СЕПТЕМВРИЙското дете,вече гука,папа и расте!

• 25 109
  • 697
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте!  Hug

gala., снимай снимай.  Mr. Green Аз бях казала преди много време, че съм късметлийка, че имам кой да ми носи дрехи от чужбина и от тук не се налага да пазарувам. Материите нямат нищо общо. Да не говорим, че много често и цените там са доста по-добри, особено пък като има намаления.

Ние вчера бяхме на консултация и ни биха и ваксина. Станали сме 55см и сме 4.430кг. Почти кило от изписването насам и сме +4см.  Mr. Green

В неделя пък ни беше погачата. Беше страхотно и малката получи невероятни подаръци. Направо нямам търпение за следващия и празник.  Heart Eyes

alximika, лелеее...УНИКАЛНА изненада си му спретнала на твоя мъж! Браво !   bouquet Аз много обичам такива изненади.

# 526
  • София
geryaleksandrova бавно и постепенно ще се оформи зърното и бебчо ще порасне и ще успееш да ги махнеш. Опитвай когато е спокоен, в сънено състоянеи докато суче. Или започни кърменето със силиконките докато се оформи зърното и потече, и опитай бързо да ги махнеш и отново да го сложиш на гърда. Когато засукват без силиконки е много важно да е максимално добре позата и бебето да е съвсем близко до гърдата. А именно да допира с брадичка гърдата още преди да е засукало и зърното да сочи над горната устничка към нослето му. С малко практика и натрупване на опит съм сигурна, че ти и бебчо ще се справите  Simple Smile

# 527
Палмирка и при мен миенето след Гармастана ми разказа играта.Пробеа ли каучуковите зърна?Как беше?
Вчера се опитах да кърмя без протекторите , получи се в началото ,но после не можеше да захапе и само се опитваше да ми дъфче зърното.Много искам да  ги премахна.

vany666
,наште ириси са същите , като на твоя юнак.На едни познати детето е на 4 години и и си остана с подобен ирис.
Ясно гармастана е виновен май  #Crazy защо го ползвахс лансинокс само докато се намажаи потичат гърдите като  чешма става ми приятно. Аз слагах веднъж протектор яде без проблем но не искам да гоползвам стои някак голям и изкуствен  newsm78.
ИРИСИТЕ на моята хубавица също са такива едни мътни и  сякаш разместени  Joy

# 528
Гала ,и аз мисля ,че Сандански е по-подходящ.Има много хубави хотели и местенца там .А Ако се спреш на Рибарица и ще бъдете с други хора препоръчвам следното място http://ribarica.greenvillage-bg.com/?lang=bg&r=home/t4/t15

geryaleksandrova, много хубави снимки!

А Грийн Вилидж в Рибарица препоръчвам с две ръце! Бяхме там лятото, страхотно е  Peace

# 529
# 530
  • София
Aila , ще пробвам така  Peace .
Аз обикновено правя обратното .Първо пробвам без протекторите и когато видя ,че не върви отново ги слагам.

# 531
Здравейте Hug
Аз днес пак съм с температура голям зор и не мога да разбера на какво се дължи чуствам се като парцал, на всичкото отгоре Сияна започна да кашля и има хрема направо ще се гръмна вече #Cussing out и преди малко като взе да кашля и се повдигна и повърна като фонтан чак през носа и излезе милата ми. Обадих се на педито и ми каза да и взема Синекод за кашлицата и Тетрисал за нослето.

Лек ден момичета Hug

# 532
Момичета аз пак да си задам въпроса  Embarassed
След колко време е нормално да дойде първия цикъл  newsm78 (като се има предвид,че не кърмя-знам че това оказва влияние) ?

# 533
Assi
при Мити беше същото положение преди да се разболее.аз си мислих че е от климатика и от въздуха и разни такива ама
започна да кашля по-малко и да киха
аз веднага го заведох на педи и тя каза че гърлото му е леко зачервено да започвам лечение.
така че моят съвет е да го заведеш на педи да го дзакне. няма да навреди, а само може да е от полза.
Мити е вече доста по-добре даже бих казала че отшумя истинката.
останаха само сополите ама и те са доста по-добре. смениха ми капките и сега давам някакви дето за очи били  Shocked тобрекс май бяха

дано до ден два да изгоним и сополите и никога да не се връщат  Grinning

Момичета .. след като не кърмя кога ще се разбере истинския ццвят на очичките? засега са сини обаче мътни

