Волейболните ни национали (тема 2)

• 20 693
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Ще направя малко офф...ама не мога да се стърпя.

Винаги в живота си съм била против обобщенията. На каквото и да било. Всичко е индивидуално и трябва да бъде разглеждано така. Казвате медиите. Ами не - не медиите, говорете за журналиста Еди кой си. Недейте да слагате всички в кюпа.
За съжаление, както във всички останали сфери от живота в България, и в медиите работят много хора, които не само не трябва да са там, ами и за овчари на полето не стават. Но има и много кадърни редактори и репортери, които работят с желание и са професионалисти.
Некадърниците лесно се виждат кои са и е обидно за останалите всеки път да се чува - журналистите са такива, журналистите са онакива.

Съжалявам за истерично-емоционалния пост, но ми е болна тема.  Wink

# 541
Е, и конкретно в този случай даже не виждам къде е вината на журналистите, той си го казва едно към едно. По-скоро мисля, че интервюто не е качено изцяло, може и още да е имало, но преиначаване няма.  Peace

# 542
 Нана77 разбира се 4е е така...изказах се така защото наистина не бях 4ула интервЮто.. ooooh!и наистина вярвах  4е не се е изказал така ooooh!
НО Владо може да има цялото право на света не може така да се изказва Naughty Като е афектиран по добре да си замъл4и Stop Това не е постъпка на капитан Naughty
Затвърди ми се мнението което имах  за него Rolling Eyes

# 543
Кофти вкус ми остави в устата и на мен... Пламен такъв онакъв, ама само аз ли не помня такива изцепки? Може и да не помня, знам ли... Надявам се да няма обидени в отбора, това е много тъжно, Владо е с опит, трябва да ги учат младите, пък и в крайна сметка самият Владо колко пъти загуби с пуснати топки? Не бива така.  Rolling Eyes Да не говорим, че за мен толкова сигурно да е било как с точно тази топка го печелим мача - ами не го виждам точно така. Гейма - да, вероятно. Но освен ако не е ясновидец, не знам как го видя до края мача. Имаха след това два мачбола, които изпуснаха - всички колективно. А да го прегръща там и после така да се извърти, и то пред медии... Това не е мъжкарска постъпка, според моите скромни представи.  Rolling Eyes

Днес ще ви пожелая лека нощ по-рано, че неспането предната нощ не ми се отрази добре. Признавам, че вчера се бях мобилизирала и загубата не ми изглеждаше толкова тежка. Днешният ден обаче мина много бавно...  Tired Пожелавам на мочетата днес (вече при вас) да загърбят обидните реплики или засегнатите чувства и да излязат да играят с колкото настроение могат, за себе си и за нас.  Simple Smile  Hug

Последна редакция: пт, 08 окт 2010, 06:24 от simplyaven

# 544
Добрутро!
Ще поразпитам и ще ви пиша каква е ситуацията в отбора. До онзи ден наистина нямаше дрязги, дано не се развали отбора.
Не оправдавам Владо, но не е като Пламен, поне в интервютата. Пламен знаеше какво и как да каже.
Симпли, Пушката е и мой любимец. Един от малкото хора в отбора, за когото лоша дума не съм чул. Радвам се, че ще играе и този сезон и ще го гледам в някой мач на живо.
Аз пак се настройвам за довечера. Още снощи обявих на домочадието, за "неприсъствени" часовете от 17.30 до 24 Laughing

# 545
Дедо, здравей!  Hug Къде ще го гледаш Пушката?

Владо просто не го оправдавам, защото става дума за капитан към младо момче, относително необиграно. Всички бъркат, няма безгрешни, трябва да им помагат. Аз не мога да си представя как се чувства Тодор при такова изтипосване... Кофти. Вярно, че е на 25, но все пак... И в крайна сметка мача беше пълен с грешки, определено не е той единственият виновен, че не отидоха в Рим.

# 546
Симпли, много съм разпитвал за нашите момчета. Интересни са ми като хора, а не само като успели спортисти. Тодор е много чувствителен. Външността и държанието му малко лъжат. Той атакува и приема на нож всичко, като защитна реакция срещу ранимост.
Да ме извините за непрофесионалната психологична квалификация Crazy Не го харесвам много като играч, но знам, че преживява всичко много дълбоко. Не е перде. Много зависи какви са като цяло отношенията му с Владо, за да се прецени какво ще последва от тези думи.
А Пушката ще играе в ЦСКА този сезон. Аз си доставям удоволствието да отида на някой мач от вътрешното първенство или шампионската лига. Най-често в София Wink В Самоков ми бе далече.

