Бродирана красота - Гоблени 77

• 130 162
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
  • ГОре на черешата...
Сиссак, благодаря  bouquet! Да разбирам ли, че Аида 1,60 ширина - 1м дължина е 10лв Rolling Eyes? И никъде не виждам някакви телефони за поръчка?

# 586
  • София
И никъде не виждам някакви телефони за поръчка?

Телефоните са в раздел "Поръчка"

# 587
  • ГОре на черешата...
Деси, благодаря  bouquet!
Обаче вече имам панама - отбих се случайно в магазина за гоблени и О! Изненада - имаше унгарската, 12 лв метъра та си взех, дето ще поръчвам и ще чакам доставката...

# 588
  • София
Goody много елегантна голотия  Peace
От мен два броя вече с рамки

# 589
бадемsmile3501 страхотни са   bouquet .

Goody , тая голотийка много ме кефи  Flutter .

# 590
  • ГОре на черешата...
Момичета, имам въпрос - инсталирах си програмата ПМ, но се оказа, че мастилото на принтера ми е свършило. По какъв начин мога да си прехвърля схемите на флашката и да отида да си ги принтирам в Офис 1, например Rolling Eyes?

# 591
  • Атлантис, Галактика Пегас
Доколкото знам от моя опит трябва да има качена програма на другия компютър за да распечатиш снимка от РМ.

# 592
  • ГОре на черешата...
И аз мисля така, но не съм убедена, че там ще я имат...освен да сядам с лист и молив и да почвам да прерисувам ooooh!...

# 593
  • Стара Загора
Може да ги преобразуваш в jpg. и така ще могат да ти ги разпечатат. Това става от File --> Export to grapics files.

# 594
  • ГОре на черешата...
Благодаря, Астера, златна си Heart Eyes!

Упс, само първия стана, останалите зациклиха. Защо ли newsm78?

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 13:23 от mari_eta

# 595
 Мисля, че в jpg не е много удачно, защото ти дава схемата в една картинка с огромен размер.После трябва да се реже с др.програма, за да се увеличат символите.
 Инсталирай си програмата cute pdf

http://www.cutepdf.com/

Имитира принтер.Така, като си нагласиш нещата в ПМ и пуснеш на печат през тази програмка (дава ти я в принтери като виртуален принтер) , желаната схема ще се прехвърли в pdf формат.След това качваш на флашката и заминаваш.

# 596
това може и с word да се направи и той конвертира в пдф по същия начин

# 597
  • ГОре на черешата...
Сисак, благодаря, справих се  bouquet!
Да благодаря и на Бачийска тук за предоставените схеми  bouquet!
Залавям се за работа и съм сигурна съм, че коледните ми подаръци ще зарадват много моите близки Peace!

# 598
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Извинявам се на mari_eta, че чак сега си погледнах компютъра- бях в обедна почивка, която включваше една пилешка супа, мляко с ориз и две чаши страхотно червено домашно вино.  Crazy Кажете ми, как човек сега да работи, да разнася цифри и да сравнява ведомости.  newsm78 Но се радвам на mari_eta, че се е справила и без моя помощ. Йероглифите се шият много приятно - аз едно го шиех за три, максимум четири вечери.
Имам въпрос - гоблена "Трявна" предлага ли се от някоя друга фирма освен от "Милена стил"? И евентуално отзиви и цени.

# 599
  • ГОре на черешата...
Ухаааа, страхотен обяд Crazy!
Още веднъж - благодаря   bouquet - аз ще ги разделя, т.е ще ги шия за подаръчета отделно, че няма да успея всичките. Времето ми е ограничено, а искам да зарадвам повече хора.

Общи условия

Активация на акаунт