Волейболните ни национали (тема 2)

• 20 688
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • Някъде в търсене ............
Това пред залата ли?

# 556
Camomilla1 newsm10  на мен ми е интересно да те 4ета Peace

Tatianna  нищо ли4но Naughty ти била ли си волейболистка( извинявай ако си го споменала преди) newsm78

# 557
Ох, Камомилла1, уникален разказ!  bouquet Моля те, продължавай! По-късно ще ти пратя на ЛС мейл, за да ми пратиш снимките! Hug

# 558
  • Някъде там...
Камомила, давай нататък, събудих децата от кикотене.  Joy
Аз през цялото време се дзверих да видя плакатите, но така и не ги показаха. Не съм гледала фотогалерията в сайта на федерацията, сега ще ида да надзърна и там. Тц, и там няма нищо.

# 559
# 560
И аз се дзверих за плаката ,но не го видях.
Успех на момчетата довечера! bg fingerscrossed
Дано Андрей е на 100 процента възстановен! Praynig

# 561
  • Далечният изток
dido1302, извинявай, но май ти не четеш... И аз сега вместо да си чета за изпита, седнах да чета форума на Гонг. Ами да ти кажа, 39 страници прочетох, само 2 мнения бяха откровено плюене и 7 мнения с критика. Името на Жеков се спомена 1 път с критика и 2 пъти с "браво" и т.н. Името на Пранди се споменава веднъж, че е можел да смени Алексиев след грешката му, защото се е скапал психически. В спортал прочетох почти всички коментари, още вчера, след статиите. Ами не видях някой да ги плюе. Някои се осмеляват да критикуват и такива като тебе явно, разбират това като плюене... Обиди не прочетох, сори...

# 562
  • при него
Camomilla1 newsm10  на мен ми е интересно да те 4ета Peace

Tatianna  нищо ли4но Naughty ти била ли си волейболистка( извинявай ако си го споменала преди) newsm78
Не Лозева не съм. Висока съм космическите 165 см, така че Simple Smile
Кажи ми какво имаш в предвид, приемам професионално мнение, както и се надявам вие да приемате моето право на мнение.  Peace

# 563
Camomilla1, благодаря  Grinning
Много цветно разказваш

# 564
Предположих Wink
Ще ти кажа защо...има разлика как се правят нещата в живота и във спорта(волейбола в слу4ая) АбсолЮтно съм съгласна 4е  не трябва да се премъл4ават грешките...и бъди сигурна 4е след ма4а е имало разбор на който се посо4ват грешките на всеки един Peace НО от тренъора...Тодор сам по себе си много добре знае къде е сгрешил...и е напълно неумесно обвинението на Владо и то пред пресата Naughty

А за Пламен и конфликтите в отбора ще замъл4а smile3505
Само ще спомена кой е тренъора...кой се беше отказал от отбора...и кой се върна след отстраняването на Пламен Sunglasses Думите са излишни нали? Thinking
Оффф много се разприказвах ooooh!

# 565
  • при него
Lozeva, разбирам.
Едно е ясно, трябва да има много здрава психика човек, за да издържи на такова състезание. На някои хора им се отдава по-лесно от на други. Владо си е изпуснал нервите, това е защото взима нещата твърде лично. И на него, както и на Тошко трябва да простим.
Всъщност, четейки колко много са стискащите палци за мача след малко, мисля че вече сме им простили.
Пак питам аз за Христо Цветанов, може да не забива силно, ама е по-"перде" от Тошко мисля.
И полседно, онзи треньор, за който говориш е Мартин Стоев нали?

'АЙДЕ НАШТТЕЕЕЕЕЕЕ, ДА НАТУПАМЕ БРАТУШКИТЕ СИ ПОЖЕЛАВАМ!!!!
както обичаше да казва една популярна тв водеща "Ние ви обичаме, обичайте се (вярвайте си) и вие!"

# 566
 Naughty To4nо Пранди си беше..и тогава беше и на Владо треъор в клубния отбор...
 А Владо като капитан няма право да си изпуска нервите NaughtyЗатова е избран на този пост ..като най улегнал и да обединява отбора Peace
А Цветанов и Тошко играят на разли4ни постове ..ако имаш впредвид замяната на единия с другия Wink

# 567
  • при него
Naughty To4nо Пранди си беше..и тогава беше и на Владо треъор в клубния отбор...
 А Владо като капитан няма право да си изпуска нервите NaughtyЗатова е избран на този пост ..като най улегнал и да обединява отбора Peace
А Цветанов и Тошко играят на разли4ни постове ..ако имаш впредвид замяната на единия с другия Wink

Ех Лозева, ами то и Тошко нямаше право така да я забие онази топка в мрежата ...
Човешко е да се греши. Недейте сега да нападате Владо. Да видим как ще играят тази вечер. По играта ще си проличи има ли конфликт, няма ли... Щото Владо сгрешил - сгрешил, може и да се е извинил Тошко и толкоз. Да гледаме напред!

# 568
Офф не ми се спори..но едното няма нищо общо с другото Naughty

Дано да видим днес един отбор по сплотен от всякога Peace

# 569
                                             В залата
    Страхотни места! Виждаме по–хубаво от първия съдия, защото сме по–високо. Благодаря на автомата, дето ми ги отпусна.(като си купуваш билети от център, нямаш право на избор, казваш цената и каквото ти се падне).
       Русия–Аржентина  3–0
 Няма мач. Почти празна зала. Аржентинците–деца! Даже не и младежи. Малки, нисички, леко набитички. Пънат се, търкалят се , циркове, за мене не е ясно как са стигнали до световно.Руснаците се разхождат бааавно, бааааааааавно по терена и до 10точка им прехвърлят топката да играят. Руснака посреща(силно казано, защото няма к'во), вдига и съвсем лекичко, страхувайки се да не направят точка случайно, приятелски им прехвърлят топката(никога не съм виждала такова нещо). И започва гъзене, търкаляне....След което руснаците ги опаткват за 5 мин. и гейма свършва. И така 3 пъти. Гледах да видя Полтавски(харесвам го от време тоя играч), а те си стояха прави, приказваха си и се смееха, все едно за малко са се спрели на лаф. Не бройте, че Русия е играла този ден. С големи паузи между геймовете, танци, модерен балет, организаторите със зор запълваха време да мине. Модерният балет игра повече от волейболистите и....в 18.30ч.бяхме навънка.
Един час сандвичи, мъжът ми се пазари с мене, че ще вдига плакат, ама само от мястото си и няма да слиза долу и..втори етап приключен.

Общи условия

Активация на акаунт