# 547
Добро утро, момичета и момчета  bouquet
Изчетох всичките ви коментари на един дъх. В къщи за момента нямам интернет, а от работата не мога да пиша, та само набързо ви чета. Много верни неща сте написали. И аз много се надявам момчетата да се разберат помежду си, да не останат недоисказани неща и лоши чувства, че отбора ще пати, ако стане така.
Хиляди благодарности, Camomilla1  bouquet

# 548
Аз мисля че вече колкото и да ни е тежко и кофти след загубата трябва да я преживеем . Днес имаме друг много важен мач . Вярно е че и двата тима днес ще са видимо разочаровани от ситуацията но победата също е много важна тук тъй като ако спечелим днес и утре петото място имаме много по-големи шансове да играем на олимпийски игри . В противен случай губим доста точки в световната ранглиста и това ще се отрази на възможността ни да получим квота . Нещо което трудно се постига . Знаете каква е конкуренцията . Искрено ви казвам смятам че сме световна сила , но не дай си боже да изтървем олимпийските игри ще бъде много пагубно за нивото ни в бъдеще .

# 549
  • Някъде в търсене ............
Дидо , напълно съм съгласна с теб.
Мисля си ,колко ще е хубаво ако нашите момчета прочетат темите ни .Би им се отразило добре  Simple Smile
Относно Владо , като капитан той носи отговорност за целият отбор и няма моралното право да обвинява конкретно някой и то на всеослушание .  Матей е по-правилният избор за капитан, мое мнение, момчето носи огромна отговорност и  е по-човечен , ако мога да се изразя така, Владо ми е по-груб . Дано да се намери достоен заместник на Пламен . Извинявайте за несвързаните писания , но ми е тъжно още. Стискам палци за довечера , само им трябва стабилна психика , другото си го имат.

# 550
  • при него
Здравейте и от мен!
С най-добри чувства, към целия ни фен клуб, ще си позволя да поспоря по темата за изказването на Владо. Според мен, когато някой направи подобна решаваща грешка, това не трябва да се премълчава, не казвам че трябва да разпънем Тошко на кръст, но не може просто да го потупаме по рамото и да му кажем, че всичко е наред. Ми не, не е! Защото при огромната разлика, с която бяха дръпнали кубинците във втория гейм и която успяхме да стопим и да изравним на 23 (което в колко мача на такова ниво сте го гледали?) и накрая сами да се закопаем. Не, Тошко не бива да допуска да се разконцентрира по такъв начин. Не и когато се играе за влизане в 4-та на световно. Може да не е перде, не знам не го познавам, но от личен опит мога да ви кажа, че човек се научава да бъде перде, когато работата му е стресова и го налага. Казвам го, защото самата аз се научих, отне ми около година. Не е трудно, но трябва желание, а когато те потупват след грешките, вместо да ти скръцнат със зъби, няма да имаш нито желание нито мотив, за да се научиш. Нека Тошко си изживее мъката, да си осъзнае грешката и да се стегне психически, за да може на следващият голям форум да бъде пълно перде и подобни топки, в подобни ситуации да ги заковава. Писах и преди, че играта му не е стабилна, направи страхотен мач срещу Испания, а срещу Куба, рязко по-зле.
Казвате и Владо допуснал грешки, прави сте - допусна, но "допусна" серия от 7 точки, допусна няколко разковаващи сервиса и мисля 7 перфектни блокади заедно с Ники Николов. Затова на Владо грешките могат да се преглътнат, но тези на Тошко...
Да си го кажем, ако бяхме взели втория гейм, щяхме да гледаме един съвсем различен мач, и довечеря нямаше да играем срещу Русия.
Радвам ви се на ентусиазма и също стискам палци за нашите довечера, макар че според мен доста титуляри ще получат почивка.  Hug Hug

# 551
  • Далечният изток
Camomilla1, много, много ти благодаря!   bouquet  bouquet
Чакам с нетърпение още новини от теб!

Аз пък не мога да разбера защо непрекъснато се говори, че сега зрителите, българите, само плюем по националите и говорим, че са се провалили... Аз толкова неща изчетох за 2 дена и да ви кажа как пък никъде не видях някой да ги плюе... Вярно, че има критики, вярно, че знаем колко са способни и останахме някак разочаровани. Но аз чета навсякъде по форумите огромната благодарност и уважение на публиката към тези момчета и колкото да им е тежко и мъчно на хората, пак застават зад отбора, пак го обичат, пак ще го подкрепят и се гордеят с тях. А пък в статиите- ама ето сега хората казват, че това е провал... Ама не е вярно. Провокира ме П. Бакърджиев, статията му в Спортал- сега сме щели да обвиняваме отбора, че се връщал без медали... Ами тоя човек добре ли е?! Ето, Нана, конкретно име, има и още няколко човека като тоя, дето говорят и пишат глупости. После Бербатов е ядосан на публиката, Матей и той щял да се откаже като Бербатов заради плюенето на публиката, а то изобщо няма нищо вярно в това. Ако се мъчат да създадат някакви сензации, то точно това не е начина- да измислят някакви настроения на публиката, които ги няма реално. Да вземе Бакърджиев да си каже собственото мнение, а не измислените мнения на публиката...
Малко несвързано се получи, ама се ядосах рано-рано на тоя "журналист"...

