промени в приема за СМГ

• 91 450
  • 935
  •   1
Отговори
# 765
Поздравления за успехите на дечицата! Ще бъдем съученици - ние сме с 31.5 от изпита и 33 от рейтинга : общо 96.

# 766
Здравейте мами,

извинявам се, че нахлувам в темата, но се нуждая от помощ.

Поех ангажимент към приятелско дете да проверя резултата и да ги информирам спешно. Те са в Испания и с трепет очакват моето обаждане. Аз обаче не мога да се ориентирам  как се образува крайния бал, за да разбера има ли шанс детето.
От списъците тя има 17 т. общо от изпита. Какво друго се прибавя към тези точки, за да се образува крайния бал за класиране? И знае ли някой кога ще публикуват окончателните резултати от класирането?

Благодаря предварително! 

# 767
От списъците тя има 17 т. общо от изпита. Какво друго се прибавя към тези точки, за да се образува крайния бал за класиране? И знае ли някой кога ще публикуват окончателните резултати от класирането?
Намери името на детето в този списък:
http://ermena.com/SMG_4klas_rating_2011_corrected.xls

Балът се изчислява по следния начин. Удвояваш точките от изпита, т.е. 17.2=34 т. и тези точки 34 ги прибавяш към рейтинга от състезанията, който се намира в линка по-горе. Получаваш окончателен бал за СМГ.
Със 17 т. от изпита, шансът е много малък, да не кажа никакъв Confused

ucu, поздравления и за вас!  bouquet

# 768
Здравейте мами,

извинявам се, че нахлувам в темата, но се нуждая от помощ.

Поех ангажимент към приятелско дете да проверя резултата и да ги информирам спешно. Те са в Испания и с трепет очакват моето обаждане. Аз обаче не мога да се ориентирам  как се образува крайния бал, за да разбера има ли шанс детето.

Благодаря предварително! 

Здравейте,

При тези точки от изпита, дори детето да е с максимален бал от рейтинга ( а такива деца няма ), няма никакъв шанс за съжаление ....

# 769
сина ми не се яви на ЧХ, беше болен, и с рейтинг около 20, и 31 точки на изпита - чудя се дали има шанс

# 770
Започнала съм да въвеждам точките от състезанието върху форумския рейтинг:
Файл : SMG_4klas_rating_2011_corrected(3).xls
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=a2594838cb

Vava, може ли да направиш обновяване към момента?

# 771
Останалите снимки, с които разполагам не са с достатъчно добро качество за разпечатване, нека и някой друг се включи.

# 772
Искате ли класиране, а???   Twisted Evil

Ще ви го пусна, въпреки че искам да ходя до СМГ да снимам две страници, които не са добре излезли.
Последното дете според мен е с бал 78.53 точки (поне от класацията, която аз направих).

ХА СЕГА ПОЗНАЙТЕ ЧИЕ Е ДЕТЕТО.... Правилно.... Моето....  Confused Confused Confused

И сега ако СМГ не са коригирали всички грешки в рейтинга, едно дете ще мине пред нас и оставаме след чертата. Предвкусвам разправии...

Успех на всички дечица.  Hug

# 773
Искате ли класиране, а???   Twisted Evil

Ще ви го пусна, въпреки че искам да ходя до СМГ да снимам две страници, които не са добре излезли.
Последното дете според мен е с бал 78.53 точки (поне от класацията, която аз направих).

ХА СЕГА ПОЗНАЙТЕ ЧИЕ Е ДЕТЕТО.... Правилно.... Моето....  Confused Confused Confused

И сега ако СМГ не са коригирали всички грешки в рейтинга, едно дете ще мине пред нас и оставаме след чертата. Предвкусвам разправии...

Успех на всички дечица.  Hug

Стискам палциии, и за моя, защото и ние сме на ръба май.

# 774
Предварително се извинявам за този пост, защото ще е малко по-дълъг.
Но трябва да обясня как направих класирането, защото естествено не си играх да вкарам всички деца.
Първо нанесох резултатите на всички деца, които по предварителен рейтинг имаха над 20т.
После проверих в списъка (снимките) за деца, които имат по-висок резултат от моя син (т.е. повече от 25,5 точки). Нанесох ги и тях.
Според мен на практика няма кое дете от другите да влезе измежду първите 112.
Има и още нещо - има 2 деца (едното с 37 точки, другото с 33 точки от изпита), които нямат рейтинг от предварителните състезания. Ако се окаже, че имат - това са две деца, които ще влязат в първите 112.
Ето класирането според мен:

http://dox.bg/files/dw?a=1190c78e3a

Хайде аз отивам до СМГ, ако има нещо... няма нищо! Simple Smile

# 775
Ние сме с 96.53 Браво на децата! Сега отивам да купя дълго мечтаните бутонки  Wink

# 776
  • София
Отчитам се и аз: резултат от състезанието - 31,5т., рейтинг 30,33.

# 777
Аз ще ходя близо до смг ще снимам с фотоапарата този път тези бяха от телефона ми - сори , че някой не се четат.
След около два часа някяде ще ги пратя пак на  VAVA .

# 778
Ако предположим, че класирането публикувано от kumchowalcho е абсолютно достоверно (без евентуалнo възможни пропуски и грешки) и добавим 4-те деца класирани без изпит, то последното класирано дете е с общ бал 80.00, което потвърждава информацията публикувана по-рано от pnt.

# 779
Искате ли класиране, а???   Twisted Evil

ХА СЕГА ПОЗНАЙТЕ ЧИЕ Е ДЕТЕТО.... Правилно.... Моето....  Confused Confused Confused

Успех на всички дечица.  Hug

В тези 112 май влизат и приетите без изпит 2-4 деца

Общи условия

Активация на акаунт