Волейболните ни национали (тема 2)

• 20 698
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Съжалявам за грешната информация относно полетите.Евтиния полет до Форли е май само събота.Но ако все пак някой пътува със самолет е  по изгодно до Форли, а не до Фиренце.Друга възможност е с автобус, до Фиренце е около 24ч. път.Ама не съм пътувала с автобус няколко години и не съм много наясно с коя фирма е добре да се пътува.Ако на някой му трябва разписание на влаковете в Италия или друга някаква информация, насреща съм, може и на лични.

# 136
Camomilla1 , кажи как представи форума пред момчетата, не се спотайвай! Време е за клюки.  Laughing А ако ми кажеш, че БГ-мамма е популярен в националния по волейбол, ще си хвърля дипломата.  Mr. Green

Simply, много ярък коментар. Ще си го запиша някъде/позволи ми?/ за да си го имам.

Моля те, за мен е чест.  Hug Само че, като се сетя и ние как паднахме от Чехия и се чудя имам ли право да критикувам сега, и все пак си мисля, че имам... Защото ние не сме настоящите носители на толкова титли, най-титулуваният отбор, който би трябвало да задава ритъма и стила на волейбола. Мисълта ми е, че титлата задължава, поне за мен. А тези... не искам и да ги квалифицирам, но в моите очи си загубиха всичките постижения днес. Искрено се надявам да не излязат изобщо от следващия кръг, за да имат дълго време да обмислят какво значи да си първи.  Tired

Следващите мачове на българския национален отбор:

4 октомври, понеделник от 22:00 часа (българско време) - Испания-България - Флоренция
6 октомври, сряда от 22:00 часа (българско време) - България-Куба - Флоренция

На 5 октомври по същото време играят Испания и Куба.

Успех на нашите момчета, те си го могат, само да не свалят гарда им пожелавам!  Hug

Последна редакция: нд, 03 окт 2010, 01:51 от simplyaven

# 137
Стана офф и чат,ама карай.Наистина ще стане клюкарско.Моята студентка е луда фенка на Матей .И понеже и тука всички са братовчеди, та нещо снахата на signor Prandi ,или нещо такова, добрахме се.Аз казах само 2,3 приказки от сорта, че най-готините и позитивни хора са се молили за тях и Матей каза, благодари им.Обещах и ви предадох.Ама ако ме упълномощите може в сряда да изтипосам един плакат от ваше име.Помислете , да е по кратичко и по ефектно.И аз ще помисля, ама сега съм изчерпана.  Drunk

# 138
Е, какъв чат и офф, ние пак за тяха си говорим, я виж заглавието на темата!  Wink Отдъхнах си, няма да си хвърлям дипломата.  hahaha Тъкмо се бях развеселила как момчетата прекарват тихи вечери в Готварския или в ДиС...  Joy Не, не, не можем развява подобни плакати, виж плакат с подкрепящи думички - да, но то за него май си е ясно.  Grinning А че сме най-готините и най-позитивните - с това съм съгласна, излъчваме неприлични количества позитивна енергия, местим вселени, убеждаваме съдии, обръщаме мачове - такива ми ти работи.  Mr. Green Но без тяхната игра не става, те си го знаят сигурно.  Grinning

Ама дайте да измислим един убийствен лозунг за плаката, де! Аз залагам на нещо стойностно, да им напомняме резила на всички... След втората бира вероятно ще ми дойде музата, че днес ми дойде в повече писането по работа и горката муза има нужда от подкрепление.  Laughing

# 139
  • Някъде там...
simplyaven, много добър коментар. Облече в думи всичко, което мисля и аз, но не ме бива да го изрека толкова силно.  Peace Точно това коментирахме с мъжа ми снощи - че титлата задължава и че не им прави чест на бразилците да постъпват по този начин. Или са фенове на  "Целта оправдава средствата" или просто решиха да протетсират по този грозен начин срещу формулата на първенството. В цялата история най-много пострадаха поляците. Честно казано ми е малко криво, че изхвърлихме точно тях от първенството, защото са от отборите, които харесвам. Бразилците отдавна ги разлюбих. Окончателно - след мачовете от лигата лятото и циганските им номера на терена...

