СЕПТЕМВРИЙското дете,вече гука,папа и расте!

• 25 117
  • 697
  •   1
Отговори
# 510
Alximika, поздравления! Много оригинално и весело  Grinning  bouquet

# 511
  • София
Добр утро и от нас с Йоана  Simple Smile !

alximika ,честито   bouquet !Много добра и оригинална изненада за рожден ден е било  Simple Smile .

Това дете какво му стана незнам  #Crazy пак започна да ми се буди често нощно време и сънят и стана по-неспокоен ,почти през цялото време сумти и ръмжи .
Ние също се специализираме във вършенето на много дейности с бебе в едната ръка  Laughing .Май само в тоалетната не съм пробвала да ходя с нея  Crazy .

# 512
Аз тази нощ нямах никакви сили за разнасяне.  Tired Инсталирах го Дани до мен и щом се рамрънка, веднага му давам да суче и така цяла нощ, не знам колко спах, но поне си отлежах. Вследствие на този експеримент обаче цяла сутрин детето не спря да ака  Confused Ама като другия вариант е да съм на крак постоянно...

А сега вече съм на работа и си пийвам кафенце  Wink

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 10:06 от Dana_2010

# 513
 wavey Как сте мами и бебета.Ей хич не ни се оцели топъл октомври и на мен ми писна у дома  Crossing Arms !
Няма с какво да се похваля и оплача,гледаме си се сами с Диди,таткото след работа е много изморен но ме отменя за час,за да си свърша нещо домашно.
Целувки !
 Hug alximika ,честито  Mr. Green  Heart Eyes!
Dana_2010  Mr. Green посра адаша !Ще мине и тоя зор,нацелуваи го от нас с Диди!  

# 514
  • София
Честити месечинки на Ема и Влади!!! Heart Eyes
Alximika, много оригинално и вкусно предложение за брак! Как да му устои човек!  Peace А решихте ли вече кога ще е сватбата?
gala., в тоя студ аз бих избрала Сандански, все пак е по на юг и се предполага че е по-топличко. Мои приятели почиваха това лято в х-л Свети Врач и общо взето са доволни. Макар сградата да е бивша резиденция и да е малко соц, за почивка с деца е перфектна - фоайетата и стаите са големи и има място за игра, разположена е в огромен парк, спокойно е, има голям покрит минерален басейн. Иначе в Рибарица и Априлци има много малки и уютни семейни хотелчета, а по това време на годината е много красиво - с нашарените листа на гората.
И на мен така ми се ходи някъде на почивчица. Само да мине тази седмица погачата на Никола и сме планирали няколко пътувания. Дано само времето се пооправи.
Дана, браво за пишлето!  Peace Много бързо сте свършили работата. Аз това задължение съм го оставила на таткото. Той отговаря за къпането вечер на дечурлигата. А и все пак си е мъжка работа, да се оправя както иска.
deskutu, как си днес? Успя ли да смъкнеш температурата? А относно Панадола, за мен честно казано е безмислено да се дава. Той е ефективен при сравнително ниска температура, а педиатърът ми е на мнение че температура под 38,5 не е необходимо да се смъква, защото тя спомага на организма да се справи с болестта. При Т около 39 гр. вече може да се предприемат мерки, но като начало една по-хладна ваничка или обтриване с мокри кърпи вършат добра работа.
Щица, при първия преглед вкъщи нашия педиатър изказа съмнение, че Никола може да има къса юздичка. За съжаление покрай проблемите със сополите и кашлицата му, и при двата прегледа при д-р Масларска пропуснах да попитам за нейното мнение. Сега като погледнах май и на горната устна му е по-къса. Така, че май не е излишно да се посъветваме със специалист. Ще помоля и аз за координати Aila!

# 515
  • Варна
Добър ден и от нас!  Hug От давна не съм писала, но се опитвам да ви следя постоянно. Не ми липсва толкова време, колкото не мога да оставя бебо с "батко" си безнадзорни. Влади само ме дебне да оставя малкия сам на дивана или в кошницата и веднага се мята върху него да го гушка и целува. По някога е буквално върху него. Сега големите са на гости на баба си и аз си почивам, ще използвам времето да свърша неща, които с двете момчета няма да мога.
Дани е кротичък и спокоен за сега, пу-пу-пу. Пожелавам го на всички.
Люляк, и аз мисля че за мястото на кръщенето няма строги канони. Ние и кръстниците живеем във Варна, но направихме кръщенето в Балчик. А бяхме гости на кръщене в Троянския манастир, при кръщелник от Варна и кръстник от София.
alximika, честито! Супер изненада си приготвила!
Дана, ние сме така всяка вечер. Като се събуди Дани към 12-1 през ноща, го вземам при мен в леглото и той суче, аз дремя. Просто нямам сили да ставам да кърмя няколко пъти на нощ и на следващия ден всичко да е пак на мойто д...

