Ядем между 30 и 45мин. а да не кажа как ви завиждам за големите нощни паузи от по 4-5 часа.Моя бандит снощи става на всеки час и половина И аз като стана по-рано за да му приготвя млякото.....абе сън за мен цццц
Ядем между 30 и 45мин. а да не кажа как ви завиждам за големите нощни паузи от по 4-5 часа.Моя бандит снощи става на всеки час и половина

питайте ме от кога не съм спала непробудно цяла нощ...не помня...

Дани през ноща се буди на 2 часа и си иска яденето, а и не винаги му се спи след това, към 5-6часа съм вече труп, тогава го нося на майка ми да спи при нея и аз спя към 2часа докато не ми го върне за хранене 

Елеле,така се притесних
и звъна веднага на лекарката ,питам и ми каза,че било нормално 
И аз вече и давам,днес и давах и Био Гайа и не е плакала .А вчера и онзи ден по 3ч нон стоп реване
Дано някакси се разминем
Като плаче тя ,плача и аз 

Слагам и дъждобрана на количката ,да не и духа нещо и така
Пък дали е правилно не знам
Примерно храня Дани в 8,30 - 9,00 и отивам, до 12 се връщам. Тогава си идва и сина ми от училище. Малката е на градина през деня, а за бебето имам жена да ми помага. Отделно таткото също поема доста неща, та така се справяме. На мен пък с породени дечица ми се струва много по-трудно за майката положението 
ужасно кърпене,и определено съм променена.Много лошо съм зашита на едното място и имам нещо като прехлупване.Даже като ходих на прегледите преди да родя при акушерката сме го обсъждали и според нея мога да прибегна и до пластика ако не свикна с него.
) така че бих прочела отговорите на момичетата.
ноооо тава е положението.
Моето слънчице днес прави един месец.Охх на мама съкровището,много си го обичам

Каквато съм любопитна пък още не съм... ама ме разчовъркахте така че и аз ще погледна страх не страх как е положението- макар че аз нямам нито шевове нито хемороиди (слава Богу
)
Лохиите вече ми посвършват ама имам час при докторкта на 21-ви и тя ми каза докато не ме види никакъв секс 

и на всички останали бебоци, които днес стават на един месец 

.
Даже мъжо иска онази нощ,обаче пуст му сън,как да го изпусна да не спя