СЕПТЕМВРИЙското дете,вече гука,папа и расте!

• 25 163
  • 697
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Извинявам се, някой беше ми пуснал линк за едни пелени, които плътно завиват ръчичките, може ли пак? Дали ги продават в БГ? Може пък това да ни спаси.

За нещо подобно ли питаш - http://www.happiestbaby.com/ensure-your-little-one-is-sleeping-s … leep-environment/
  А ето и едно клипче с тази идея -  http://www.youtube.com/watch?v=G6KnVPUdEgQ

Да, за такава пелена говоря от първото линкче. Дъщеричката ни е от кръжок 'ръцете ни пречат'  Wink Като почне да маха неудържимо с тях, не може да заспи. Дали ги има по нашите магазини?
Понеже тя не поспалива като бебчето от клипа, никога не успяваме да я повием стабилно  Laughing Ох, това бебе не ми изглежда особено щастливо с методите на др Карп  newsm78
  Аз някога теглих филмчето, но сега не мога да го намеря, там се виждаше как ревящи сериозно се успокояват. Лично при мен ми беше достатъчно кърменето, реално така беше в странична поза, сучеше, чуваше сърцето и ръчичките бяха прибрани. А иначе ако имаш подходяща пелена може да си го повиеш както е показано на клипчето. В Бг май не съм засичала още да продават такива неща, но сигурно някоя шивачка набързо може да ти спретне едно такова ако обясниш какво искаш.

# 406
deskutu на мен не ми опъват конците а ме боли самото рязано  #2gunfire Да не описвам как изглежда мястото  Embarassed

# 407
  • Варна
deskutu първо бях в интензивното срещу общите тоалетни в ляво от входната врата,после бях в 3-та стая приятелките ми бяха в 11-та и захождах щото малката беше в кувиоз.

# 408
vany666 - Ще ти мине ама трябва да мине време мамка му, ето това е ориста на жената Hug

Kalinastamatova - Ами аз бях първо в 13-а , а след като родих в 10-та срещу вратите за изписване. Аз бях останала с впечатлението, че ще раждаш в Майчин дом и за това не съм те потърсила. Ти иначе в кой квартал живееш? Ние сега сме във Владиславово, но след месец и половина ще сме в Левски на Подвис.

# 409
  • Варна
Е жалко че ще се местиш,аз съм в кайсиева градина може да се се видим преди да се преместиш!!! Laughing

# 410
ЛЛЛ, имам въпрос, от няколко дена малката много разреди кърменията, докарваме ги до 6, най-много 7....чудя се да се цедя ли при това положение, притеснявам се да не ми намалее кърмата. Иначе гърдите ми са спокойни, храня я само от една гърда на хранене, а така се получава все едно по 3 пъти на денонощие на гърда, предполагам, че това е много малко, но пък и на нея и стига и гърдите ми са ок...понякога ако в рамките на 3 часа мрънка нещо и давам пак същата гърда и тя си яде, чувам я да преглъща и като спре и стисна гърдата тече още. Та какво да правя...да не ми намалее така кърмата...Мая а на 20 дена.

# 411
Здравейте и от нас,

Емили Hug бъди силна мила, много ви се събра на вас Praynig моля се за малката Алекс и дано вече всичко лошо остане зад гърба ви Hug
Честит рожден Ден Вани666 да си много обичана и щастлива мама и съпруга  bouquet

Мисля, че Андреа пипна вируса и чакам педито да дойде към 18ч. да я види, хърка с нослето, слюнкоотделя повече, прокашля се, киха много, а и акитата вече 4-5 дни са зелени и имат и слуз ooooh! така се надявах да й се размине Praynig дано по леко да изкара тъпия вирус Sad

Много е важно да се почистват гениталите на момиченцата - или с олиена кърпичка и с преварена водичка, така ми каза доки и на 10 -тина дни лекичко да й разтварям устничките, защото се получавали сраствания, ако не се почиства добре.

ох и аз съм перманентно недоспала Tired, ама няма как, след една усмивка всичко забравям и имам сили да започна отначало, толкова са сладки тези мъници Hug

Hug и нас, от утре го дават да се оправя това тъпо време и да ходим навън, че не сме излизали цяла седмица вече.

# 412
Емили, стискам силно палци всичко лошо след понеделник вече да е зад гърба ви!  Praynig  Praynig  Praynig

Мирка, много благодаря за поздрава!  Hug А вие много сте наддали!  Grinning Браво, все така да е и занапред! А за слинга и аз си мислех, че може би това е идея при тези наши дълги кърмения и носения. Къде мога да погледна за слингове?