Според мен и двата отбора в групата са преодолими, но повече ме притеснява Куба - силов и атлетичен отбор. Испанците не съм ги гледала отдавна и не знам на какъв хал са. Биха Русия, но май щото Русия им легна...

По последна информация залата в София ще е готова юни месец догодина. Дано имаме късмета още догодина да гледаме някой мач тук. С удоволствие отивам, макар че май ще трябва и децата да мъкна с мен.  Mr. Green

# 140
Това снощи беше много грозно. Когато някой отбор е с претенции за най-добрия в света, не може да си позволи такава игра, независимо от системата. Те не спазиха принципа в спорта - "Бий за да те уважават". След този цирк, дори и да станат първи, заслужават мощно освиркване от публиката.  Sick  Всъщност, спорта отдавна се комерсиализира до такава степен, че единственото нещо поради което се гонят първите места са парите. За каква чест изобщо говорим  Tired
Стискам палци на нашите момчета срещу Куба и Испания. Нека играят така, както подобава на един класен отбор, пък да става каквото ще.
Българи юнаци!!!   bg

# 141
  • Далечният изток
Добро утро! Принципно, момичета, съм съгласна с вас за Бразилия, грозно беше. Аз дори не го гледах този "мач", само до 16:8, че той не беше за гледане. Но си мислих снощи, а и сега като ви четох мненията, че точно тези тактики, схеми и т.н. също са част от голямата игра и без тях не можеш да си №1. Така мисля просто, това е част от пътя, по който се става шампион или поне един от най-добрите. И това важи и за нашия отбор- все повече се убеждавам, че падането ни от Чехия беше тактика. Назад някой каза, че Пранди е хитра лисица. Точно сега беше моментът да срещнем Бразилия, а не в следващата фаза, когато само първият продължава. И не по-малка лисица от него е Бернардиньо, така че пука им дали ги освиркват или не...
Вчера гледах Испания срещу Египет, да ви кажа не са нищо особено, даже бяха много зле. Можем да си ги бием като едното нищо. Срещу Куба вече не знам... Те са корав съперник. Само трябва да си излезем, да си играем нашата игра, да диктуваме темпото, така, както го направихме срещу Полша и всичко ще се подреди. Ще стискам палци, дано запишем 2 победи!
Много дълго стана, извинете ме...

# 142
Kамерън, не е дълго, точно си е Laughing
Да помислим защо и Пранди не каза да падаме и ние.
Ако бяхме втори - отиваме в по-лесната група, но там чехите са окрилени. Говорят за медали и прочие. След година са домакини на европейското и явно градят отбор. Немците в подготовката бият два пъти Бразилия.
А след като излезем от групата, бихме отишли на Италия. Виждате как всичко е направено Италия да стигне финала, пък Пранди бе казал, че мечтае за финал Италия-България, а не за полуфинал такъв Wink
В новата група бе ясно, че програмата е супер. Първи мач с по-слаб съперник- Испания, почивка и мач за класиране, след като е ясно дали Куба е взела мача с Испания. Няма сметки и ала-бала.
После полуфинал с Русия. Мнооого ценен и не толкова труден. Първо, отборът е изпълнил задачата - играе за медалите, второ - няма да има съдийска подкрепа за руснаците, а и вчера спечелихме волейболната публика там.
Оставам оптимист, макар че мечтата ми да съм там май ще остане неосъществена.

# 143
  • София
След този фарс, вече не ми пука дали ще вземем медал или не. Важното е, че момчетата играят и то далеч не зле.
Единственото, което искам е бразилците да бъдат опукани яко от Куба.
За да разберат, че тънките сметки понякога не водят до хубаво. И да осмислят, че освен титлата доста по-важно е достойнството.
Титла взета по този начин за мен няма стойност.

