Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 45

• 33 171
  • 712
  •   1
Отговори
# 555
Никой ли не гледа Канал Д  Sad че да пише с бели букви? Praynig
ББ Погледнах преди малко. Лейля, Оуз и Хайрие настаниха Али Ръза в санаториум или старчески дом - не разбрах точно какво е. Айшето се прибра от училище и разбра от прислужницата и започна да плаче. После пак дадоха четиримата на онова място, дето не съм сигурна какво е и дадоха реклама. Вероятно това беше края на серията.

Последна редакция: ср, 06 окт 2010, 23:10 от Snejka

# 556
Снежка,благодаря ти!  bouquet Дано Кралицата ги качва в блога. Praynig

# 557
Те всички гонят материалното, какво да се лъжем- старата добре им го е внушила на щерките!
Не знаех, че Лейля не се интересува от пари Mr. Green
Нали баш покрай демонстрациите и с палтата  се ос-а всичко Laughing

# 558
Ти патки ли пасеш, че я сравняваш Лейля с патица. Всички не могат да гонят само материалното.

Не на  "ти", щом си позволяваш да се обръщаш директно към мен, макар и виртуално,  но още по-зле за Вас,  toni-m,  защото не знаете нищо за мен.
Не искам да натяквам, но личи липса на възпитание.
Къде в поста ми откри нещо написано за материалното ?  Очевидно не сте разбрали поста ми, щом го свързвате по своему с материалното, нищо, че аз дори  не си го помислих.
Не паса патки, не е толкова сложно нещо да сравниш Лейля с патка, особено след тази вечершното й изпълнение.  
Всички заклинания на Лейля, че ще бъде щастлива отидоха на вятъра тази вечер, защото тя сви байрака и като бито псе се върна  в дома, в който не я искат, и от който тръгна  с надеждата да е щастлива.    На нейно место не бих се върнала така, както тя го направи.   Казват му достойнство, тя не притежава такова нещо.

Последна редакция: ср, 06 окт 2010, 23:12 от vania1954

# 559
Казват му достойнство, тя не притежава такова нещо.
Много точно казано!  bouquet

# 560
За огромна жалост, и аз се разочаровах от Лейля тази вечер... а имах надежди в нея... Жалко, много жалко! / както обичат да отбелязват и героите в сериала.../

# 561
  • София
   Това са спадовете и възходите, през които, минава всеки човек !

# 562
Абе попрекалили са! Stop

# 563
Че сценаристите са прекалили с бозата няма никакъв спор!
Започвам анализа Simple Smile Оуз от известно време се държи много студено с Лейля. Със стремежа си да се държи добре с Джейда за да получи развода, дава причини на Лейля да се съмнява и да ревнува, а като го знае какъв си е още повече. Снимката я удари в най - голямата болка, а новината за развода беше последната капка. Напълно я разбирам, че напусна Оуз, щом се съмнява в чувствата му напълно основателно няма какво повече да прави с него. Много ясно, че в този труден момент ще отиде при семейството си колкото и да са скарани, в такива ситуации винаги имаш нужда от най - близките. Вярно е, че когато се извиняваше на баща си Лейля трябваше да говори главно за себе си, но крайно време беше да се намери някой да му каже на Али Ръза да спре с двойните стандарти. Наистина с нищо не е по - виновна от брат си и сестра си. И не трябваше толкова да бърза да получи прошка и Али Ръзато има нужда от малко време.
Това, което не удобрявах при Лейля е вечното мрънкане, че ще отмъсти на всички с щастието си. След като знаеше, че връзката й с Оуз не е особено стабилна, не трябваше да се впуска в клетви за неща, които не зависят само  от нея. Затова и сега изглежда малко жалка и някак нещастието й заслужено.
Другото, което не разбрах е защо Оуз правеше физиономии Лейля като му говореше за брак?  newsm78 Страх го е да се обвърже ли какво ако някой знае да пише, че според мене нямат логика?

