промени в приема за СМГ

• 91 484
  • 935
  •   1
Отговори
# 690
  • гр. София
Здравейте, приятели!!!! Току що се прибрахме от планината и веднага отворих темата от форума!!! С вълнение прочетох всичко, което сте споделили и въпреки, че все още няма резултати, благодаря ви, че заедно споделяме вълненията си!!! Видях, че има нови попълнения от родители, които са не толкова съпричастни и доста груби, но си мисля, че не трябва да публикуват, ако не са позитивни и нека не развалят добрия тон във темата!!! Съжалявам много, че информацията за събота не се потвърди, но явно СМГ са решили да изчакат понеделник и да ни оставят сами във вълненията си!!!!! Поздрави за Кумчо Вълчо!!! Неговото чувство за хумор много разведрява темата!!!!!! Аз подкрепям идеята за среща!!! Пишете на лични, ако вече сте се уговорили!!!! Стискам палци на нашите деца!!!!! Дано да успеят да прескочат летвата - без значение дали ще е 65, 70 или 80 точки!!!!!!!

# 691
Тази тема се изроди в ... някакъв тип отчетна пълна с драми, шеги, закачки, спам и флуд ...
Ще я оставя отворена докато излязат резултатите и после - ключ.
Догодина пак.

# 692
  • София
И все пак, ако някой успее да снима и качи резултатите, ще съм много благодарна, защото не сме в София и общо взето доста разчитам на това.

# 693
Не сме се разбирали нищо (поне доколкото зная), а и аз ще се включа в срещата. Давайте предложения за време и място и да се разбираме

# 694
.Ели., благодаря за търпението. Ти и сега може да поразчистиш.

# 695
  • София
... Видях, че има нови попълнения от родители, които са не толкова съпричастни и доста груби, но си мисля, че не трябва да публикуват, ако не са позитивни и нека не развалят добрия тон във темата!!!
Уважаем Елемент, ако се позагледаш в темата отпреди две години назад ще установиш, че новата си ти!
А простотията си е ваш патент.

# 696
  • гр. София
В САЙТА НА СМГ Е КАЧЕНА СЛЕДНАТА ИНФОРМАЦИЯ:

Показване работите на родителите на участниците в математическото състезание "Откриване на млади таланти"  ще става в стая 102 на СМГ по следния график:

на 04.07. 2011г.- от 14.00 до 18.00ч.

на 05.07.2011г.-от 09.00 до 11.30ч.

на 06.07.2011г.-от 09.00 до 12.00ч.

# 697
  • гр. София
dimma, мисля, че няма значение кой от кога е в темата - важни са първите седем години!!!!

# 698
  • София
Ето тук съм напълно съгласна с теб.
А информацията, която си качила... вече някой го е направил преди теб 1-2 страници по-нагоре.

# 699
А информацията, която си качила... вече някой го е направил преди теб 1-2 страници по-нагоре.
Чукча не читатель, чукча писатель. Laughing

# 700
  • Sofia
Хора , не изтрещявайте  Hug.
 Сега ще дойде 9 ч. на 04.07. и ще разберете всичко. Истината е , че каквито и да са резултатите - децата ви ще имант 2 шанс след 3 год.
 В 7 клас втори шанс няма! Така че - горе главите , независимо от резултатите  Hug.
 Стискам ви палци утре всички да сте щастливи!
 Успех   bouquet.
 И сори за спама  Hug.

# 701
Не мога да се въздържа и да не кажа - какво пък ви попречи този татко с никнейм "Кумчо Вълчо" ?! Той е един от най-позитивните хора тук. Цяло щастие е за семейството му, че си има такъв баща - весел, добър, загрижен...
Честно казано, нашето момче едва ли ще го приемат, но с удоволствие чета тези дни вашите коментари и ви се радвам колко е съпричастен българският родител. И не обръщайте внимание на подмятания от сорта "тайно общество" и т.н.
Успехи на всички деца утре и отсега нататък в математиката - велика наука, основа на живота и на много важни професии !!!

Една баба

# 702
Не мога да се въздържа и да не кажа - какво пък ви попречи този татко с никнейм "Кумчо Вълчо" ?! Той е един от най-позитивните хора тук. Цяло щастие е за семейството му, че си има такъв баща - весел, добър, загрижен...
Честно казано, нашето момче едва ли ще го приемат, но с удоволствие чета тези дни вашите коментари и ви се радвам колко е съпричастен българският родител. И не обръщайте внимание на подмятания от сорта "тайно общество" и т.н.
Успехи на всички деца утре и отсега нататък в математиката - велика наука, основа на живота и на много важни професии !!!

Една баба
Понеже цитата "тайно общество" вероятно е от един от моите постове, няма как да не напиша нещо... Защо продължавате да сте злонамерени към всички, които не са писали в този форум преди?! На сумати места срещнах какво ли не за децата "извънфорумци", като че те са нещо по-зле... И това не са подмятания, уважаема госпожо

# 703
Успех на всички утре!

# 704
И от мен успех на дечицата ни !

Общи условия

Активация на акаунт