# 534
  • София
vany666 много е индивидуално кога ще ти дойде цикъла след раждане, т.к. всеки организъм си е различен. Може да е 40 дни след раждането, като цикъла се слее с лохиите, може да е след 2-3 мес. Дори и при кърмещите няма правило. На мен ми дойде на 8 мес. въпреки че кърмех денонощно, а други докато кърмят нямат цикъл.
Jani4ka сподели какви подаръци получи за погачата! Вече се чудя какво да казвам като ме питат къкъв подарък искам за Никола. От Ивана си имаме всичко и ще се радвам да почерпя идеи.

# 535
  • София
Момичета аз пак да си задам въпроса  Embarassed
След колко време е нормално да дойде първия цикъл  newsm78 (като се има предвид,че не кърмя-знам че това оказва влияние) ?
Майка ми ми беше казала ,че докато кърмя ,няма да ми дойде.Но нищо повече незнам по-въпроса.

# 536
Мамчета да ви се оплача,идваме от консултация,нашият юнак е качил за седмица 250 гр,та сега е към 5100,педиатърката почна да ми се кара че много съм го хранила и това не било нормално,да съм му спирала две хранения Shocked,тоест последно хранене да му е в 9 вечерта примерно и после така до сутринта в 6,аз знам че първият месец трябва да се махне едно нощно хранене,но две изведнъж,ами че той ще се дере цяла вечер и цяла нощ Shocked,да не говорим че ако не я бях попитала за витамин д нищо нямаше да каже,а аз от вас знам за него Tired,кажете как сте с храненията/да  уточним ние сме на АМ/?

# 537
  • София
Мирка ,запитала си Яничка ,но и аз си предлагам мнението  Mr. Green ,моят съвет за поискан подарък е ПАРИ    Mr. Green .

# 538
Момичета,ако искате да си направим колаж на бебечетата на 1стр?Не е задължително,тези които искат само  Peace .Меила ми е danielkka1983@abv.bg там пратете снимката(точно която искате) за колажа и името за да не ви объркам  Mr. Green!

# 539
Здравейте, колко много сте изписали! Да се похваля, ние днес станахме в 12 часа - цялото семейство се наспахме! Вярно, че имаше прекъсване в 3 и 7 сутринта, но през останалото време малката не ни тормози както обикновено  Simple Smile. Проблемът с кърменето като че ли се регулира .По-рано Николетка пищеше, сякаш има твърде силна кърма. Възможно ли е да е била отвикнала да суче само след едно единствено ядене от шише? Благодаря много за съветите на MIMSAT, за съжаление не можем добре да приложим австралийската поза, но май вече не е толкова наложително. За сметка на това пък си припомних футболната, и тя е много полезна, защото с комбинирането на различни пози облекчих едни каналчета, които иначе все стояха напрегнати.

Хора, как успявате да ходите на почивка и да организирате рождени дни? Май трябва да ми направите едно обучение по тайм мениджмънт  Laughing. Аз по цял ден дундуркам бебе и имам само една свободна ръка за дистанционното. Обикновено то се оказва от грешната страна  Wink.
Някой може ли да ми прати паролата за албумчето, отдавна не съм влизала там и явно сте я сменили. Мерси!

А да, щях да ви пиша и за очите. Разчетох се из интернет и уикипедията по въпроса. За съжаление в бг уикипедията статията не е подробна, както в английския вариант http://en.wikipedia.org/wiki/Eye_color. Очите на повечето деца от бялата раса е гълъбовосин заради липсата на меланин. Той се натрупва в последствие, и обикновено около 6-я месец се проявява истинския цвят на очите. Възможно е да се променя през годините и в зависимост от употребата на медикаменти и други причини. Под определен ъгъл и светлина можете да видите слоят, която се образува отдолу под сивия. Например, ако видите жълтеникав отенък отдолу, очите може да са зелени или кафяви. Оказва се също, че това какви ще са очите е много по-сложно отколкото се е считало досега, не е въпроса само в рецесивния и доминантния ген, имало 6 гена, които го определят. Аз се опитах да "прозра" очите на нашата девойка, но....не знам, или ще са зелени, или кафяви, а може би ще са пъстри - някъде между двата цвята.

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 14:42 от Giada

Общи условия

Активация на акаунт