Волейболните ни национали (тема 2)

• 20 783
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Аз обаче не знам Мамма и Татти какво мислят по въпроса, защото БГ-мамма е марка...  Rolling Eyes Иначе мен не ме притеснява изобщо да си кажем откъде сме, в крайна сметка сме БГ майки и татковци, какво по-хубаво от това?  Hug

# 166
ммммм  newsm78
Аз обаче не знам Мамма и Татти какво мислят по въпроса, защото БГ-мамма е марка...  Rolling Eyes Иначе мен не ме притеснява изобщо да си кажем откъде сме, в крайна сметка сме БГ майки и татковци, какво по-хубаво от това?  Hug

Писах на мамма Peace

Последна редакция: нд, 03 окт 2010, 19:16 от lozeva

# 167
За плаката:

МОМЧЕТА, РЕД Е ДА СТЕ ШАМПИОНИ!

# 168
А ако не станат? Не искаме ли прекалено много? И не са ли вече шампиони - за мен да. В смисъл - играят достойно, с едно изключение.

Сега се сещам как испанците си подкрепяха отбора на световното - те ги бяха коронясали далеч преди титлата. "Шампиони на света" - това разнасяха по терените.

"Нашите шампиони"... примерно.

Ама, къде е инициаторката, питам аз, да каже колко ще е голямо това, ще рисуват ли нещо на него, с флага ли да го вържем, то така съвсем наизуст не става.

Резенде дали очаква да му съчувстваме, м? http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=262699

lozevaPeace Да видим какво мислят и другите в темата, а и да понапишат нещо все пак.  Grinning

Последна редакция: нд, 03 окт 2010, 19:26 от simplyaven

# 169
Няма значение дали ще станат или не шампиони (естеФствено по-добре е да станат де). Надписа е за нахъсване, а не да изразява предсказания на Нострадамус. Идеята е да се кефи публиката... Wink

От толкова години съм фен на волейбола ни, а през всичките години си оставах все с надеждите и маааалко разочарование след края на форумите. Според мен, наистина е ред на нашите момчета да застанат на върха. Остава само и те да си повярват. Все още съм прекалено екзалтиран, за да наместя в кратуната си реализма, но... кеф ми е да се надявам - правя го!
Тааа... "момчета, ред Ви е..."  Peace

# 170
Хвърлихте ме в размисъл  newsm78
Може би нещо от сорта "Всички ви ще победим и с медали, ще се украсим!"

Последна редакция: нд, 03 окт 2010, 19:54 от Tonita

# 171
Аз не споря, че им е ред.  Peace Просто си разсъждаваме тук, как е най-добре да се напише. И пак - зависи колко място има и как ще изглежда това чудо.  newsm78

Ако искате, да процедираме професионално?  Laughing Всеки да си избере една/две думи, които иска на 100% да са на плаката - така се прави обикновено като са много хората и най-често се откроява някаква база, на която се изгражда останалия текст. Аз имам две - "злато" и "шампиони"... Ако е глагол ще е "подкрепяме"... Вие сте.  Grinning

Последна редакция: нд, 03 окт 2010, 19:56 от simplyaven

# 172
  • Някъде там...
Вярваме ви! Вие сте нашите шампиони!  Thinking

# 173
  От тук до Рим- с вас вървим !
       Ще победим !

# 174
Ами ако ги съберем заедно - "До Рим с нашите шампиони ще вървим!" или подобно - хайде, помагайте, нали трябва да е консенсус.  Grinning

# 175
  Още едно ми дойде :

Всичките НИ пътища водят към Рим !
                Ще победим!

# 176
Да се включа и аз в мозъчната атака:
Момчета, вие сте!

# 177
От снощи са затворили продажбата на билети по интернет.В нашия град има само 2 центъра, които предлагат тези билети, но днес са затворени.Утре съм първа, дано имам късмет!Ама ние отиваме с билети, или не, пък на място ще видим.Отиваме с кола, защото пътят ни е 1ч.(80км.) и е срамота на един х*й (моля, моля, хвърлей) място сме , а да не отидем. Аз плакат ще занеса, ако трябва ще го дам на други българи и пак ще има нещо от нас.
Много мило ми стана като прочетох предложенията ви.Страхоооотни сте!!!
Плаката ще си го правя аз, на лист кадастрон , да може да се държи от 1 човек. Не съм художник, ама ще се справя. Може да напиша и 2, 3 и да ги дам на хора, които нямат.Може и 1 голям, на 3 листа и да го държат 3 човека.Вижте и какво получих на лични, смях се много и реших да ви го напиша. 1. BULGARIA-Brasil 3;0(има смисъл, загатва, че това може и да е финала и напомня срама на циганетата).2.В Куба не остана сила мъжка и баба (Дедо) може да им го натръшка!(аз понеже съм 2в1, т.е. горда Бг мама и баба. та тове ми го е изпратил един приятел, а Дедо аз го добавих, нали сме един отбор!!!!) 3. Куба е остров в океана, я си еб*те ваш*та мама!(аз го знам за Ямайка, ама и така ми харесА).Разбира се това сеа шегички, да не се впрегне някой, че ще ви излагам.
За езика, смятам да е български и евентуално същото и на италиански, нали е за момчетата и за треньора. Освен това има и доста итал. публика.Както и вие решите.
Понеже след един час започва Интер–Юве (аз съм интеристка, то май всички чужденци сме),слизаме долу в пицарията на едни приятели да го гледаме и като се върна, пак ще ви чета.То аз толкова с години не съм стояла по форуми, колкото сега за 2,3 дни , ама като сте такива сладури!!!
Трябва да побързам, че оттук чувам долу как се развикаха.След няколко минети излитам.

# 178
...След няколко минети излитам.

Извинете, не се сдържах Joy
Това наистина е нашето момиче/баба/ там.
Както вие ми завиждахте, така и аз на нея. Е, не за минутите/по-италиански/.
Форца, росонери!  

Нашите предложения са супер, давайте!

# 179
1. BULGARIA-Brasil 3;0(има смисъл, загатва, че това може и да е финала и напомня срама на циганетата).2.В Куба не остана сила мъжка и баба (Дедо) може да им го натръшка!(аз понеже съм 2в1, т.е. горда Бг мама и баба. та тове ми го е изпратил един приятел, а Дедо аз го добавих, нали сме един отбор!!!!) 3. Куба е остров в океана, я си еб*те ваш*та мама!(аз го знам за Ямайка, ама и така ми харесА).Разбира се това сеа шегички, да не се впрегне някой, че ще ви излагам.
Joy

Направо са без конкуренция тези предложения.... Joy

Общи условия

Активация на акаунт