Честито и на другите мъници, които днес празнуват месечинка!

nekva si, и ние сме с пъпки. Аз ги мажа и с Фусидин и едно кремче на Др. Тайс. Това каза педито да правим, както и ги минавам с лайка. Ние сме доооста опъпени.

Giada, а не можеш ли да и вземеш една торба за спане и просто да не и изваждаш ръчичките? Надявам се да ме разбра какво имам предвид. Предполагам, че ще има същия ефект като тази пелена.

# 413
Цитат
vany666 - Ще ти мине ама трябва да мине време мамка му, ето това е ориста на жената Hug

Така е да му се невиди  #Cussing out
Мами вашите мъници като акат напъват ли се много  newsm78 или го правят без да ги усетите?

# 414
Е жалко че ще се местиш,аз съм в кайсиева градина може да се се видим преди да се преместиш!!! Laughing
аз съм във възраждане, срещу КАТ. можем да направим една разходка из района. и между другото - и аз бях в 3-та стая в Окръжна, но по друго време  Laughing
всъщност и владиславово не е далеч - можем да се организираме трите.

Последна редакция: пт, 08 окт 2010, 17:14 от E.L.

# 415
Здравейте,мами малко с закъснение,но да се похваля,че на 9 септември се роди дъщеричката ни Емилия!Поздравления за родилите и късмет на очакващите!Ще ме разберат вече мамите,но с тези колики водим все едно война-нищо не помага,а не знам дали е не вредят опитите с най-различни капки,спим по-малко и нервничим.Споделете!

# 416
ето една интересна тем относно повиването по метода на д-р карп.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=516091.0

има и клипче, но аз така и не успях да постигна нужната сръчност  Confused

# 417
  • София
Giada, аз имам такава пеленка, която даже става и за автомобилно столче, но ми е подарък. Бях питала една приятелка от Щатите за тези пеленки и тя ме изненада приятно. Само дето моя младеж се оказа доста кротичък (пу-пу) и не се е налагало да я използвам за успокояване на ревящо бебе. Така че не мога да кажа дали е ефективна.
Jani4ka тази седмица в неделя на 10. 10. 2010г. от 10 ч. във Veda House (София, ул. Гладстон 2) в Залата без обувки на втория етаж ще има Тест среща, където ще се показват начините на носене на бебета в слинг. Ако имаш възможност може да отидеш на мероприятието и да прецениш дали ти е удобно така да носиш Вики. Тук има повече инфо за срещата- http://www.facebook.com/event.php?eid=158286757529552&index=1

# 418
  • София
Ние продължаваме борбата със сополите. Донесоха ми лампата на Цептер - Биоптрон и се нагряваме с нея.
Тези ситни пъпчици, които коментирате - имахме от Родилното, и изчезнаха. Но, откакто се появиха сополите пак се появиха само на бузките на Дари, и си мислех да не би да е свързано, ама няма логика.  Rolling Eyes Знам ли?! Сега като отминават сополите и те завехват! Педиатъра ми беше казал да мажа пъпчиците с крема за подсичане, в който има цинк. Може би да ги изсуши. Мазах веднъж, но си изчезнаха сами. Племенницата ми също имаше, на нея бяха изписали Бактробан, ефект - поразителен, веднага. Но за него зная, че е с антибиотик вътре.

За почистването на момиченцата - вечер след баня почиствам с клечка за уши и физиологичен разтвор, леко, бавно и внимателно. Колкото позволи Дарето, щот вече е озверяла от глад  Laughing

Айла, преди време беше писала за чая от мента нещо. Моля, повтори като за блондинки, че съм бляла ... А днес бая мента излочих и ми се струва, че нямам много мляко.

Жадувам за хубаво време, искам навън, на разходка ... Crossing Arms

# 419
misseli - И аз бях започнала да пия мента защото прецених че помага на Сияна на коремчето и наистина е така НО Aila каза че намалявала кърмата и аз спрях имаше и някаква статия ама не съм я запазила пий други билки аз пия лайка и липов цвят

E.L. , Kalinastamatova - Само да се появи един хубав ден и ще премерим улиците, като бременилки не се наканихме , но нищо сега ще бъдем повече хора по весело Laughing

Общи условия

Активация на акаунт