промени в приема за СМГ

• 92 496
  • 935
  •   1
Отговори
# 435
Може и интеграли да включат..

Цитат
най-малкото защото трябва да знае пермутации

момичета,разсмяхте ме в тази тъжна вечер Laughing Laughing  bouquet
Ами какво ни остава , няма да ревем я Simple Smile Трябва да се оцелее до неделя  Laughing

# 436
te dda, май си права за курса от 3 клас с оглед на това, че от тази година за класирането се включват и състезанията, които се провеждат още в началото на 4 клас. Иначе, поне по отношение на моите деца тактиката ми винаги е била да не ги "пренавивам" и надъхвам за победа преди състезания, защото опитът ми показва, че тогава обикновено има обратен ефект... Но и това си е до дете и темперамент Peace

Както и да е, успех ви пожелавам и дано да се похвалите след няколко дни Hug

много си права, за съжаление....и аз го установих, но от лош опит....но иначе как да мотивираш детето да работи самостоятелно почти ежедневно?преди 2 страници писах същото, че ако действаме към децата като мама божка към бекъма, няма как да постигнат каквото и да е...

# 437
  • София
Тези дни /с изключение на днес /съм правила, какви ли не „екселски пируети”  с рейтинг и резултати от пробни изпити. Вземайки в предвид така спрягания за най-труден до момента пробен изпит  от м. февруари  и  отчитайки неяваването на него на децата с устойчиво добри  резултати в другите пробни изпити/или неявили се на нито един, но със сравнително висок рейтинг отново си  потвърдих първоначалната ми прогноза, че „балът” ще падне до 74т. От както си и повярвах ми е екстра...”вече ям, вече спя”  smile3524  
...ако искат и през  септември да ги изкарат тези резултати.  smile3533

# 438
Тези дни /с изключение на днес /съм правила, какви ли не „екселски пируети”  с рейтинг и резултати от пробни изпити. Вземайки в предвид така спрягания за най-труден до момента пробен изпит  от м. февруари  и  отчитайки неяваването на него на децата с устойчиво добри  резултати в другите пробни изпити/или неявили се на нито един, но със сравнително висок рейтинг отново си  потвърдих първоначалната ми прогноза, че „балът” ще падне до 74т. От както си и повярвах ми е екстра...”вече ям, вече спя”  smile3524  

Лягам си и аз спокоен...  newsm08

# 439
айдееее Laughing Laughing Laughing Laughing...почна да поутихва мъката май Simple Smile)))
ама имаше и един такъв виц, дано не съм права,ама..
"- сине, и айде, на сутринта да пием блага ракия !!
-дано, дано, ама надали" Simple Smile)))))))))))

# 440
Може да се позабавляваме да залагаме за бала. Много ми харесва числото 74 т., но аз виждам бал 86 т. ( смятам 28.2+ 30).
Дано не съм права и друг да е октоподът Паул.

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 07:02 от viavia

# 441
Хайде на залозите !
Да се позабавляваме ... една неангажираща прогноза и от мен ..
Приемат 112 , от тях има около 5-10 деца приети от олимпиади , така че да гледаме децата с бал от 27 нагоре. При тях има сравнително постоянство.
Минимума на тези деца е 16-17 точки на теста + 9-10 точки на модул 2 ,
което СПОРЕД МЕН прави минимален бал за децата с рейтинг >= 27  от  77-78 точки.
Има и още фактори .. но това е минимума, с който ще ориемат според мен  - 77 точки

# 442
  • София
Ехаааааааа, как не влязох в нета снощи, за да спя поне една вечер спокойна и аз!!!!!!!

# 443

Приемат 112 , от тях има около 5-10 деца приети от олимпиади ,

Да бе, 5 - 10. Да беше казала 2-3 щеше да си по-близо до истината.

# 444

2 са децата  - 1 от ЕК и 1 от Роман Хайнацки, на другите две състезания мисля че 1то място не беше от София (зимни и Шумен, поправете ме ако греша).

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 08:54 от peppia

# 445
По повод подготовката, като чета излиза, че болшинството се готвите от трети клас.
В една друга тема се дивях как, освен курсовете, майки разхождат децата си като мечки през седмица по турнири в различните краища на България, но и подготовка за изпит и курсове от 3-ти клас, по мое мнение май е малко множко. Не мога да кажа, че не сме от амбициозните родители, но често се опитваме да не забравяме, че децата ни са си деца!
Късмет на всички деца!

# 446
...Има и още фактори .. но това е минимума, с който ще ориемат според мен  - 77 точки

Аз пък, понеже също съм за 77 точки, ще заложа на 78 - да има все пак разлика с теб  Wink

# 447
Аз все пак мисля, че няма да падне под 80, защото  при рейтинг 27-28 точки и резултат на теста 16-18 точки означава, че само 3-4 точки от описателните ще е достатъчен за достигане на 80-82 бал...пък който е успял да направи 18 на теста, все си мисля, че ще е написал нещичко вярно и на втори модул... Confused

# 448

Мисля , че приемат не само 1-то място , а под първенци рабират 1-3 място .
Знам за едно дете дето е прието без изпит , което е 2-ро на олимпиада.

така, че наистина броят  на децата е поне 5, като зависи от това дали например децата от провинцията ще дойдат в София.

# 449
  • София

2 са децата  - 1 от ЕК и 1 от Роман Хайнацки, на другите две състезания мисля че 1то място не беше от София (зимни и Шумен, поправете ме ако греша).

В Шумен победител е едно дете от София, мисля

Общи условия

Активация на акаунт