!!!Най-после в "Родени"!Нека растат живи и здрави всички прекрасни слънца-Септемврийчета, независимо кога се родиха

И поглеждайки назад..., кооолко бързо минаха тези 9 месеца...

Хубав ден на всички
Даниелка, страхотна е!
Много ми хареса стихчето в началото. Никола ще ми е трудолюбив милия, а Ивана с красота ще се оправя в живота. Лошо няма. 

Тъкмо като ви чета как спят от 24 ч до 5-6 си мислех, защо моите все в 21 ч. заспиват, пропускат яденето в полунощ и в 2-3 се будят по никое време. И Никола за да угоди на майка си взе че се събуди в 24 ч. ама не да суче, а с рев и болки в коремчето. Откарахме един час в опити да го успокоим. Накрая заспа по коремче върху мен. Днес пак си е спокоен и се надявам това снощното да е било изключение.

Много е буден младежа, нито денем спи особено много, нито нощем.
Май така ще правим, полекичка, без дърпане.
! Оформлението отново е супер, браво на Danielkka
!
).
.
Направо ми става мило - сякаш беше вчера като разбрахме за бебчовците, после бяха рита ли, не рита ли и ето, че сега докато пиша, в скута ми спи септемврийският юнак 
). Аз се дразня и на пъпа си - много си го харесвах преди, но сега стои хлътнал навътре 

Татко му, милият, направо се разтопи, аз също разбира се 
След това на съм чувала точно гукане, иначе си мрънка нещо, но има врема 

Казаха ли ти от какво те боли и си схваната?
Някой друг да е забелязвал нещо подобно?И ми е мног нежничък,малко да го разповия и почва да трепери.Много е топлолюбив.Бащичко...Банята почва да ни харесва вече,снощи го оставих повече време в коритото и си риткаше доволно,но като го извадих си поплака още по-доволно 

Някой друг да е забелязвал нещо подобно?И ми е мног нежничък,малко да го разповия и почва да трепери.Много е топлолюбив.Бащичко...Банята почва да ни харесва вече,снощи го оставих повече време в коритото и си риткаше доволно,но като го извадих си поплака още по-доволно