промени в приема за СМГ

• 92 439
  • 935
  •   1
Отговори
# 555
там наблизо май няма свестни кафенета

# 556
  • гр. София
Подкрепям идеята на te_dda за форумска среща, но нека това да стане след неделя, защото ние не сме тук за уикенда!!! А и нали децата ни ще са съученици (дай боже), затова трябва да се запознаем и да продължим да обсъждаме всичко, което ни вълнува!!!!!  jumpuu

# 557

Зависи какво значи "наблизо". Има едно много готино кафе (Cafe de Paris) на Сливница, близо до ъгъла с Раковски.
Мда. И един много хубав китайски ресторант на ул. Искър.  newsm53

# 558
е, то идеята да се запознаем по принцип няма общо с това да съчетаем запознаването с висенето пред стената на плача:)))).. хайде да направим списък...после ще се разберме кога да отидем....чудя се утре в колко ли ще затворят училището, та да отидем час преди това...ако пък искате за п о-сигурно да отидем в неделя в 10.....ама незнам на кой герой ще му издържат нервите да не провери утре към 14 часа....така че по-добре да рискуваме да не са изнесени резултатите и да се видим, отколкото да се окаже,че предния ден всички самостоятелно сме ги проверили на място и срещата се обезмисля.....ще носим и разпечатан рейтинга и докато  пием кафе ще нанасяме....ще е егати емоцията !!! пък  и кумчовълчо ще разбутва тълпата пред таблото, вместо като непознати да ни избутва и нас Simple Smile))))))))))

пс: има наблизо хубаво кафе със сепарета- точно като за нашата компания !!! що съботни вутрини се висеше там:))))

# 559

Зависи какво значи "наблизо". Има едно много готино кафе (Cafe de Paris) на Сливница, близо до ъгъла с Раковски.
Мда. И един много хубав китайски ресторант на ул. Искър.  newsm53
абе ние да се съберем- на улицата няма да останем  Joy Joy..нарочно не искам тук във форума да обсъждаме мястото на кафепиенето.....както и часа, в който ще сме на стената на плача...за тази цел ще се разберем на лични.....дайте да направим списък..и 4-5 ма да се съберем пак ще е емоция ! аз съм за !!

# 560
# 561

ти само ела,  пък ще ти намерим кафеджийница по вкуса Grinning Grinning

# 562
Подкрепям идеята на te_dda за форумска среща, но нека това да стане след неделя, защото ние не сме тук за уикенда!!! А и нали децата ни ще са съученици (дай боже), затова трябва да се запознаем и да продължим да обсъждаме всичко, което ни вълнува!!!!!  jumpuu
е, това може да стане и в деня на записването, но това е отделно нещо....както каза кумчовълчо, смешно е да сЕ буртаме и плюваме на стената на плача без  да знаем кои сме....пък и емоцията от резултатите и това да ги нанесем наръка заедно за един час докато пием кафе и да направим горе долу класирането, си е несравнима !!! ИНАЧЕ -С  УДОВОЛСТВИЕ !!

# 563
Пишете и мен. Peace
Мисля си обаче, ако изнесат резултатите след 14 ч.,както казват, едва ли ще ги изнесат на минутата. Та по-добре ще е да се съберем към 15 ч. за по-сигурно. Важното е да знаем до колко ще е отворено СМГ все пак де... Rolling Eyes

# 564
Аз така или иначе работя на Сточна гара - ще отида сутринта след 10 и ще проверя с охраната до колко ще е отворено и знае ли нещо за изнаяне на резултати.
На втория въпрос от сега го виждам човечеца как вдига рамене, ама поне за часа на заключване трябва да знае.  Simple Smile

# 565
  • София
Няма да съм в София, но се надявам да успеете да снимате и качите резултатите. Малко остана!  Praynig

# 566
Аз така или иначе работя на Сточна гара - ще отида сутринта след 10 и ще проверя с охраната до колко ще е отворено и знае ли нещо за изнаяне на резултати.
На втория въпрос от сега го виждам човечеца как вдига рамене, ама поне за часа на заключване трябва да знае.  Simple Smile
Идеално!  Hug
 Ако пък утре ти кажат, че ако не в събота, то в неделя със сигурност ще бъдат изнесени, няма ли да е по-добре да се съберем в неделя?  newsm78
 Но ти ще пишеш и тогава ще решим.

# 567
лейди, на мен лично няма да ми издържат нервите и аз съм решена утре да отида към 2, като  преди това естесвено ще хвърля поглед да видя кумчовълчо какво е разучил.....така че който иска да се видим утре по обед да казва:)

# 568
лейди, на мен лично няма да ми издържат нервите и аз съм решена утре да отида към 2, като  преди това естесвено ще хвърля поглед да видя кумчовълчо какво е разучил.....така че който иска да се видим утре по обед да казва:)
Аз съм за! Peace Но какво имаш в предвид по обед - преди 2 или около 2?

# 569
  • София
Извинете, но аз не разбрах от къде се взе този час 14.00 за утре? Някой се е обаждал в СМГ и е питал или ....

Общи условия

Активация на акаунт