промени в приема за СМГ

• 92 410
  • 935
  •   1
Отговори
# 585
Определено не ми издържат нервите! Утре към 11 ще се обадя на нашият учител от курса и ще го питам кога ще ги изкарат и каквото ми каже, ще го споделя с вас. Иначе да се срещнем е прекрасно, но все пак е хубаво да е съчетано и с резултатите
newsm10.пиши като звъннеш....ще чакаме и кумчо вълчо....да не се разкарваме всички излишно...охраната сигурно вече ще е изтерясала от питащи едно и също.....

# 586
  • София
Последно -  разбрах, че днес арбитражна комисия е разглеждала спорните оценки (тези при които има разминаване между двамата проверяващи на задачите от модул 2). Казаха, че резултатите ще ги изнесат по графика (на 04) -макар, че това, което ми казаха за събота!!!!! ми се иска да е вярно!!!!!! Минималният бал за прием - 65-70 (ако източникът е достоверен)!!!! Ох, как ще дочакаме тези резултати!!!!!!

elementaK,може ли едно уточнение, дали съм разбрала правилно - като казвате минимален бал, включвате и рейтига,  или не?

# 587
Естествено, че става дума за резултат от теста + рейтинг. Иначе е абсурд при тези задачи минимума да е 32-33 точки (65 делено на 2).
За срещата... наистина ща е гот да нанесем заедно резултатите и да видим кой ще е вътре (въпреки, че при изнесените числа за минимален бал май на всички от форума децата ще са вътре), но няма как да уцелим кога ще ги изнесат - събота ли, неделя ли и т.н., без да имаме СУПЕР ДОСТОВЕРНА информация.
Аз си признавам - няма от къде да я взема. Не съм толкова близък с учителката от курса, която евентуално би знаела.

Така че, ако искате, в 14 ч. във фоайето на СМГ. Аз ще държа "Работническо дело" под ръка и ще седя на един крак, за да ме познаете.  newsm62

# 588
червен карамфил в лявата ръка  Wink и дано инфото за 65-70 е вярно

# 589
нали тези псоледните рейтинги, с редакциите, включват само деца, записали се на състезанието ?
Да Simple Smile Принципно е хубаво да вземете лаптоп с рейтинга, по-лесно ще е в ексела.
Аз уви няма да мога да дойда днес на срещата, но ще чакам информация да споделите дали е излязло , моля baby_neutral защото и за две други деца съм поела ангажимент.

Последна редакция: сб, 02 юли 2011, 08:37 от peppia

# 590
това за лаптопа е добра идея аз мога да взема

# 591
  • София
Естествено, че става дума за резултат от теста + рейтинг. Иначе е абсурд при тези задачи минимума да е 32-33 точки (65 делено на 2).

Уф, и на мен ми се иска да е така! Ама нисичък ми се вижда  newsm78
Но се радвам, че ако наистина е така всички форумски дечица влизат, а те наистина го заслужават!

# 592
Дано наистина да е така, защото според последния вариант на рейтинга ние сме след 100-но място и ЛЕКО се притесних. И май да - всички форумски деца ще влязат! Чакам да стане по-човешко време и ще звънна на нашия господин. Няма да чакам 11 и ще звъня към 10

# 593
babaadiiiii, ние ви водим с едно място  Laughing

Аз съм се заредил - лаптоп, фотоапарат, всичко е готово. Само ония мързели от СМГ дано наистина пуснат днес резултатите, а не чак мъндей.

# 594
А как ще носиш едновременно фотоапарата, лаптопа и вестника и ще пазиш равновесие на 1 крак? Laughing Надявам се да не закъснея, докато търся червени карамфили.

# 595
  • София
А как ще носиш едновременно фотоапарата, лаптопа и вестника и ще пазиш равновесие на 1 крак? Laughing Надявам се да не закъснея, докато търся червени карамфили.

Не съм сигурна кое ще е по-интересно. Въпросната гледка или резултатите Joy

# 596
Другото ми име е Факира Мити.   Laughing

Аз лесно ще седя на един крак, проблема е, че се съмнявам да има резултати. Някой не получи ли оше по-сигурна информация?

# 597
kumchowalcho, сигурно сте повече от едни гърди пред нас, но не това е най-важното. Предлагам всичките да са ВЪТРЕ, пък обещавам, че няма да придирям дали сме на 80-то или 112-то място... Rolling Eyes

# 598
  • София
Цитат

Уф, и на мен ми се иска да е така! Ама нисичък ми се вижда  
Но се радвам, че ако наистина е така всички форумски дечица влизат, а те наистина го заслужават!

Хм... и за мен, която до този момент дадох най-оптимистичния минимален бал от 74т. и то не само защото така съм си решила, а защото си правих бая “задълбочени анализчета”  65-70т.  Shocked ми се вижда нисичко.
Много ще се радвам да е наистина така, защото това значи, че по-голяма част от форумските деца са в първите 50!!!

Последна редакция: сб, 02 юли 2011, 09:31 от pipi

# 599
Здравейте , аз не издържах и звъннах още вчера на нашия учител от курса и той каза за вчера,че още проверяват  имало да проверят и такива на който има спорна оценка. До колкото разбрах Модул 2 се проверява по два пати за да се застраховат - ако има проблем се проверява и от друг учител. А имало и с еднакви оценки явно се опитват да са максимално точни.Каза ми , че не е на 100% сигурен ама май в понеделник ще ги изнесат, ама било по добре да се забавят и да е всичко наред.

Общи условия

Активация на акаунт