Много  Hug и  Heart Eyes за всички! Повече усмивки на мамите и по-малко колики за бебчетата.

# 516
  • София
Малко снимки от погачата ни  Simple Smile http://www.facebook.com/album.php?aid=2075416&id=1173879904&l=96e16e94ad .За съжаление Йоана беше почти непрестанно на цицата ми и я има основно в гръб  Crazy  Crazy  Crazy .

# 517
*Мирка*, и при нас таткото се отчиташе с тази дейност първия път, ама сега и децата влизат да гледат къпане и няма къде да се наврем всички в банята  Simple Smile Така че аз се упражних и много лесно се получи. А отначало отворчето беше 1 мм и нямаше изобщо вид, че ще се разшири. Peace

# 518
  • София
Гала ,и аз мисля ,че Сандански е по-подходящ.Има много хубави хотели и местенца там .А Ако се спреш на Рибарица и ще бъдете с други хора препоръчвам следното място http://ribarica.greenvillage-bg.com/?lang=bg&r=home/t4/t15

# 519
Добро утро,

...а едно време всяка сутрин пиехме кафе ...  

хайде на чашка кафенце да си припомним малко старите времена на охкане, пъшкане,големи кореми и  подути крака  

Момичета, донесоха ми 3 кашона с детски и бебешки дрешки от
Англия на за продаване на марките Early days  и girl2girl. Аз лично си оставих доста неща  Mr. Green, но съм изненадана от разликата в качеството на платовете от тези дето имаме купени от тук ,и на тези от там. има страхотни тениски за момиченца на около 3-4 г. и разни други неща. ако искате мога да ви снимам и да ви покажа.

# 520
  • Варна
Галка, благодарско за кафето. А има ли за по-големи девойки?

# 521
secret girl писах на  Айла пратих  и снимка как захапва и съм сигурна че не е това проблема.Юздичката също е наред, едната по разранента  гърда мазах с лансинокс и спрях да кърмя от нея за ден...сякаш започна да минава.Но сега пък ме заболя другата.Предполагам че са ми по-нежни зърната и за това.Няма да се предавам ще храня веднага щом поиска да не дърпа лакомо  newsm78 по съвет на Айла. Но нощем се цедя тя спи от 20,00 до 12,30 и после до 5,30 събуждам се от напрежение  ooooh! .Ако и днес не ми мине утре ще мажа с дефламол два дни , но ми се струва че цялата работа стана от както се миех от гармастана и сега не може да заразстане напуканото ,раните са повърхностни , но боли няма лъжа SadДенем хапва  малко към 10,30 после 12,30-13,00 и след това17,00 или 18,00 това е приблизително часовете хапва и по често някои дни

# 522
Мами да ви питам нещо  newsm78
Забелязвам ,че ирисите на очичките на моя юнак стоят все едно има сложени цветни лещи.Сега ще уточня-значи основния цвят е кафяв но от страната на горния клепач под кафевия цвят се вижда мътно синьо,все едно се е разместила лещата и се показва истинския цвят на окото.  уфф дано съм го обяснила правилно  Crazy Някой да е забелязал,че и при неговото дете е така  newsm78

# 523
  • София
  Палмирка, ако проблема продължава просто пиши на Бумеранг, тя е от ЛЛЛ девойките, която ти е градска и направо се разберете да се видите. Това в случай, че скоро не отшуми проблема. Все пак по снимките като обсъждахме, смятаме, че може да се е получило от гермастана и изсушаването на кожата, плюс леко плиткото захапване при някои от кърменията и по-силното засукване в началото.
  П.П Само да допълня за да не става объркване, аз и сикрет гърл сме от НАПК, останалите консултанти са от ЛЛЛ  Simple Smile

# 524
  • София
Палмирка и при мен миенето след Гармастана ми разказа играта.Пробеа ли каучуковите зърна?Как беше?
Вчера се опитах да кърмя без протекторите , получи се в началото ,но после не можеше да захапе и само се опитваше да ми дъфче зърното.Много искам да  ги премахна.

vany666
,наште ириси са същите , като на твоя юнак.На едни познати детето е на 4 години и и си остана с подобен ирис.

Общи условия

Активация на акаунт