Ето няколко статии по въпроса - Наддава ли прекалено много, моето кърмено бебе
Колко ще наддаде кърменото ми бебе?
Аз лично нямам притеснения относно "наднорменото" тегло на Никола. Ивана също така ми наддаваше с по килце на месец и удвои теглото си на третия месец. Е, като започна да лази и след това като проходи, дебелите бузки и кълки останаха в историята. На годинка даже беше по-финна и слабичка от връстниците си.
) качил е 1400 и вече е 5кг и 58см.
Допреди няколко дни така хубаво си хапваше душичката, а сега незнам какво да го правя, претеснявам се и че ще свикне да яде от шише
. Така заприличват на големи човечета вече. И Дарка има някакви наченки на усмивка, но като че ли по-скоро нещо тя си мисли и се усмихна 2-3 пъти, а не в отговор на наши усмивки или маймунджулъци. Но даже успях да запечатам една (ще пусна нови снимки между другото).
.

Всички сме много заети с тези малчовци- да са ни живи и здрави

Та мен това ме притеснява, че май доста преяжда и след това си връща ненужното... ама не е ли вредно за тях като повръщат така системно? И май бая бързичко наддаваме... Исписаха ни 3,500 а за 21 дена вече сме 4,260
Не наддаваме ли прекалено бързо? 
та мъжа ми чак се базика, че искал тест за бащинство
Ама да питам кенгурата не харесвате ли, или всички сте фенове на слинговете? Че аз и кенгуро имам ама като гледам никой не пише да си е взел... 

), като в едното оченце има едно кафяво триъгълниче. Поне триъгълничето го виждам ясно, иначе очите му изглеждат като жълтеникави под това сивкавото, което е като цветна леща отгоре.