Дъжд от нови попълнения очаква ЯНУАРСКАТА дружина

• 32 785
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, благодар ви за отговорите Hug
Вейче, не съм поръчвала от тази фирма.

# 586
Адвокат Тодорова-   bouquet Как намираш сили за всичко не знам Hug
Ами да живее мавруда. Peace Днес след като оставих 1/4 заплата в Джъмбо си купих и Бейлис. Шитнах децата на детегледачката и излязох да се почерпя с приятелка - пак червено вино пихме, някакво африканско, много хубаво, много силно и ароматно. Прибрах се с такси, в добро настроение и не ми пукаше,че Калина шумно изразява недоволството си от факта, че й слагам компрес с мед на гърдите.
Сега всичко под три годишна възраст спи, а аз гледам лигав филм по тв. Номерът е, че трябва да намеря време и да се наспя, но ще бъде след като организирам и шопингтур в мола. Абе кой ли ти спи в днешно време.  Whistling

Мари, аз давам Еуфорбиум нещо си. Хомеопатично е, впръсква се през два-три часа.

# 587
  • Бургас
Момичета, страхотни сте, така ме трогнахте с всички тези поздравления и пожелания Hug Hug Hug

Аз съм в болницата, операцията мина чудесно, чувствам се добре, от днес съм с бебчо и чак в събота ще ни изпишат, живот и здраве.
Честит имен ден на малката красива Андреа   bouquet

Честито, Теди, страшно много се радвам  Hug

# 588
  • София
Катёноче, честита ти мъжка рожба!!! Нека големият юнак Константин расте здрав, щастлив, обичан и безгрижен и заедно с кака Ксю да изпълва живота ви с много радост и усмивки!

Адвокат Тодорова, наздраве и честито!   Laughing Дано не се налага да опираме до твоите услуги, ама знае ли човек.  Wink

Вчера с Ивана започнахме да отброяваме дните до Коледа. Ето ги и нашия коледен календар . В бонбончетата има задачки за всеки ден, а в чорапчето - изненадки. Като махнем бонбончето за деня върху цифричката ще лепим топки, звездички, свещички и други картинки за украса. Снощи джуджето донесе първия подарък - книжката "Коледа в гората", която е направена е като истински коледен календар. Има 24 миниатюрни книжки, които могат да се закачат на елхата. Ивана е истински въодушевена от идеята и на всички разказва за елхичката и джуджетата.
Вече съм готова и с подаръците за всички поводи, като се почне с Никулден, Коледа, Стефановден (мъжът ми е Станимир), РД на Ивана, Ивановден, даже и от името на бабите. Най-големият подърък ще е тази къща от намалението в Хиполенд. Отказах се да й купувам скъпа кукла с функции. Особено след като прочетох статията, която Пипи сподели с нас.  Peace

# 589
  • до една звездичка
Мирка, колко струва тази къща?

# 590
  • София
В Хиполенда беше за 125 лв, с намалението ми излезе 94. Най-евтино в бг съм я виждала в
Катина - 116 лв. В Тойса е 100 лв без доставката.
Оф, нямам търпение да я отворим и сглобим. Неизживяно детство!  Blush

# 591
Дега капки за очи са антибиотик + кортикостероид, но някои си правят експеримети и ги слагат в носа.

Не съм си правила експерименти, а ходихме на УНГ и лекарката каза, че когато задната хрема е уприта, за да не направи бронхит или нещо по-сериозно да слагам от тези капки 3-4 дни. А много лекари изписват капки за очи за нос, в крайна сметка очите и носа са свързани.

Нямах намерение да водя спорове, я да помогна

# 592
  • Пловдив
Тобрадекс или Тобрекс, не помня точно, го изписа очна лекарка на Михаела, когато и се поду едното око вследствие от хрема. А лекаря УНГ каза да слагаме същите капки и в носа+ някакви боаронски лекарства. Излекувахме се успешно.
Иначе за задна хрема и аз търся инфо, мнения, че и при нас я има. Кашля сутрин от секретите и сякаш се влошава, когато ходи на градина, вкъщи е много по-добре. 
Тези инхалатори дали ще помогнат да се махне задната хрема? Или помпичките за нос са по-удачни за този случай? Просто няма минаване тази хрема, сопол не тече навън, но смърка навътре и кашля като легне по гръб. Добре поне, че спи настрани и не и пречи.

Мирка, браво за подаръците Simple Smile И календарът е страхотен Simple Smile
Теди, честито  Hug

# 593
  • В сънния Люлин, прибулен...
При задна хрема с помпичка нищо не успявам да постигна, ама аз си падам малко г*зоръка, така че не знам дали си струва да се вземе под внимание.

Благодаря за препоръките за хомеопатия, за неща, откриваеми тук. Записах си.

# 594
  • Пловдив
А знаете ли алтернатива на хлорните препарати, с които чистят в детските градини? Нещо по-безобидно, но и евтино?

# 595
Катёноче, честита ти мъжка рожба!!! Нека големият юнак Константин расте здрав, щастлив, обичан и безгрижен и заедно с кака Ксю да изпълва живота ви с много радост и усмивки!

Адвокат Тодорова, наздраве и честито!   Laughing Дано не се налага да опираме до твоите услуги, ама знае ли човек.  Wink
Включвам се в пожеланието на Мирка (дано, тя да няма нищо против, че харда ми е препълнен т.е. главата, и е нещо пред блокаж)
И Кристиян пак кашля, има отново секрет от носоглътката който се стича на долу, хрема няма или по скоро много рядко потича бистър секрет, страх ме е да не направи пак плевмония. Той задна хрема май няма или аз поне не знам какво е това.

# 596
  • Пловдив
Милла, задна хрема е това, което има Кристиян. Щом се стичат секрети към гърлото няма откъде да са освен от носа. Трябва да се лекуват тези хреми, защото наистина могат да доведат до усложнения-я отит, я бронхит... ooooh!

# 597
Щом се стичат секрети към гърлото няма откъде да са освен от носа. Трябва да се лекуват тези хреми, защото наистина могат да доведат до усложнения-я отит, я бронхит... ooooh!

ханна, точно за това се ползва инхалатора - той втечнява секретите и така помага да се изхвърлят от организма, съответно спира слизането им надолу. аз го имам от пролетта, купих си го по препоръка на нашата УНГ и смело мога да го препоръчам, като нещо, което наистина помага. аз също го ползвам, и като бях бременна, и сега като кърмя. Дара беше с ларингит преди месец и само с инхалации се оправи.

всички лекари, на които аз съм попадала, изписват антибиотичните капки за очи за носа... не знам колко е правилно, ама аз голям ефект не съм забелязала

# 598
И ние имаме инхалатор,много съм доволна.
В момента сме вкъщи с Дарена, моря й задната хрема и съпътстващата я кашлица точно с това.
Нищо друго не давам/слагам, единствено морска вода.

# 599
  • Пловдив
Разкажете малко за тези инхалатори - марка, цена, търпят ли го децата, какво се слага във водата...
Като малки майка все ни лекуваше надвесени над тенджерата с вода с нещо си, и така дишахме парата. Но си бяхме по-големи, разбирахме и търпяхме.

Общи условия

Активация на акаунт