Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 45

• 33 130
  • 712
  •   1
Отговори
# 540
  • София
    Колкото и се радвах на Неджля,че е силна и сама се бори, толкова сега, след всяко отваряне на устата, ми става все по-противна  Sick!А тоя тулуп Ръза, като все ще мълчи или ще вика и обижда, да го махат от филма.Той не знае какво иска, но другите трябва да знаят!

# 541
allisas73, много точен коментар.

Колкото и се радвах на Неджля,че е силна и сама се бори, толкова сега, след всяко отваряне на устата, ми става все по-противна  Sick!А тоя тулуп Ръза, като все ще мълчи или ще вика и обижда, да го махат от филма.Той не знае какво иска, но другите трябва да знаят!
Скоро по Канал Д всички ще ги махнат.  hahaha

Последна редакция: ср, 06 окт 2010, 22:34 от Snejka

# 542
... А тоя тулуп Ръза, като все ще мълчи или ще вика и обижда, да го махат от филма.Той не знае какво иска, но другите трябва да знаят!
Интересно какво се получава в крайна сметка - Али Ръза деградира, а Оуз се развива положително. Ха сега де!  Thinking Другите варират нагоре-надолу, само Ферхи май не търпи развитие.  Whistling
allisas73, много точен коментар.
и аз мисля така.  Peace

# 543
soya-fen, интересна статистика! И в тоя дух, много ми се иска да видя една променена Ферхунде... в нея има НЯКАКВИ наченки и то ПОНЯКОГА, тъй че... знае ли се; може някой ден да се покае. ББ: Между другото, позволих си да изгледам на турски един епизод, май беше 155, обаче всичко беше страшно различно! Направо се сбърках! Crazy Ферхунде не царуваше вече в къщата, толкова ми е чудно, как би изпаднала в това положение? Май живее точно отсреща, където бе някога Седеф... (моля, който знае разковничето, да не ми разказва, аз само споделям! така даже е още по- интересно  Heart Eyes)

# 544
Снежка, соя фен, благодаря   bouquet  bouquet

# 545
Аз да попитам, бб Али Ръза сега ще приеме ли Лейля или тя пак ще се върне при Оуз?
Ами ББ тя не му оставя избор. Ще остане у тях, докато Оуз се разведе, така ми се струва, но не съм сигурна. Сега той ще се мотивира и ще започне разни хитри ходове, не разбрах много, ама ще й преседне на Джейдата. Жалко, че Лейля не беше при Оуз, като получи добрата новина, че са намерили убиеца.

Благодаря че изясни ситуацията малко, следващия ми въпрос щеше да бъде кога Лейля ще се върне отново при Оуз.

По просто създание от Неджля има ли...  ooooh!

Има - първо Хайрие и после нейното мрънкащо и хленчещо копие Лейля.

Тя даже и прошка не може да поиска като хората - "трябва да ми простиш както прости на Неджля", а до вчера щеше да си отмъщава на всички с "щастието си".

Еми те и двете очевидно са се паднали на майка си.  Rolling Eyes

Напълно съм съгласна за Лейля. И аз много се учудих. Дойде, и место да поиска прошка настоява той да й прости. Чакай малко, за коя се мислиш ти... да, истина е че той прости на Шевкет и Неждля преди но ако си спомням той самия реши да им прости - никой не дойде пред него да настоява както сега прави Лейля.  Според Али Ръза, Лейля му нанесе "най-тежкия удар" така че тя не би трябвало да се цупи ако не й прости веднага. Остави го сам да реши. Може и да отнеме време, но съм сигурна че Али Ръза щеше да прости и на Лейля, защото и тя все пак му е дете и не е по-грешна от останалите. 

# 546
  • Пловдив
Това Хайрие тази вечер надскочи себе си по простотия! Особено когато каза на Неджля "Онази ми се обади". Първо на първо не онази й се обади, а тя пуста му клюкарка. Да не говорим за тънките намеци и стремежите да пробута сина си при Седеф.
Али Разата наистина е станал двоен. В началото на филма е бил боядисан, а сега е побелял като Дядо Коледа. Но нали вида му трябва да е в унисон с проблемите - косата му побеляла от нерви.
Не мога да забравя и думите на Ферхондела, когато разбра че пожара е в следствие на късо съединение "И все пак няма да оттеглм обвиненията".
Ей пуста му злоба. Ама тя не ходи по гората, а по хората!

# 547
  • София
     А Ферхундето заряза ли работата? Тези жени, щом се вкопчат в някой мъж и забравят да работят, увесват им се на врата и висят ли висят!

# 548
     А Ферхундето заряза ли работата? Тези жени щом се вкопчат в някой мъж и забравят да работят, увесват им се на врата и висят ли висят!
Сигурно са в меден месец.  Wink

# 549
Никой ли не гледа Канал Д  Sad че да пише с бели букви? Praynig

# 550
Патица, голяма, бяла патица,   това е Лейля.  За скубане, за отстрел,  все е Лейля.
Колко много глупост като количество е притежавала Хайриетка, че дала на трите си щерки-Лейля, Неджля и Фикрет и пак й останало достатъчно и на нея.
Нехир !   Много положителна ми е отвсякъде.  Но никога не е била съгласна с евентуална връзка на дъщеря си и мухльото Шефкет.
Права е, разбирам я.

# 551
Ти патки ли пасеш, че я сравняваш Лейля с патица. Всички не могат да гонят само материалното.

# 552
Лейля никакъв опит не направи да се справи сама с живота, за разлика от грешницата Неджля!
Не си потърси работа, ами директно с чантата на врата на родителите си отново  Sick
Неджля поне беше помолена да се върне, не им се натресе така, но така е то Лейля винаги ще е като воденичен камък за някого
"Ще видите вие, колко ще съм щастлива"- на ти сега щастие ooooh!

# 553
Ти патки ли пасеш, че я сравняваш Лейля с патица. Всички не могат да гонят само материалното.
МОЖЕ ЛИ БЕЗ ЛИЧНИ ОБИДИ?

# 554
Много ми харесаха думите на Нурдан към Ферхи.Много на място бяха.Хайрието почва да дразни мноо яко.а Лейля  и тя като майка си.Сега отиде да се моли на баща си да я приеме а уж щеше да им отмъщава със своето щастие.

Общи условия

Активация на акаунт