Волейболните ни национали (тема 2)

• 20 705
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • Далечният изток
Tonita, то е ясно, никой не иска да гледа нагласени и предварително решени мачове. Мисълта ми беше следната- Пранди предварително, още преди първия мач е разработил абсолютно всички варианти- ако първия мач победим какво следва, ако първия мач загубим какво следва. Ако втория мач победим какво следва, ако втория мач загубим какво следва и т.н. до финала. В нашата група трябваше да бъдем първи или трети. Ако бяхме победили Франция, трябваше задължително да победим Чехия и да станем първи. При условие, че сме първи- съперниците щяха да са Аржентина и Япония, и ние задължително продължаваме. Ето гледаме къде са сега Франция- следващите мачове са с Италия и САЩ. Този вариант и за нас естествено никак не е лош. Същото и както сега- трети в групата, срещаме Бразилия във втори кръг. Ако бяхме втори, щяхме да срещнем Бразилия в трети кръг, сега, както ще го направят чехите, но тук вече само първият продължава. Което значи според мен, че чехите си тръгват, продължава Бразилия. Всеки един отбор си е направил сметката по някакъв начин, кой ще е най-удачният вариант за стигане колкото се може по-напред.
Аз първоначално се чудех на реакциите на Пранди, по-точно на липсата на реакции, но всичко е умувано, умувано, обмисляно... Това си е моето мнение и естествено никого не ангажирам с него. Следващите мачове вече излизаме само за победа естествено, тук вече планове от сорта кой ще е по-лесен съперник не могат да се правят.
Пожелавам успех на нашите утре и в сряда!

# 151
Камерън, много добре ти схванах мисълта.  Peace Нещата са точно такива, каквито си ги описала. Моето мнение, обаче е, че трябва схемата на такива първенства да бъде обмислена по-добре, така, че да не се налага да гледаме цирк, вместо истински волейбол.

# 152
Моля ви , момичета и момчета, помогнете ми да направя най–хубавия плакат за мача с Куба!Нещо кратко и силно.Давайте идеи, моля!

На мен наистина нищо по-различно не ми хрумва от нормалните. Звучи ми някак префърцунено на мач да е супер изчанчен текста на плаката. Защо не напишеш просто "Вие вече сте шампиони" или "Нашите шампиони" или "Подкрепяме ви и вярваме във вас", или нещо от сорта, де да знам... Иначе и в рими мога да го спретна, но ми звучи странно...

По темата за тактиките, аз казах и по-напред, че голям спорт без тях няма в днешно време. Обаче поне заради публиката, която ги прави тези отобори такива, каквито са и тези волейболисти - звезди, си длъжен да игареш поне лицеприятно. Бразилците ми паднаха в очите не защото загубиха, а заради безхарактерния начин по който го направиха, както и заради отявленото безразличие и спрямо публиката.  Tired

# 153
 за плаката защо не " Вие сте нашите шампиони..БГ мамма ви подкрепя" Joy

# 154
за плаката защо не " Вие сте нашите шампиони..БГ мамма ви подкрепя" Joy
Laughing

"Пранди- академик по висша математика"! Simple Smile

# 155
Добре, разлигавих се вече:

"Всяка точка - петилетка!"  Joy

Ето ти един прочувствен:

"Светът пред екрана застива,
Нашите момчета ще забиват!"

Айде за БГ–мамма

"ПОдкрепа най-голяма от БГ-мамма!" (обаче нямаме право май, все пак това си е марка)

Жабче, страхотна новина за залата! И аз съм си с детенце навсякъде, да правим волейболна детска градина?  Laughing

Да се доизкажа за тактиките и падането - далеч съм от мисълта, че нашите играят винаги така, както публиката им заслужава. Но за мен първият, най-титулуваният е длъжен да дава пример. Бразилците се изплюха на главите на хора, които кой знае откъде са пътували, за да ги гледат. Грозно е. А протести се правят във федерацията, айде стига с тея театри и измъквания. Ако им стиска, да ходят да пишат официални писма, публиката не е длъжна да им изнася протестите.  Stop

# 156
Хей, не се увличайте толкова с пресметките на Пранди. Той наистина знае какво да избере с оглед на ситуацията, но едва ли е планирал всчико още от Варна. В интерес на истината имаме и голяма доза късмет. Основно с подредбата на мачовете в групите.

