Бродирана красота - Гоблени 77

• 130 242
  • 731
  •   1
Отговори
# 345
  • София
това трябва да стане

нямам ключ и конците ги избирам "на око"  Blush
darinaia за гордост си е тази колекция  Peace

# 346
Момичета , това на 28 каунт ли панама трябва да се шие ? Thinking

Аз имам само 14 ка аида вкъщи , и българска също но също 14.  Confused и не ми се чака понеделника ... Mr. Green
Кой го беше шил , на каква панама , знам че някой го показваше , много красиво беше станало , и много ми хареса  Heart Eyes  Simple Smile

п.п  с кръстчета ли се шие?

# 347
да, на 28 каунт го дават. не съм го шила

# 348
Джи, и това също ли ? и то е на Вервако ...   Simple Smile

# 349
Джи, и това също ли ? и то е на Вервако ...   Simple Smile

ми дай ключа де

# 350

Аз имам само 14 ка аида вкъщи , и българска също но също 14.  Confused и не ми се чака понеделника ... Mr. Green
Кой го беше шил , на каква панама , знам че някой го показваше , много красиво беше станало , и много ми хареса  Heart Eyes  Simple Smile

п.п  с кръстчета ли се шие?

Доколкото имам спомени беше го шила Кетри /а май и МарулкаThinking и ако не се лъжа беше на 18-ска с една нишка!  Peace И да с кръстчета!  Wink

# 351
Здравейте момичета,
да се включа и аз с няколко наскоро ушити гоблени!
Извинявам се за лошите снимки, но са правени с телефон Satisfied

Това вече е подарено на едно бебе 
А на това остана фона да ушия

# 352
Здравейте, много често ви чета и ми е много инересно, а сега имама нужда от малко помощ от вас. Искам да ушия 3 гоблена за стълби, да вървят по диагонал на нивото на очите, дано се сещате, което означава, че трябва да са с еднакви размери. Проблема е, че колкото и да се ровя не намирам такива гоблени, а и темата искам да бъде животни и цветя или може и друго стига да ми хареса.
Ще съм благодарна на всякакви идей.

# 353
съвсем наскоро даваха триптихи момичетата. загледай се, може да ти хареса нещо  Peace

# 354
Джи, и това също ли ? и то е на Вервако ...   Simple Smile

ми дай ключа де
не пише за панамата ...

Това също ми харесва , но дали ще мога да го направя до декември като все не ми остава време да седна с иглата , а доста сложности и доста разяснения има за контурите , детайлите ...
и също не виждам къде пише каква трябва да е панамата  Embarassed

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 23:34 от Мимито & Светла

# 355
 Мимито & Светла , аз го ших това бебе на бяла Аида 14 с две нишки кръстче.Стана много сполучливо.

# 356
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
оли грации...

п.п  с кръстчета ли се шие?

миме, 28 през нишка си е 14 Simple Smile Simple Smile давай смело;
 за другото, виж колко бода са и колко инча е готово и така си сметни на какъв каунт е  Hug (формулата е бодове разделени на размер в инчове Simple Smile )
пердооно, жеравите са върха  Hug
мамавики, в гоблените ком има цяла тема за стълби, ще опитам да я намеря. а много и много малки няма ли да стане? замислям нещо такова за коридора към банята  Blush имаше едни голи грации... но те са към банята все пак.

# 357
миме, 28 през нишка си е 14 Simple Smile Simple Smile давай смело;
 за другото, виж колко бода са и колко инча е готово и така си сметни на какъв каунт е  Hug (формулата е бодове разделени на размер в инчове Simple Smile )

Мимито & Светла , аз го ших това бебе на бяла Аида 14 с две нишки кръстче.Стана много сполучливо.

точно това гледах преди време , но не се сещах кой го показа  Peace
 Благодаря ви , момичета , знам си аз че като питам , вие сте насреща  Hug

# 358
Страхотни красоти сте показали пак. Аз редовно ви чета, но сега се разписвам и с готови неща.

И  още един:

Здравей, страхотни гоблени . Интересуват ме лъвовете , на кого е комплектовката?

# 359
Джо Бързия прочетох цялата тема, но не намерих нищо, ако може линк. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт