промени в приема за СМГ

• 92 424
  • 935
  •   1
Отговори
# 570
Днес в 18 часа охранителят каза, че ще изнесат резултатите на 4-ти. Не гарантирам, че охраната е достоверен източник.
Пишете ми на лични за кое кафене сте се договорили.

# 571
Тъкмо вече си мислех , че само още една нощ ще си чакаме резултатите а сега - 4-ти.  Sad

# 572
Пълна депресия Sad
Обаче охраната според мен едва ли има точна информация, това е старата информация от това което разлепиха преди на таблото.
Ето с още 3 съвсем дребни корекции(в зелено) от анонимката ни майка :http://ermena.com/SMG_4klas_rating_2011_corrected_last.xls

# 573
Ами остава утре да проверим - ако не понеделник. не ми се вярва в неделя нещо да се случи  ooooh!

# 574
  • София
Според мен е логично да изнесат резултатите преди награждаването, т.е. ако не в събота, то поне в неделя (и без това в СМГ ще работят заради записването за курсовете), иначе хората от къде ще знаят кое дете ще се награждава, освен ако не им се обадят предварително само на тези, които са за награда!

Последна редакция: пт, 01 юли 2011, 21:06 от tufche

# 575
Здравейте, на всички.
Аз минах през СМГ то към 19.10 ч. и от охраната буквално ми се развика, че какво сме искали още като предадат децата и да знаем вече резултатите.
И на мен  каза същото че в Понеделник както е обявено в сайта . Каза , че преподавателите са там и проверяват в момента.
Не знам на кой вече да вярвам ама ми си иска вече да ги изнесат резултатите .
Дано да сте прави и поне в неделя вече да знаем.
Другото което каза е  ,че с събота и неделя до късно сте е отворено училището, защото ще има преподаватели. Това е от мен.

# 576
Значи аз да не се разкарвам утре да проверявам дали ще е отворено?
Може да мина профилактично...

# 577
Мисля, че ще е отворено сутринта, а аз все пак ще мина и следобед.

# 578
Оооо, аз следобяд ще мина поне два пъти. Така и така съм до 2 на работа, после ще взема малката от един рожден ден и после ще мина пак през СМГ.

# 579
Оооо, аз следобяд ще мина поне два пъти. Така и така съм до 2 на работа, после ще взема малката от един рожден ден и после ще мина пак през СМГ.
А какво става със срещата? Отлага ли се? Щеше да е чудесно да се съберем... Wink

# 580
И аз се включвам в срещата! Ще е чудесно да видим резултатите заедно, да си направим заедно класирането и да си изживеем заедно емоцията...дано да е положителна за всички ни...дано наистина утре да разберем...не ми се вярва информацията на охраната да е достоверна. Много логично ми звучи утре тайничко да ги разлепят...

# 581
  • гр. София
Последно -  разбрах, че днес арбитражна комисия е разглеждала спорните оценки (тези при които има разминаване между двамата проверяващи на задачите от модул 2). Казаха, че резултатите ще ги изнесат по графика (на 04) -макар, че това, което ми казаха за събота!!!!! ми се иска да е вярно!!!!!! Минималният бал за прием - 65-70 (ако източникът е достоверен)!!!! Ох, как ще дочакаме тези резултати!!!!!!

# 582
еми кажете какво да правим....ако искате утре към 14 -14.30 да се видим там...ако не са изнесли резултатите,  поне ще се запознаем, поклюкарим и ще си метнем една среща за другия ден пак...

# 583
нали тези псоледните рейтинги, с редакциите, включват само деца, записали се на състезанието ?

# 584
Определено не ми издържат нервите! Утре към 11 ще се обадя на нашият учител от курса и ще го питам кога ще ги изкарат и каквото ми каже, ще го споделя с вас. Иначе да се срещнем е прекрасно, но все пак е хубаво да е съчетано и с резултатите

Общи условия

Активация на акаунт