Хайде, напънете се малко и за плаката. Тук има специалистки в сферата. Аз пък имам опит с много гледани мачове - и на живо, и по тв.
Какво, според мен е задължително - Плакатът трябва да привлече погледа на режисьора на предаването/операторите, за да се покаже на света. Следва, че размерът трябва да е над определено ниво и да е цветен и ярък. Осветлението в залите е особено, а позициите на нашите фенове не са на първия ред. Да се позиционира на подходящо място или да се държи вдигнат.
Текстът - едва ли ще се обединим около такъв, който да се хареса на всички ни, но да опитаме. Трябва да е кратък и четлив. Поляците имат традиция да написват на флага си града, от който са. С БГ-мама мисля да не залитаме, защото който не знае за форума и наш'те седянки тук , ще му е смешно или чудно що е това. Освен това, трябва да е обобщил доста неща. Ще ви дам пример с един мой подпис в друг форум. Там, до трибагреника стои: Най-добрите на света!. Отнася се, както за волейболистите, така и за всеки един българин и българка във всяка област. Не сме ли най-добрите, кажете, де?  Joy
Нещо подобно имам предвид.
Пак се разприказвах и се взех насериозно Laughing
Айде, да разведря с една клюка: http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=262716

# 157
Дедо, защо не вярваш в обединението, а?  Crossing Arms Аз мисля, че ще го измислим плаката - обединено.  Laughing Ако обаче трябва цял свят да го разбере, тогава трябва да е на английски, което пък за БГ фенове няма ли да е малко нечестно, де да знам?

Статията е забавна. Винаги съм мислила, че да си партньор на професионален спортист е сериозно изпитание. Аз и доста гаджета имах в тези среди, та лагерите и дългите отсъствия са ми ясни. От сегашната си гледна точка оценявам и плюсовете на това да не сте залепени един за друг 24/7, но с тогавашния си акъл много драматично го преживявах. Помъдрявам, така да се каже. Но с един баскетболист бяхме комична двойка - той беше 2.02 висок, аз съм към 1.67.  hahaha Ама любов, какво да правиш.  Laughing

# 158
Според мен - текстът категорично на Български

# 159
Ами, и аз така мисля, затова на български ги мислех. Въпреки, че на английски, заради играта на думи, ми се искаше да изтипосаме "We play a fair game" (fair - красива, но  честна игра), ама айде.  Laughing

# 160
Запис по никое време  Sunglasses
Здраво стиснати плаци и силен глас в подкрепа на нашите!
За плаката, ако мога да споделя мнение, нека е на Български! Момчетата са от и играят за България. Като видя плакат в подкрепа на БГ отбор, написан на английски, примерно, ми става едно такова ... и въобще не го прочитам! За България на Български!

Последна редакция: нд, 03 окт 2010, 18:36 от Булка Марулка

# 161
А това четохте лиго: http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2700595 Ние сме виновни, защото сме играли без титуляри, либеро и разпределител? Егати наглостта! Как не ни е срам така да объркаме на бразилците играта. Ама че другите били дали също почивка на либеро и разпределители - няма проблем. А Митев като какъв го класифицират, че ми стана интересно. Жиба просто се оля.  Whistling

Всички, коментиращи плаката - напишете нещо, де. Дотук само двама-трима сме се разписали.  Crossing Arms Пък camomilla1 никаква я няма да даде насоки.  Laughing

# 162
Набито око имам, Косьо го забелязях още сред резервите, че е сладур  Embarassed

П.С За мен Жиба не е никакъв СПОРТИСТ, за пореден път го доказа.

# 163
Мен питаш ли ме как се разконцентрирах две седмици през лятото.  Joy Добре, че съм отговорна майка, че не затрих детето някъде покрай басейните.  hahaha

Хм, сега ме избива нещо на златни момчета - и заради медала, и заради поведението... "Златни на България"... Ама, малко лигаво, май...

# 164
Според мен плаката трябва да е адресиран към мом4етата  т.е. те да го видят..а не да привле4е вниманието на камерите newsm78
И си държа на мнението за бг мамма в него Laughing  така би било и по интересно и ще събуди лЮбопитството им Wink   в края на краищата нали от нас ще бъде...а ние тук се обединихме в тяхна подкрепа... Wink Peace
Но ако решите друго с вас съм Peace

Общи условия

Активация на акаунт