# 552
Камерън явно изобщо не четеш спортни форуми . В тях не пишат турци или македонци . В тях пишат българи . Не знам и нямам представа дали изобщо повечето от тях разбират от волейбол или са само футболни хейтъри които влизат да си изливат олигофренията само кагото паднем . Явно наистина много малко четете форумите на топспорт и спортал най-големите спортни форуми в БГ . Прочетете мялко коментари след мача и ще разберете защо Пепи Бакърджиев е написал статията . Толкова обиди за Жеков и Пранди не съм си мислел , че ще чуя . Явно паметта ни е много къса , защото мнозина от нас бързо забравиха че бихме световен шампион и два европейски .

# 553
Започвам с отчета, мисля, че ви го дължа.Моля, ако досаждам, пишете ми, може и на лични, няма дасе обидя, даже ми е по–лесно да не пиша, защото го изживявам наново.
                                                Пътят до мача
  Започва от прословутата пицария под нас с отворени плакати, изпрати ни лично собственика, отсреща ни приветства бодигарда на  Deutsche Bank,има и малко зяпачи.
  Лесно се оправихме и стигнахме много на време.
  На входа–проверката. Мъжът ми мрази да го проверяват, чувства се унизен ли, какво ли, ужас!Т'ва летища, супери са му кошмар.(Бръсне се преди да ходи да пазарува, да не го мислят продавачките за циганин и да го проверяват, пазаруваме с карта и ние си маркираме продуктите).Аз пък когато съм в напрежение, забравям езика и нищичко не разбирам(ни приема, ни предава).В мене плакатите, един термос с кафе, (абсолютно забранен), чантата ми натъпкана със сладкиши, бонбони, цигари, ....В него–1 шише вода.Естествено, мене ме хващат карабиниерите, а него тези, които си проверяват билетите(цивилни).Чувам го как не си дава капачката на водата, обръщам се и показвам един среден пръст надолу(демек, така ще я запушим), а той ми вика „Дано в чантата ти няма мръсни гащи!“(Бях скрила 2 запалки в мръсните гащи , като се връщахме от Япония.В Токио видяха едната и вадих чифт по чифт гащи (миризливи), за да им я дам.Другата оцеля до Пекин. Там българо–китайската дружба не проработи и вадих пак.Бяхме с различни билети, за по евтино и не ни прехвърляха багажа автоматично).
  Показвам първо плаката с БГ Мамма, те четат итал. текст, казвам, че другото е същото на бълг. и те доволни, че разбират и чужди езици, одобряват.( Това им е мъката на италианците,ако случайно знаят 5 думи на чужд език са много горди и гледат да го демонстрират.)
  Вторият плакат е явно нетолерантен и аз си глътвам граматиката.Мъжът ми вече минал, се прави, че не ме познава, ама аз си знам, че в труден момент ще удари едно рамо.
Оххх, трябва да изконсултирам тук един и ще продължа.

# 554
Та...вторият плакат.(Първите предавания, които гледах по итал. тв бяха коментари на мачове, без да показват мачовете.Наредили се .т.нар. опинионисти, местят го от едини  в другия крачол и ръсят от простотия нагоре.Ама по-големи простаци отколкото в коя да е бълг. кръчма, а ги дават по тв.А аз уча италиански от т ях.)
  Стягам се аз и в стил Корно и Круделли (сетте голд) започвам да ръся жаргони, искайки да докажа, че може и да не е толерантно, ама е позволено.Съжалявам, че на бълг. не мога да предам смисъла, ама от сорта.DAIIIII!!(Дай, давайте), ANDIAMO RAGAZZIIIIIII! 3-0, a casa (3–0, в къщи) аи още по големи простотии. На всичкото отгоре съм викала и съм подражавала на простаците от тв.От другата страна, чули мила, родна, близка до душата им реч се събират зяпачи(мъжа ми разконспириран, искат да им преведе плаката), един карабиниер услужливо го придържа и показва.А аз стигам с превода до рома....Казвам какво означава, но пак да замажа,искам да кажа, че става дума за малко ром в кафето(il caffè corretto).Да, да!Ама нали и аз нося кафе, върви да доказваш, че нямаш сестра.Аз сестра наистина нямама, ама в кафето ми има малко бренди, само за отскок.Тез" като се опулиха и сочат кафето, аз зацепих какво съм казала и почвам да обяснявам, че ми се налага по медицински причини, че имам ниско кръвно (вярно е) и че мога да покажа документ(това пък не знам кака ми дойде).Не знам и защо си помислих, че може да се съмняват за дрога в термоса и отваряки го си наливам кафе, тържествено и ритуално отпивам яка глътка и правя някаква супер доволна и олигофренска физиономия.
Карабиниерите се заливат от смях и викат : M....mmmm! Buono, buono!и преглъщат .Двама , трима от зяпачите изръкопляскват и....ме пускат. С абсолютно забранения термос с кафе, с признат и доказан алкохол в него(аз в един момент го бях и прежалила), с двата плаката.Винтерес на истината други такива плакати в залата нямаше.Имаше един с някакво кубинско име, предварително сложен там, после на някакви хвърчащи листи , се опитаха да напишат нещо, ама излезе нищо. И така, първи етап приключен!!!

Общи условия

Активация на акаунт