# 564
  • У ДОМА

Аз пък не мисля че са прекалили!В живота си съм виждал къде по-лоши съдби  и неща които се случвали  в реалния живот!Айде стига моля ви се! Живота хич не е розов!!! ooooh! Аз съм реалист!!!Хората са казали-питай патило не старило!
До голяма степен оправдам Али Ръза за отношението му към Лейля!-не може постоянно да се о....кваш с извинение а после да хленчиш и да искаш прошка!Всичко си има мярка !!!
Али Ръза вижда че Лейля въобще не си е взела поука от преди и прави същите грешки!Защо да и прощава???

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 01:02 от АЛИ РЪЗА

# 565
Лейля, също като Неджля, можеше да отиде в пансион и да си потърси работа, запазвайки поне малка част от достойнството си, но не!
 Що да  не се обеси пак на нечий врат да истерясва, по-лесно е, затова не я харесвам никак- абсолютна липса на самоуважение и самостоятелност показва постоянно!
 Само в изливането на злоба и злъч е много добра! Неджля сега и връща със същата монета, не я упреквам, особено и след случая на рождения ден!
Откъде-накъде ще я жали, при положение, че Лейля, всячески се старае да и трови живота, дори след като Неджля толкова  опити направи да и помогне по всички възможни начини

# 566
moon_spell и на мен ми се вижда охладнял Оуз към Лейля. И аз я разбирам защо напусна Оуз, но не трябваше ли да говори с него и тогава да хваща пътя, тя го направи докато Оуз спеше - ами предполагам, че я обича и ще направи всичко възможно да си я върне. Не се прави така като нея! И прошка не се иска така (някой го писа преди мен) "щом прости на Неджля ще простиш и на мен"....

харпия    bouquet аз мисля същото.

Ха сега добро утро!

# 567
sinite o4i  Hug
Добро утро момичета!Аз пък не се изненадвам,че Лейля си хвана пътя и пак при мама и тате-защо тя да  ходи да се блъска по пансиони,да я постигне участта на Неджля ли?Ами че то е ясно,че такъв късмет като на Неджля няма всеки-хем за бой,хем пък се навря в богатото семейство.Ами Лейля постъпи много по-разумно за дадената ситуация,все пак каква полза от разговори,като Оуз  по никакъв начин не и дава надежди,че скоро ще се оженят както и обеща.Мисля,че само на нея и достигна смелост да казва нещата с истинските им имена.Аман от лъжи.Пък и какво значи да поискала прошка?Неджля поиска ли?И какво след това?Подута от самочувствие,ще се пръсне чак,и от ревност и злоба за изтървания Оуз.Ами то това ако е прошка незнам.Все пак ако бе искрена трябваше да поиска прошка преди всичко от сестра си,че опропасти брака и и живота и,и да не смее да повдига глас много-много,а не да се прави на светица.
А според мен Али Ръза няма право да съди и да опрощава на децата си-то е същото като да съди  себе си,нали те са неговите деца,възпроизвеждат всичко видяно първо в собствения им дом.И това най-много ме озадачаваше преди-наглед прилични семейства,а  когато падне покривалото се вижда колко лицемерие,злоба и простотия има.Ами ако има виновни,това е той и Хайрие,че така са възпитали децата си,това са направили двамата с тяхното"Да не чуе баща ви" и "Нямам вече дъщеря".Каквито родителите,такива и децата.

# 568
Добро утро!
Аз ли съм само така-но филма нещо започва да ми тежи:
Али Ръза-за целия филм да се е усмихнал 2-3 пъти.......Вечно критикува и натяква,че другите са "умряли" за него.......само не и синът му.......  #Cussing out
Хайрие-вечно мрънкаща простакеса,която прави интриги,лъже и маже...........И се опитва да пробутва най-нагло непрокопсания си син........  Crossing Arms
Ферхунде-абсолютна малоумница,алчна и нагла до безобразие.........
Джеврие- то и при нея няма 1 нормална приказка-вече ми идва "бактън" от "бисерите " и -много натоварващ образ............  ooooh!
Неджля-по злоба започва да гони Ферхунделата.......  Whistling
Лейля- а тя по простотия-майка си...........  Sick

# 569
Едва ли си само ти така biskit ,точно това е кофти.Всички образи търпят крах в развитието си и незнам кой би го изгледал до край Листопада.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт