Бродирана красота - Гоблени 77

• 130 230
  • 731
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Не ми се иска да го ламинирам, по-скоро да сложа някакъв подобен материал само отпред  Thinking

-=Деси=- а знаеш ли къде предлагат такива олекотени рамки? Предполагам, че е пластмаса, pvc?
Там където питах ми предложиха дървена и цената ми се стори доста висока - към 130лв излизаше  Rolling Eyes

# 421
  • София
Не ми се иска да го ламинирам, по-скоро да сложа някакъв подобен материал само отпред  Thinking

-=Деси=- а знаеш ли къде предлагат такива олекотени рамки? Предполагам, че е пластмаса, pvc?
Там където питах ми предложиха дървена и цената ми се стори доста висока - към 130лв излизаше  Rolling Eyes

Не, само съм чувала за тях, но тук изникна някаква фирма, ако искаш - разгледай сайта. Предполагам, че "олекотени" се наричат тези от пластмаса или алуминий. А онова стъкло се нарича Плексиглас (погледни в раздел "Услуги")  Hug

http://www.vaninabg.com/Main

# 422
  • София
Много благодаря   bouquet

# 423
виждала съм едни като пластмасови фолиа за такива неща. залепва се за плата директно и са меки, подвижни

# 424
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria

Да покажа завършените снощи йероглифи .

# 425
  • Атлантис, Галактика Пегас

Да почерпя. Момичета днес празнувам 20 години семеен живот.  Embarassed Crazy Flutter

# 426

Да почерпя. Момичета днес празнувам 20 години семеен живот.  Embarassed Crazy Flutter

Честито!!!
Още 100 години щастлив семеен живот ти желая!
Наздраве!

# 427
Kordelia, да сте живи и здрави! Много години още да се слушате и уважавате! Браво!   bouquet

# 428
  • Варна
Kordelia  този огнен букет е за тебе и още много по 20г, да празнувате заедно Ви пожелавам,   ba4iiska   йероглифите си ги направила страхотно,Много са красиви,

# 429
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Аууу, големи красоти има на последните две странички. Да продължавате все така да ми радвате очите.
Аз в последно време само ви наблюдавам, че нещо ме напусна музата за шиене, но се надявам със зимата да дойде и музата!
Честито на празнуващите!
  bouquet

# 430
  • край Дунав
  bouquet Корделия! Още поне 5 пъти по толкоз и все щастливи да сте!
 Grinning....уцелила си ми питието.....

# 431
  • София
Корделия, ЧЕСТИТО! Да сте живи, здрави и щастливи още дъъъълги години    Hug

ba4iiska, разкошно са станали!   bouquet

# 432
Kordelia, честит празник!Много семейно щастие и разбирателство  bouquet

# 433
  • София
Kordelia,  още дълги години да сте щастливи и заедно   bouquet
ba4iiska, много са красиви,  а с надписите на български са и оригинални  Peace
От мен пак етап  Blush .  Хич не си падам по религиозните гоблени (този ми е първи), но онзи ден случайно го видях и просто трябваше да го ушия. Не знам, с какво ме грабна, посвещавам му всяка свободна минутка.

# 434
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Влизам в темичката ви с молба за помощ.

Уших това за детската стая:
http://media.snimka.bg/7420/021095327.jpg

Според вас удачно ли е да го поставя само в паспарту? Ако се сложи в рамка ми се струва, че ще стане много тежко предвид размера  newsm78 Не ми се иска да слагам и стъкло, а нещо по леко, което все пак да предпазва от прах  Thinking.

подший го отстрани със сатинирана лентичка, сложи му летвички горе и долу и "качка" може и с фльонга  Mr. Green ако иска малката дама. така ще може да си отбелязвате до къде сте стигнали  Hug

Общи условия

Активация на акаунт