРАТА СВРАКА С ДВАТА КРАКА!!!

# 130
Всичко се нарежда по най-добрия начин за достойните, това знам аз. Вярвам, че на нашите момчета тепърва им предстоят моменти, от които ще излизат победители. А Флоренция била още по-хубава и от Рим, даже.  Grinning

# 131
Брах грозде цял ден, уморих се, на всичкото отгоре не пия домашните шльокавици, мотивацията ми хич я нямаше Simple Smile
Можа да кажа по темата, че съвсем спокойно и без напрежение гледах мача, беше ясен, но пък видяхме резервите ни как се справят отлично със ситуацията, как играят нахъсано и дават всичко от себе си. Ами добър беше Митев, хареса ми на мен, спокойно играха, сериозно, което им прави чест. Бразилците няма да ги коментирам.
Куба ги бием....трудно, но все пак ги бием.
Дано да се сбъдне прогнозата ми, че като бием Полша, значи сме шампиони, най-малкото - на финал със сигурност Simple Smile

# 132
Честно казано, за мен тези момчета вече са шампиони, защото не се изплюха на собствените си глави. Колкото и да звучеше принципно забавно, това което видях от бразилците беше грозна гавра и мен би ме било срам да се явя на терена след подобно осиране. И в този смисъл, дори и при най-негативно развитие за нас оттук-нататък (а аз не мисля, че това е предрешено), ако си бях в БГ бих посрещнала този отбор като победители. Има и по-важни неща от резултата в геймове, а не всеки златен медал блести еднакво. Е, да, ако не ти пука, сигурно е по-важно да го вземеш, но в моята ценностна система подобен медал няма съвсем същата стойност. Бразилците ми паднаха страхотно в очите, никога повече не мога да ги погледна по същия начин и за мен те не са първата сила във волейбола оттук-нататък. Да бъдеш първи е и морално задължение, спортът не би трябвало да бъде перачница, за жалост натам върви.

# 133
БЪЛГАРИЯ–Полша 3:0 Мачът на истината!!!   БЪЛГАРИЯ–Бразилия 3:0 Мачът на честта!!!
Сега и аз ще съм простак, ама съм люснала доста.Има една приказка.
 Бой и еб*не не се връщат!Бития–бит, еб*ния–еб*н!Та....ми....наведоха се бразилчетата, разтвориха широоооко бузките и нашите мъжкарчета си им го набутаха.*Ма то виж им *аресАло?!
Firenze è una bella città!!!Кой ще идва? Аз сигурно понеделник няма да мога, ама сряда сигурно ще сколасам.Във Фиренце има много българи и е доста богат район, предполагам, че ще има доста хора на мачовете.Има удобни полети София–Форли, много евтини. Оттам влака, смяна на Болоня и Фиренце.Лесно е, удобни часове, айде народеееее, идвааааай!!!

# 134
Simply, много ярък коментар. Ще си го запиша някъде/позволи ми?/ за да си го имам.
Браво на нашия отбор, браво на Пранди. Не се поддадоха на антиспортните и неморални машинации.
Долу Бразилците! Бий, за да те уважават! Биха ни два пъти във Варна без да имат нужда. Уважавах ги. До днес!
Както винаги съм твърдял: НАШИТЕ СА НАЙ-ДОБРИТЕ НА СВЕТА!
Прави сте, момичета, програмата ми се обърка. Мога да пътувам само до Рим. Но след мачовете във Флоренция може да има мачове в Рим - полуфинал и финал. Заслужава го този отбор. А мен, мен ми стига и по телевизора да го видя, ако стигнем дотам.
Camomilla1, ти си нашия човек там. Пиши повече. Пиши още!

Общи условия

Активация на акаунт