Бродирана красота - Гоблени 77

• 130 133
  • 731
  •   1
Отговори
# 675

Аз току що си взех яйчицата, бързам да се похваля

http://desiavalon.snimka.bg/tapestries/gobleni.481187.21357397

easter хубавички ще станат  Simple Smile
Те с рамчици ли вървят в комплекта , или просто така са на картинката изобразени  Whistling

# 676
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Mr. Green рамкираната голотия Laughing

коледната манифактура продължава  Heart Eyes
може ли ключа на тази красива голотия  Grinning

знаците са: '' - 317 или 413; $ - 318; % - 762; & - бял; фон - черен.
 Hug успех

# 677
Момичета имате ли информация каква е продажната цена на гоблените? Има ли значние дали е 1:1 или 1:4. Гобленов бод ли са или кръстчета. За мен това е хоби , предполагам , че и на повечето от вас и досега не ме е интересувало . Но в момента искат да закупят гоблен на майка ми и тя жената не знае какво да каже.

# 678
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Момичета имате ли информация каква е продажната цена на гоблените? Има ли значние дали е 1:1 или 1:4. Гобленов бод ли са или кръстчета. За мен това е хоби , предполагам , че и на повечето от вас и досега не ме е интересувало . Но в момента искат да закупят гоблен на майка ми и тя жената не знае какво да каже.

Не знам да има утвърден ценоразпис. Да си каже цена и ако им хареса готово, ако не - да се договарят.

# 679

Не знам да има утвърден ценоразпис. Да си каже цена и ако им хареса готово, ако не - да се договарят.

ако не им хареса ги прати при мен  Mr. Green

# 680
  • София
 easter хубавички ще станат  Simple Smile
Те с рамчици ли вървят в комплекта , или просто така са на картинката изобразени  Whistling

Мерси, дано  Hug Не, няма рамка, в комплекта има само панама, конци, схема, игла и инструкция. Всъщност, това е личен жест от "Солария", яйчицата не се предлагат тук, дори инструкцията е на руски  Simple Smile Честно казано, не бях обърнала внимание, че има рамчица, но много ми харесва като вариант, живот и здраве - точно така ще си ги оформя

Лилия, на теб кое ти трябва - черно-бялото или сепията?

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 22:30 от -=Деси=-

# 681
Деси, за Лилия незнам, но аз Praynig бих искала схемата на сепията (ако някой може да я конвертира в нещо по-лесно четимо не РМ)! Hug

# 682
Mr. Green рамкираната голотия Laughing

коледната манифактура продължава  Heart Eyes
може ли ключа на тази красива голотия  Grinning

знаците са: '' - 317 или 413; $ - 318; % - 762; & - бял; фон - черен.
 Hug успех
Благодаря това за ДМС става въпрос нали?

# 683
Днес показах на колежките коледните картички и някои от тях веднага пожелаха да си купят. Обаче никога досега не съм продавала нещо изработено от мен и не съм мислила, че от това ми увлечение мога да спечеля някой лев. Въпросът ми е според вас колко може да струва една коледна картичка

# 684
 Според мен от 2 до 5 лв.Лично за мен, въпреки, че знам колко труд се влага, 5 лв. са ми много.Ако трябва да си купя бродирана коледна картичка, една цена от 2.50 лв. ще ме удовлетвори.
 Това обаче си е мое мнение, като изхождам от моите доходи.

# 685
  • София
Лилия, ето тук е сепията http://dump.ru/file/4780170 . Обаче като свалиш папката и я отвориш, ще бръкнеш в папката "Если однажды", мисля че там са правилните символи.

Делфинче, за съжаление не съм способна до го конвертирам в нещо друго, някой трябва да помогне

Sunrice, виж тук http://e-levron.com/?lang=bg&r=scstore/t429 Под всеки гоблен има цена, поне в този сайт ги предлагат на такава цена. Потърси този на майка ти, дано го има и поне да се ориентирате за цената. Някъде бях гледала и още един сайт, но сега не мога да се сетя кой беше. Ето и няколко на Вилер http://wiehler-gobelin.hit.bg/aioiae_aiaeaie.html

rosirai, аз мисля, че трябва да е над 5 лева, все пак си вложила доста труд в това.

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 12:18 от -=Деси=-

# 686
съгласна съм че трябва да е над 5 лева, обаче хората не могат да си го позволят. така че ако искаш да ги продадеш, трябва да се съобразиш с това. или питай колко са готови да платят и намерете средата  Peace

# 687
В ибей, вземете ето тези картички примерно - 8 картички за 6 лири + 2.25 лири доставката - като ги обърнеш в левове и разделиш на 8 (бр.картички) идва по 2.45 лв.Така че си сверете часовниците и хич не ги мислете тези космически цени от по 5 лв., че и нагоре  #Crazy
Все пак няма да се купи една картичка.....Хората искат да поздравят с нещо оригинално няколко свои приятели все пак.

http://cgi.ebay.co.uk/8-x-CHRISTMAS-COLLECTION-SET-2-CROSS-STITC … sh=item19bffcbe50

А ето това например, излиза за около 13 лв. А е с размери 19 x 14 см. И си пристига с рамката.Сами може да си направите сметката, колко струва рамката и колко труда.Като си махнете и 2.40 лири доставка........

http://cgi.ebay.co.uk/CROSS-STITCH-FINISHED-COMPLETED-CHRISTMAS- … sh=item255e672826

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 12:42 от sissak

# 688
  • София
В ибей, вземете ето тези картички примерно - 8 картички за 6 лири + 2.25 лири доставката - като ги обърнеш в левове и разделиш на 8 (бр.картички) идва по 2.45 лв.Така че си сверете часовниците и хич не ги мислете тези космически цени от по 5 лв., че и нагоре  #Crazy
Все пак няма да се купи една картичка.....Хората искат да поздравят с нещо оригинално няколко свои приятели все пак.

По тази логика, ако продаваш картичката по 2,50, печелиш само 5 стотинки  Wink А тук не включваш и труда, който се влага във всяка картичка  Hug Лично аз бих подарила избродирана картичка само на човек, който наистина ще я оцени, а няма да я приеме като поредната честитка за някой празник  Hug

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 13:05 от -=Деси=-

# 689
съгласна съм  с Деси, тя една обикновена картичка в Офис лан е 2-3лв, а тук само разходите са толкова. Ами труда и печалбата?

Общи условия

Активация на акаунт