# 144
Хайде, пък дано бразилците се наденат сами на гяволъка си.
Поне нашите този път не се мориха излишно. Спестихме сили за следващите мачове. 

# 145
  • MJF
Съгласна съм с Камерън и Дедо. Всички са с тактика, който я нямаше отпадна. За никой не ми е жал. Нито пък ми е паднал в очите някой. За мен вчерашното беше протест. Чест им прави. Ние спечелихме една тренировка на нашия втори състав с Бразилия. Идвата отбора доволни, а за отчет и протест. Пълна програма.

Харесвам сегашния кубински отбор. Играят красиво. Испанския изобщо не съм го гледала. Дано сте прави че са "лесен" съперник. Вече сме във фаза където може да се вадят скрити изненади, така че много внимателно и към двата отбора.

# 146
Но си мислих снощи, а и сега като ви четох мненията, че точно тези тактики, схеми и т.н. също са част от голямата игра и без тях не можеш да си №1. Така мисля просто, това е част от пътя, по който се става шампион или поне един от най-добрите. ...
Аз пък все си мисля, че тънките сметки, онези, които се решават извън терена, са в ущърб на играта, на истинският спорт, където трябва да победи не най-хитрият, а най-добрият. Докажи, че си номер 1 на терена, а не извън него. Сега съществуващата схема, води до това, което гледахме снощи. Вие искате ли да гледате такива мачове? Аз не. Искам да гледам истинска игра, мачове в които съперниците излизат на терена за победа. Искам да гледам истински играчи, а не палячовци.
А за това, до какво водят тънките сметки, справка с нашия БФС....  Sick

# 147
  • Някъде в търсене ............
Само се надявам да излязат криви сметките на бразилците. Вчера ми хареса играта на нашите момчета , могат и го показаха ,макар че не се раздадоха напълно. Ако стигнем до финал ще сваля шапка на Пранди.Куба сме ги били макар и трудно, испанците не съм ги гледала от години- не им знам стила на игра.  Митев ми е много добър и достоен заместник на Жеков, а и е в по-добра физическа форма заради плажният волейбол, Христо си ми е слабост от години и ме радва винаги когато играе.
Стискам палци на нашите , дано да се представят достойно.
Относно мача снощи, след години ще се вижда само резултата България-Бразилия 3:0.

http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2700581 тази статия ми хареса

Последна редакция: нд, 03 окт 2010, 11:26 от desi02

# 148
Моля ви , момичета и момчета, помогнете ми да направя най–хубавия плакат за мача с Куба!Нещо кратко и силно.Давайте идеи, моля!

# 149
Kамерън, не е дълго, точно си е Laughing
Да помислим защо и Пранди не каза да падаме и ние.
Ако бяхме втори - отиваме в по-лесната група, но там чехите са окрилени. Говорят за медали и прочие. След година са домакини на европейското и явно градят отбор. Немците в подготовката бият два пъти Бразилия.
А след като излезем от групата, бихме отишли на Италия. Виждате как всичко е направено Италия да стигне финала, пък Пранди бе казал, че мечтае за финал Италия-България, а не за полуфинал такъв Wink
В новата група бе ясно, че програмата е супер. Първи мач с по-слаб съперник- Испания, почивка и мач за класиране, след като е ясно дали Куба е взела мача с Испания. Няма сметки и ала-бала.
После полуфинал с Русия. Мнооого ценен и не толкова труден. Първо, отборът е изпълнил задачата - играе за медалите, второ - няма да има съдийска подкрепа за руснаците, а и вчера спечелихме волейболната публика там.
Оставам оптимист, макар че мечтата ми да съм там май ще остане неосъществена.
Съвършенно еднакво е мнението ми с твоето. Дори и за присъствието ми на финала... нищо де, догодина ше одим в Чехия.. .и без това чехкините са по-хубави и по-дашни от италянките. Wink

Моля ви , момичета и момчета, помогнете ми да направя най–хубавия плакат за мача с Куба!Нещо кратко и силно.Давайте идеи, моля!
На БГ или на Англ. да е? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт